Na Święta wynik kwartalny a na Nowy rok obiecanki ze wyniki w IV kw będą już inne. To dziś dostaliśmy. Aaa i podbitkę 200 akcji na 14.50 zł tuż przed publikacją.
~GX1 [3.122.192.*] Prezenty na święta to robi się przede wszystkim dzieciom... jak ktoś nie potrafi zarządzać swoim portfelem a potem oczekuje prezentów, no to smutno. Nie wiem skąd tacy inwestorzy, ale brzmi jak teksty zawodowego petenta Pomocy Społecznej, tj. niech inni zrobią, niech mi dadzą, a czemu mi nie rośnie... Normalnie patolka jak w "Sprawie dla Reportera".
Nikt i nigdzie nie obiecywał świetnych wyników za ten rok, przeciwnie, prezes ostrzegał, że Covid się kończy a z nim duże dochody i teraz spółka będzie obudowywała dochody w oparciu o nowe produkty a na to będzie trzeba czasu. Wszystko było jasno wyłożone i nie ma żadnej niespodzianki, no może poza kursem, który poszedł grubo w dół w wyniku długiej bessy na NC i późniejszego załamania na całym GPW i wszystkich rynkach.
wszyscy zadowoleni kurs leci od poltora roku ale jest super bo to dlugoterminowa spolka ale bzdury to leszcze pisza ze szok ale przynajmniej ich nie szkoda ich kasa
Tez tego nie rozumiem. Sam kisielem to go**o prawie od debiutu, ale w koncu sprzedałem ze strata i odrabiam, ale gdzie indziej. Tutaj nie widzę perspektywy, choć długi czas tak było. Nie ma pod co tu grać, nowe usługi mega niszowe na dzis. Diagnostyka w alcjinariacie fajnie, ale nie wypuści swoich zysków, żadnych „prezentów” planktonowi z akcjonariatu nikt nie zrobi. W skrócie kto miał zarobić na gx1 to już to zrobił, kolejni może tez zarobią, ale kiedy? W20 już z 20% od dołka, a tu nowe minima. Tłumaczcie sobie, ze to longterm i czekajcie, tylko napiszcie na co czekacie poza wyższym kursem?
Ooo kolejny naprostowany przez gx
Szkoda tylko ze tyle zwlekałeś z dobra decyzja
I tak uchroniła się przed dalsza strata kapitału
Może powalczą chwile na 10 choć wątpię i jedzie na 6