• VEEEE Autor: ~xxx [148.81.116.*]
    co to za lipa na kursie ?!?!
  • Re: VEEEE Autor: ~GONZO [31.0.72.*]
    Czas na wiatrak
  • Re: VEEEE Autor: ~Kolega [188.47.120.*]
    Gonzo wyciągnij na 30, bo ileż można się kisić!!!
  • Re: VEEEE Autor: ~beka [5.173.248.*]
    skąd wniosek ze gązo cokolwiek moze na kursie?
  • Re: VEEEE Autor: ~Inwestor [89.239.96.*]
    Beka, czemu minuty spadają? Rynek się kurczy zamiast rosnąć? W Amazonie zwalniają ludzi? Oj, słabo to wygląda. Słabo.
  • Re: VEEEE Autor: ~beka [79.110.201.*]
    ja nie wiem - klientow spytaj :)

..albo - sprzedaj akcje i juz sie nie kop z koniem :)
  • Re: VEEEE Autor: ~GONZO [37.248.170.*]
    Uwaga wchodzeeeeeee
  • Re: VEEEE Autor: ~beka [5.173.233.*]
    obrot: 0

widac ze bardzo ostrożnie wchodzisz :-)
    Podstawowe źródło przychodów w vee wysycha, a ty nie wiesz? Ciekawe....
    Proszę o zapięcie szelek
    Niech będzie,zaczynammmmmmm
    Udziałowcy, wywalcie tego Wójcickiego na zbity pysk. On ma klapki na oczach. Myślę że gość na niczym innym się nie zna niż to co robi od wielu lat z marnym skutkiem. Facet nie rozumie, że właśnie w USA się okazało, że ten biznes przynosi tylko straty. Kiedy go pytam, dlaczego jego minuty spadają zamiast rosnąć, to mi odpisuje żebym zapytał jego klientów. Szok. Facet nigdy nie zarobił ani złotówki i już nie zarobi. Dostaje tylko pieniądze od ludzi i je traci i przepala. Ten człowiek doprowadzi firmę do upadku i będzie musiał wszystkich pracowników zwolnić. Gość cieszy się ze otwiera biznes w Azji, tak jakby to było nie wiadomo co. Ten biznes przyniesie mu taka sama wtopę jak w Polsce. Gość nie umie zarabiać w kraju, a rzuca się na inne rynki. To jakiś dzieciak zaopatrzony w siebie. Inni prezesi prowadzą Super biznesy, zarabiają pieniądze i patrzą szeroko na rynek.Wójcicki nic innego nie widzi. A akcje vee znów dołują. Po uwzględnieniu inflacji od 8 lat szorujemy po podłodze. Szok, Szok, Szok.
  • Re: VEEEE Autor: zenekzakcentu [194.126.229.*]
    Przestań już smarkać, przenieś swoje resztki kapitału tam gdzie ----->  Inni prezesi prowadzą Super biznesy, zarabiają pieniądze i patrzą szeroko na rynek
  • Re: VEEEE Autor: ~bekaZInwestrolla [5.173.249.*]
    @zenekzakcentu - ten kolezka to jakiś żółtodziób, może się jeszcze kiedyś nauczy. Po wielu próbach. W ogromnym trudzie, i po długiej i wyboistej drodze. Może. Ale pewnie nie, bo to wymaga jednak rozumienia pewnych rzeczy, a tak się składa że 8-letnie dzieci czytają ze zrozumieniem lepiej. Dlatego jego droga będzie długa, kręta i wyboista.

Albo po prostu sprzeda i wybiegnie z placzem

PS: @Inwestroll - to nie prezes Ci odpisał, tylko ja, a ja (nadal, konsekwentnie) nie jestem ani prezesem, ani nawet w zarządzie Vee :-)
  • Re: VEEEE Autor: ~Leszczyk [83.5.186.*]
    Zenekzakcentu, beka to dwa z licznych wcieleń tego samego typa. W biznesie Ci nie idzie, to może spróbuj estrady. Ale i tam z twoją butą nie znajdziesz poklasku.
    Gązo liczyłem na CIebie, uwolnij swój pakiet, pokaż nam moc
    (jakby co szelki zapiente)
  • Re: VEEEE Autor: ~GONZO [37.248.218.*]
    Uwaga wchodze
  • Re: VEEEE Autor: ~beka [5.173.233.*]
    gratulacje, tylko tym razem z obrotem wiekszym iż 0 proszę!
  • Re: VEEEE Autor: ~GONZO [91.14.212.*]
    Uwagaaaaa zapinajcie szelki
  • Re: VEEEE Autor: ~GONZO [91.14.212.*]
    Uwaga,robię niespodziankę.Pozdro
  • Re: VEEEE Autor: ~GONZO [89.74.83.*]
    Uwaga zapoznajcie szelki i to mocno
  • Re: VEEEE Autor: zenekzakcentu [178.235.177.*]
    GONZO przyjmę pakiet 1k poniżej 20zł, wchodzisz ?
    Ja wchodzę. Wystaw na kupi po 20 zł 1000 akcji. Zaraz ci załaduję.
    Jak widzicie powiedziałem sprawdzam.I co? Okazało się, że zenekakcentu (patrz Głos, patrz W) to cienki bolek, który kłamie i cały czas pisze tylko po to, aby ratować kurs vee. Pytacie dlaczego W zależy na wysokim kursie spółki która tylko z roku na rok powiększa straty? Odpowiadam. Po to aby znaleźć kolejnych deb... , którym nawciska kitu, że perspektywy są super i sprzeda im kolejne swoje akcje. Taki to biznesmen.
  • Re: VEEEE Autor: ~Leszczyk [83.24.36.*]
    Prawie w 100% masz rację . Piszę prawie, bo mam cień wątpliwości, czy to czasem nie Płachta? Ale nie ważne kto to pisze, przecież razem jadą w tandemie.
    Słuchajcie. Kupiłem vee powyżej 100 zł ponad rok temu. Dziś kurs jest w okolicach 20 zł. Inflacja w tym czasie ponad 20 %. Wtedy gdy kupowałem akcje nijaki Głos pisał o jednorożcu i świetlanej przyszłości spółki. Po roku banka pękła. Ilość min. maleje zamiast rosnąć. Straty się zwiększają. W USA okazało się że na tej technologii można łatwo wtopić.I co na to wszystko zarząd? Nic. Ani be, ani me. Mam odpuścić? Nigdy nie odpuszczam.Pamietajcie. Mam was na oku.
  • Re: VEEEE Autor: ~Leszczyk [83.5.158.*]
    GONZO co z tobą? Pora atakować. Nawet pies z kulawą nogą nie chce spojrzeć na tę spółkę.
  • Re: VEEEE Autor: ~GONZO [37.248.172.*]
    Czas na wiatrakkkkkkkkkkk
  • Re: VEEEE Autor: ~GONZO [31.0.45.*]
    Uwaga wchodzeeeeeeeeeee
  • Re: VEEEE Autor: ~beka [79.110.201.*]
    xD

omg: aż 24 akcje zmieniły właściciela! aż 24!widzicie to! xD

zakladajac ze każda z tych rozlicznych akcji miała twoje odciski palcow, no to nie powiem gązo: dzieki ze nas ostrzegles przed takim tsunami! a tak: szelki zapięte, kalesony podciągnięte, i ataaaaaak naprzód! xD
    dawaj gązo - tak jak pompki robisz - jeszcze 8!

nie mogę - nowy mistrz kabaretu nam tu rosnie xD
  • Re: VEEEE Autor: ~kabe [79.110.201.*]
    brawo gązo, jedzieeesz! dzieki Tobie mamy już całe 30 akcji obrócone! ciśnij stary, cisiniiiiiiiiiij! jeszcze 2 sztuki!
  • Re: VEEEE Autor: ~GONZO [89.74.83.*]
    Uwaga wchodzeeeeeeeee
  • Re: VEEEE Autor: ~bekaZGąza [5.173.241.*]
    obrot: 0

gązo nie szalej tak, wariacie!

xD
    Po spadku kursu z okolic 150 zł w okolice 20 zł, po kolejnych stratach, po kurczeniu się rynku i niepowodzeniach vee, w tej chwili totalny marazm. Nawet pies z kulawą nogą nie kupuje akcji.
    gąłzo nie słuchaj spadzi, realizuj plan, trzymaj kurs na zadanym poziomie, wyleszcz do końca ulicę i odpał na północ, trzeba wybrać wszystko od niecierpliwych. Bierz przykład z Inwestora, zobacz jak długo i sukcesywnie tutaj nagania i zniechęca wszystkich zainteresowanych, to się nazywa profesjonalny troll spadziowy a w miedzy czasie skupuje po te kilka akcji i cały czas uśrednia kurs od niecierpliwych
  • Re: VEEEE Autor: ~Leszczyk [83.5.246.*]
    zenek, co ty bredzisz? Hossa na GpW w Warszawie SA od połowy października. Spółki porosły kilkadziesiąt procent, a niektóre ponad 100, a na tym twoim śmieciu ledwo 50 akcji obrotu. Myślisz, że Gonzo taki głupi i pociągnie tego padalca?
  • Re: VEEEE Autor: ~GONZO [31.0.39.*]
    Uwaga robię wiatrak
  • Re: VEEEE Autor: ~gązoToMistrzKabaret [5.173.241.*]
    to te 5 akcji masz na myśli?
  • Re: VEEEE Autor: ~gązoToMistrzKabaret [5.173.241.*]
    to te 5 akcji masz na myśli?
  • Re: VEEEE Autor: ~gązoToMistrzDowcipu [5.173.241.*]
    a nie, sorry - wiatrak z 5 akcji miał miejsce 4min przed Twoim komentarzem. Widocznie rosnie Ci konkurent!
    Chrupki w dłoń, walka tytanów sie szykuje!
    Zauważyliście, że od dłuższego czasu nikt nie kupuje akcji vee? Zero zainteresowania. W sumie, przy ciągłych stratach, nawet nie ma co się dziwić.
  • Re: VEEEE Autor: ~GONZO [31.0.39.*]
    Uwaga zaczynam jazdeeeeeeeeee
    Na tym co robi vee nigdy się nie zarobi. Nigdy. Koszty są zawsze większe od zysku netto. Ja to wiem. Czy Wójcicki to wie? Chyba nie. A więc wyzywam go na pojedynek. Kto jest mądrzejszy?
  • Re: VEEEE Autor: zenekzakcentu [178.235.177.*]
    Inwestor tobie trollu tu od każdego posta płacą ? Razem z GONZO trolujecie już od co najmniej roku, to juz nie jest nawet śmieszne
    Głos pisał o jednorożcu przez kilka lat. Jak widzisz, nic się nie sprawdziło, a pewna osoba się ośmieszyła.
  • Re: VEEEE Autor: ~beka [5.173.225.*]
    z całą pewnością Ty jesteś mądrzejszy :-) Ty to w ogóle jestes najmadrzejszy :-)
    wiwat nasz najmadrzejszy forumowicz! "0.2promila wszystkich akcji to duzy obrot" czy "wrzuce cały mój hajs w jedną spolke i kupię na gorce bez stop-lossa"! niech żyje inwestycyjny Salomon bankierforum! :-)
  • Re: VEEEE Autor: ~Leszczyk [83.24.127.*]
    Beka, mistrzu inwestycji. Spółka nie zarobiła nic do tej pory, a Wójcicki z Płachtą wyciągnęli po kilkanaście milionów lekko licząc, nasadzając inwestorów poprzez wciskanie głodnych kawałków i delikatnie mówiąc stosując kreatywną księgowość. A ty pie..ysz o stop lossie. Sam sobie zaprzeczasz: "nie wziąłeś stop lossa", a piszesz o obrocie rzędu ułamka promila. Dlatego obaj z Płachtą sprzedawaliście poza rynkiem regulowanym, bo na rynku nikt by od was nie kupił takich ilości.
  • Re: VEEEE Autor: ~beka [5.173.240.*]
    o nie nie! ja pi..ole o tym że według mnie: Twój "kolega z internetu" od którego to, przy wszystkich, chciałeś niedawno wyciągnąć numer na tym forum, (i z którym niezaprzeczalnie załatwiliście już pewnie z milion spraw w Trójmieście) uwaza, ze popełniając błąd za błędem, i w koncu stawiając się w roli ofiary, jest od kogoś "moralnie lepszy", i w konsekwencji w ogole "lepszy". A skoro jest "lepszy" to wedle jego mniemania "ma racje". Tylko jakos ani Ty ani on dobrze na tych swoich racjach na gieldzie nie wychodzicie, o czym juz informowaliście - nie wiedzieć po co. No ale: to Twoje i jego decyzje, konsekwencje również.

PS: nadal nie jestem powiązany z zarzadem Vee, i nie sprzedawałem nigdy z nikim żadnych akcji poza rynkiem regulowanym. Ever :-)
  • Re: VEEEE Autor: ~Leszczyk [83.24.127.*]
    To po co się koleś plujesz skoro nie jesteś związany z vee i nie znasz tematu? A z kim się wymieniam telefonem i z kim załatwiam sprawy, nie twój z.....ny interes.
    W przyszłym roku spotkam się z nimi na walnym. Ale im zrobię jazdę. Ciekawe co powiedzą grubasy, jak usłyszą całą prawdę?
[x]
VEE -0,87% 11,40 2026-05-29 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.