Czy zrobicie kiedyś porządek z Waszą stroną aby tylko osoby zarejestrowane mogły być uczestnikami dyskusji? Bo to co się tutaj dzieje to przechodzi ludzkie pojęcie.
nie ma takiej opcji nie licz na to :) :) to forum Bełkota i jego świty :) :)
jeśli cos sensownego chcesz napisać otwierasz watek odhaczając - tylko dla zmajstrowanych Bełkot tam nic nie napisze jeśli ktoś będzie chciał przeczytać cos sensownego klika u góry na forum - Wszystko dla zarejestrowanych
otwierają mu sie watki tylko dla zarejestrowanych reszta jest niewidoczna i Bełkota nie widzisz :) :)
Koledzy techniczni napiszcie po ile się ustawić na kupnie. Coś mnie kusi żeby jednak odkupić akcje, bo EAH nie spełniło oczekiwań i gotówka czeka na zakupy. Czy jest możliwe 3.90 jak pisał b-f, czy ustawić się trochę wyżej?
Dnia 2022-11-18 o godz. 11:45 ~Dywidendowy napisał(a): > Koledzy techniczni napiszcie po ile się ustawić na kupnie. Coś mnie kusi żeby jednak odkupić akcje, bo EAH nie spełniło oczekiwań i gotówka czeka na zakupy. Czy jest możliwe 3.90 jak pisał b-f, czy ustawić się trochę wyżej?
dla mnie na te chwile nie .. obserwuj 4,20 obstawiam 30 % na możliwość odkupienia około 4,20 - 70 % ze już przed dalszym hop nie odkupi się po tyle - 3,90 na dzień dzisiejszy nie biorę pod uwagę .. oczywiście moim zdaniem
Dzisiaj tylko krótko, gdyż czuję się zniechęcony do pisania tutaj. Otóż ostatnio istotnie nieco błaznowałem "przekomarzając się" z kolegą kontraktowym. No i otrzymałem za to słuszną karę w postaci klasycznego bana. Nie skarżyłbym się ponieważ jak najbardziej zasłużyłem, gdyby nie to że kolega kontraktowy we wszystkich swoich wcieleniach działa nadal i nikt z moderatorów mu krzywdy nie robi. To ja takie forum mam gdzieś ....