• Do moderatora tego forum. Autor: b-f [109.42.114.*]
    Czy zrobicie kiedyś porządek z Waszą stroną aby tylko osoby zarejestrowane mogły być uczestnikami dyskusji? Bo to co się tutaj dzieje to przechodzi ludzkie pojęcie.
  • Re: Do moderatora tego forum. Autor: ghost_man [46.171.121.*]
    nie ma takiej opcji nie licz na to :) :)
    to forum Bełkota i jego świty :) :)
    jeśli cos sensownego chcesz napisać otwierasz watek odhaczając - tylko dla zmajstrowanych Bełkot tam nic nie napisze
    jeśli ktoś będzie chciał przeczytać cos sensownego klika u góry na forum - Wszystko dla zarejestrowanych
    otwierają mu sie watki tylko dla zarejestrowanych reszta jest niewidoczna i Bełkota nie widzisz :) :)
  • Re: Do moderatora tego forum. Autor: ~Dywidendowy [185.25.123.*]
    Koledzy techniczni napiszcie po ile się ustawić na kupnie. Coś mnie kusi żeby jednak odkupić akcje, bo EAH nie spełniło oczekiwań i gotówka czeka na zakupy. Czy jest możliwe 3.90 jak pisał b-f, czy ustawić się trochę wyżej?
    Dnia 2022-11-18 o godz. 11:45 ~Dywidendowy napisał(a):
    > Koledzy techniczni napiszcie po ile się ustawić na kupnie. Coś mnie kusi żeby jednak odkupić akcje, bo EAH nie spełniło oczekiwań i gotówka czeka na zakupy. Czy jest możliwe 3.90 jak pisał b-f, czy ustawić się trochę wyżej?

dla mnie na te chwile nie .. obserwuj 4,20 obstawiam 30 % na możliwość odkupienia około 4,20 - 70 % ze już przed dalszym hop nie odkupi się po tyle - 3,90 na dzień dzisiejszy nie biorę pod uwagę .. oczywiście moim zdaniem

• Re: Do moderatora tego forum. Autor: ~Dywidendowy [185.25.123.*]
    Dzięki :)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.4.23.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.4.23.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Do moderatora tego forum. Autor: ~kontraktowy [178.217.140.*]
    Masz rację. ZNIKAM.

kontraktowy
  • Re: Do moderatora tego forum. Autor: ~Azatem [178.217.140.*]
    Dzisiaj tylko krótko, gdyż czuję się zniechęcony do pisania tutaj. Otóż ostatnio istotnie nieco błaznowałem "przekomarzając się" z kolegą kontraktowym. No i otrzymałem za to słuszną karę w postaci klasycznego bana.
    Nie skarżyłbym się ponieważ jak najbardziej zasłużyłem, gdyby nie to że kolega kontraktowy we wszystkich swoich wcieleniach działa nadal i nikt z moderatorów mu krzywdy nie robi.
    To ja takie forum mam gdzieś ....
    Dnia 2022-11-25 o godz. 12:25 ~Azatem napisał(a):

> To ja takie forum mam gdzieś ....

:) :)

ja tak miałem już parę razy, a Bełkot dalej bełkotał więc takie samo jest moje zdanie jak zacytowana wyżej odpowiedź :) :)

• Re: Do moderatora tego forum. Autor: b-f [89.64.1.*]
    Jest nowy nick bełkota, Hamed :)
    Dawaj Hamed, bo jak widzisz sam na własne oczy marnujesz czas swoimi wypocinami :)
[x]
MONNARI -1,64% 5,98 2025-12-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.