• Idziemy powolutku na dno!!! Autor: ~Tomasz [89.78.68.*]
    Tu nie będzie niczego...
  • Re: Idziemy powolutku na dno!!! Autor: ~tomaslfc14 [5.173.248.*]
    Dnia 2022-11-20 o godz. 12:28 ~Tomasz napisał(a):
    > Tu nie będzie niczego...

Dlatego udzielasz się tutaj na forum za darmo by przestrzec nas przed utratą kapitału?

Jesteś idealnym przykładem tego jak bardzo można się poniżać dla kilku groszy od posta na bankierze...
  • Re: Idziemy powolutku na dno!!! Autor: ~Tomasz [5.173.162.*]
    No widzę, że weszły twarde narkotyki. Jak wytrzezwiejesz to napisz. Wrzuciłem tu sporo kasy i nic się nie dzieje. Wg mnie szkoda zachodu, a jak jesteś lepiej poinformowany to napisz na co można tutaj czekać.
  • Re: Idziemy powolutku na dno!!! Autor: ~tomaslfc14 [5.173.233.*]
    Dnia 2022-11-22 o godz. 08:25 ~Tomasz napisał(a):
    > No widzę, że weszły twarde narkotyki. Jak wytrzezwiejesz to napisz. Wrzuciłem tu sporo kasy i nic się nie dzieje. Wg mnie szkoda zachodu, a jak jesteś lepiej poinformowany to napisz na co można tutaj czekać.
    -------------------------------------------------

1. Wrzuciłeś tu sporo kasy, a przynajmniej tak twierdzisz...
    2. ... i to pomimo, że "Wg Ciebie szkoda zachodu" XD
    3. I najlepsze: "jak jesteś lepiej poinformowany to napisz na co można tutaj czekać" - teraz desperacko wołasz by nieznany ci użytkownik na bankierze utwierdził cię w przekonaniu, że nie stracisz tutaj kasy. XD

Może i ja muszę odstawić narkotyki i wytrzeźwieć, ale ty na pewno musisz dorosnąć. Giełda ewidentnie nie jest dla ciebie... ;)

• Re: Idziemy powolutku na dno!!! Autor: ~tomaslfc14 [5.173.232.*]
    Od twojego postu mamy już +12%, a obroty rosną. Psy szczekają, karawana jedzie dalej ;)
[x]
DBENERGY 1,72% 11,80 2025-11-28 16:33:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.