• Nowe rozdanie Autor: ~sven [37.19.205.*]
    Będzie wybicie.
  • Re: Nowe rozdanie Autor: ratamani [185.48.129.*]
    Dnia 2022-11-20 o godz. 00:48 ~sven napisał(a):
    > Będzie wybicie.

Te nowe tematy, "koniec oddawania akcji", "będzie wybicie" to zakłada chyba Majewski z Owczyńskim, Ci ludzie zamiast zająć się rozwijaniem spółki i tworzeniem dobrych gier oraz odpowiedniej komunikacji z rynkiem to pozakładali konta na bankierze i wypisują głupoty.
  • Re: Nowe rozdanie Autor: ~Trombabomba [37.47.91.*]
    Ktoś zna adres do tej spółki? Ale taki z którego nie określą mi pisma adnotacja że adresat wyprowadził się?!
    Czy spolka giełdowa nie ma w obowiązku podania swojego aktualnego adresu?
  • Re: Nowe rozdanie Autor: ~Wie [78.10.227.*]
    Spółka na ten moment nie ma siedziby a owczynski z Majewskim z przedpokoju pracują.
    Poważnie pytam, muszę pilnie dostarczyć pismo
    No to teraz naprawdę serio. Na ten moment spółka nie wynajmuje żadnego biura, z ostatniego zostali wyrzuceni za zaleganie z płatnością. W mailach od nich gdzieś powinieneś znaleźć kontakt do pani Ani.
    Dzięki za powagę! Kontakt do Pani Ani mam, mam też do prezesa i wiceprezesa jednak zarówno telefony jak i maile milczą. Też słyszałem że ich wyrzucili. Obawiam sie że zaraz będzie po spółce i swoich pieniędzy nie odzyskam. Tu chyba jest gorszy syf niż w allin.Trudno, wysyłam pismo na adres z krs, zgodnie z przepisami nawet nie odebrane będzie widniał jako dostarczone. Napiszę tez e-maila do knf z informacją że spółka giełdowa nie informuje akcjonariuszy o zmianie adresu.
    A was kto namówił na kupno akcji? Myślicie że jest szansa aby Ci co namówili odkupili to po cenie zakupu lub cenie ktora obiecywali że będzie?
    To nie są ludzie godni zaufania. Ja te akcje spisałem juz na stratę, jeśli chodzi ci o dematerializacja to już odpuściłem te marzenia. Nie ma czegoś takiego jak odkupienie, obiecywanie. Tutaj juz chodzi o kasę a oni wszystko rozwalili, nasze ryzyko nasza głupota. Chociaż z 19% odbić z tego gówna.
    Jesteś z okolic Gdańska, Krakowa? Moglibyśmy się spisać lub porozmawiać.
  • Re: Nowe rozdanie Autor: ~trombo [5.173.145.*]
    na ich stronie niby jakis adres jest
    www.sheepyard.pl

Sheepyard S.A. Kasztanowa 9, 80-540 Gdańsk

• Re: Nowe rozdanie Autor: ~Pozdrawiam [37.47.91.*]
    https://jbasi.pl/#o-nas
    O gruuuuuubo :O poszperałem dalej i jak sobie w rejestrze io wpiszemy to tam są dalsze powiązania np ŁN, RW, MŁ AG są udziałowcem w winnicy notabene jak otworzymy sprawozdanie finansowe tez przynoszącej straty.
    To wiadomo gdzie są nasze pieniądze. Bajlando tu jest aż głowa mała. to się do telewizji nadaje

Co do adresu że strony www - na to chyba komunikat powinien pójść?
  • Re: Nowe rozdanie Autor: ratamani [185.48.129.*]
    Dnia 2022-11-22 o godz. 14:46 ~Trombabomba napisał(a):
    > Ktoś zna adres do tej spółki? Ale taki z którego nie określą mi pisma adnotacja że adresat wyprowadził się?!
    > > Czy spolka giełdowa nie ma w obowiązku podania swojego aktualnego adresu?

A próbowałeś na ten adres z raportu aleja grunwaldzka 163 ?
    Z tego właśnie adresu wrocil list z adnotacją ze adresat wyprowadził się. Nie ma ich tam fizycznie, nie wiadomo.gdzie są. Może już nie ma tej spółki
    @wie bliżej Krakowa
    @Trombabomba wrzuć mi do siebie kontakt na maila: fastini@o2.pl odezwę się
[x]
SHEEPYARD 0,00% 0,42 2024-05-29 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.