• chciwośc Autor: ~aga [94.232.37.*]
    Muszę się wyżalić i ostrzec innych inwestorów.
    Miałam spory pakiet , średnia 0,29, najpierw sprzedałam część po 0,32, bo juz cierpliwości mi brakło, urosło do 0.53, niestety zwyciężyła chciwośći i chęć posiadania większego zysku, ostatecznie gdy zaczęło spadać sprzedałam po 0,42. Podobnie zrobiłam na tauronie. Gdyby nie moja chciwość , byłabym nieźle zarobiona. Z kolei na innej spółce, którą mam od 5 lat straciłam cierpliwość i sprzedałam z dużą stratą , po czym za kilka dni kurs wystrzelił. Jak żyć??? Czy ktoś tez popełnia takie błędy?
  • Re: chciwośc Autor: ~XXX [89.151.46.*]
    A inni myślą że raz poszło 50% to zaraz pójdzie jeszcze 1000%. A nie pomyśleli że ktoś 7.5mln akcji nabył za np 20-30gr i teraz pod info im sprzedaje. Po spadku na 30gr dalej 2 lata mielenia. Firma zanim się przekształci pozyska środki itd to trochę potrwa. Na szczęście sprzedałem już wszystko i poczekam.
  • Re: chciwośc Autor: ~Zenit73 [37.30.8.*]
    To wpadnij tu za dwa lata a narazie spadaj na drzewo i nie wypisuj glupot
    Zegnamy ozieble
  • Re: chciwośc Autor: ~aran [146.70.107.*]
    Myślę podobnie. Zenit powinien dostać zakaz pisania na tym forum, ponieważ wypisuje głupoty
  • Re: chciwośc Autor: ~XXX [188.146.196.*]
    Zenit to naganiacz z biura maklerskiego, widziany na dużej liczbie spółek
  • Re: chciwośc Autor: ~aran [146.70.107.*]
    Teraz wszystko jasne. Wiesz może z jakiego biura? Zaraz przydzwonimy niech się biorą za niego
  • Re: chciwośc Autor: ~ddd [46.204.64.*]
    Aran , jakby ktoś poważnie traktował twoje wpisy, to musieliby na pierwszym miejscu zająć się tobą.
  • Re: chciwośc Autor: ~BestiazeWschodu [159.205.201.*]
    Ktoś zgubił literkę B,
[x]
COMECO -2,55% 0,13 2024-05-31 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.