• Wysoki dach Autor: ~Takagra [109.206.213.*]
    Tu jeszcze zbyt wielu się nie zorientowało. Niedługo będzie kolejka po te akcje.
  • Re: Wysoki dach Autor: ~amarylis [89.39.107.*]
    Jak przebije 1 zł to tak.
  • Re: Wysoki dach Autor: ~Holender40 [80.51.132.*]
    Ja wsiadam, wyniki finansowe super!
  • Re: Wysoki dach Autor: ~Nagi [31.61.175.*]
    Kapitalizacja mniejsza niż roczny zysk...będzie grubo...za rok..dwa...jeżeli tylko to utrzymają....
  • Re: Wysoki dach Autor: ~Kaczor [89.64.82.*]
    Chyba coś pomyliłeś bo kapitalizacja 60mln a zysk 8
  • Re: Wysoki dach Autor: ~zby [31.0.40.*]
    Dodrukowali ponad 150 milionów akcji więc łącznie jest ponad 170 mln. akcji, więc przy cenie 0,45 - kapitalizacja 78 milionów.
    Zatem kolejki to tu dłuuugo nie zobaczysz.
  • Re: Wysoki dach Autor: ~Kaczor [83.28.239.*]
    Spokojnie trochę czasu i powitamy 1zl
  • Re: Wysoki dach Autor: ~aaaa [79.185.137.*]
    W budowlance to nie ma jakichś wysokich wskaźników zazwyczaj, ale dlaczego uważasz, że długo tu nie zobaczymy kursu na poziomie trochę sensowniejszym niż obecny? Czy IV kwartał ma być dużo słabszy od III? Czy przyszły rok ma być słaby? Masz jakieś konkrety dotyczące poziomu przewidywanych przychodów i zysków? Przenoszenie produkcji z Chin do Europy, gdzie Polska będzie zyskiwać, coraz większa liczba obiektów, które mają już swoje lata i którym przyda się niedługo renowacja. Nie wiem, ja tu wielkich zagrożeń dla przychodów nie widzę. Nawet jakby mieli mieć zysk roczny na poziomie III kwartału, zakładając jakąś katastrofę, to i tak wskaźnikowo wygląda to dobrze. Zadłużenie mają niskie. Nie wiem, naprawdę, jakie są argumenty za brakiem wzrostów w najbliższych miesiącach.
  • Re: Wysoki dach Autor: ~zby [89.79.143.*]
    3 kwartał w budowlance zawsze jest najlepszy. Poza tym budowlanka staje, właśnie się zatrzymuje wszystko w budowlance !!!
    ...i raczej przez najbliższe 6 mcy będzie budowlana zima!!!
  • Re: Wysoki dach Autor: ~aaaa [79.185.138.*]
    ale co ty porównujesz? które konkretnie firmy? sprawdziłem sobie na szybko kilkadziesiąt firm z sektora budownictwo i wcale nie widzę tam takiej zależności, żeby miały mieć III kwartał najlepszy. niektóre tak, ale inne mają zawsze najlepszy IV, a inne I. nie ma tu żadnej reguły. wrzuć sobie do power bi i zobacz sam, jak nie wierzysz.
  • Re: Wysoki dach Autor: ~Tobi [185.48.129.*]
    Zaprawdę powiadam Wam: czekajcie na nową strategię RR. Wtedy niewierni Tomasze dostrzegą wieczystą to czego Dzisiaj nie widać...
[x]
RRHGROUP 2,56% 0,08 2025-10-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.