• artykul Autor: ~gx [83.31.198.*]
    https://www.stockwatch.pl/wiadomosci/genxone-iii-kwartal-2022-pod-katem-rozwoju-wspolpracy-i-ekspansji-zagranicznej,akcje,301419

• Re: artykul Autor: ~artykuł [146.70.17.*]
    ta same ochy i achy w sponsorowanym artykule a dwa ostatnie kwartały to w wynikach i notowaniach totalna porażka, raczej nikt sie na to nie nabierze
  • Re: artykul Autor: ~kalkulator [46.205.215.*]
    ~artykuł [146.70.17.*]
    Nie wiem skąd się urwałeś, ale nawet prosty rolnik wie, że jak robi zasiew, to najpierw kupuje nasiona, nawozy, inwestuje, a potem pielęgnuje, a na końcu ma zbiory, a na te musi poczekać, czasem nawet więcej niż dwa kwartały. A ty patrzysz na dwa kwartały i twierdzisz że zbiorów nie będzie... mimo iż dopiero co był "zasiew"... No z takim podejściem to nawet do prostej roboty w gospodarstwie się nie nadajesz, nie wspominając o inwestowaniu... Jak wiesz że z tego nic nie będzie, to po co tutaj siedzisz... Czyżbyś był jednym z tych, którzy tak bardzo troszczą się o cudze pieniądze?

• Re: artykul Autor: ~Hmm [83.29.3.*]
    Zauważyłem ze jedyne co z sensem piszesz tu do innych (prawdopodobnie pod różnymi) nickami to pytanie skąd te osoby się urwały ze swoimi poglądami. Ty naganiacz na GX1 od miesięcy i można odnieść wrażenie ze tylko Ty się skądś urwałeś a na pewno nie oni.
    ~Hmm [83.29.3.*]
    Śmieszny jesteś... ja tutaj jestem bo mam akcje i nie podoba mi się czarny PR uprawiany tutaj, zwłaszcza gdy widzę jak autor celowo pomija wszystko co przemawia na korzyść spółki a jego wpis to głównie bełkot pełen manipulacji i czarnego PR.

A Ty i "pozostali" których bronisz to co, kółko hejterów-malkontentów, którzy w życiu nie mają nic więcej do roboty niż biadolenie na forum, że w bessie spółka spada? Taki macie life-style, a ja wam psuję zabawę?

Każdy tutaj może pisać bzdury, które uważa za warte napisania, to ja mam prawo to skomentować... nie podoba się, to nie komentuj. Wtedy nie będę miał okazji odnieść się do tego co napisałeś. Mylę się, to wykaż to, nie potrafisz, to nie miej pretensji do mnie o swoje ograniczenia.

• Re: artykul Autor: ~Lautaro [103.88.234.*]
    ales wniosl znow w temat dzieciaku :))) twoje argumenty sa takie jak notowania tego zombie,a jesli chcesz silowac sie na argumenty ze wszystkimi to spojrz na wykres on ci powie jakie argumenty sa tu poprawne, powodzonka!
    ~Lautaro [103.88.234.*]
    Taki sport... ktoś pisze bzdury, a ktoś inny je recenzuje i pokazuje słabość umysłu autora. Sam zdaje się też nie błysnąłeś, bo oprócz wycieczki personalnej i powtórzenia oczywistej oczywistości na temat kursu, nie wniosłeś nic do tematu.

Jakoś tak dziwnie wychodzi, że robienie czarnego PR jest OK i większości to nie przeszkadza, ale dyskutowanie z tym, to już nie bardzo... Co ciekawe, posiadaczom akcji raczej zależy na dobrym PR. Więc wychodziłoby że ten zalew negatywnych komentarzy, to jednak nie posiadacze akcji... no chyba że to posiadacze akcji, ale przy tym kompletni frustraci z problemami.

Tak czy inaczej, ja dyskutuję bo to w moim interesie, a jaki interes mają pozostali? Może do nich podbij...
[x]
GENXONE 0,35% 5,70 2025-10-09 10:36:36
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.