• Prezent swiąteczny Autor: ~GX1 [3.122.192.*]
    Na Święta wynik kwartalny a na Nowy rok obiecanki ze wyniki w IV kw będą już inne. To dziś dostaliśmy. Aaa i podbitkę 200 akcji na 14.50 zł tuż przed publikacją.
  • Re: Prezent swiąteczny Autor: ~Miko [83.29.3.*]
    Ale cus sie kurs nie utrzymal na tym poziomie bieda panie bieda dzida w dol
  • Re: Prezent swiąteczny Autor: ~kalkulator [46.205.215.*]
    ~GX1 [3.122.192.*]
    Prezenty na święta to robi się przede wszystkim dzieciom... jak ktoś nie potrafi zarządzać swoim portfelem a potem oczekuje prezentów, no to smutno. Nie wiem skąd tacy inwestorzy, ale brzmi jak teksty zawodowego petenta Pomocy Społecznej, tj. niech inni zrobią, niech mi dadzą, a czemu mi nie rośnie... Normalnie patolka jak w "Sprawie dla Reportera".

Nikt i nigdzie nie obiecywał świetnych wyników za ten rok, przeciwnie, prezes ostrzegał, że Covid się kończy a z nim duże dochody i teraz spółka będzie obudowywała dochody w oparciu o nowe produkty a na to będzie trzeba czasu. Wszystko było jasno wyłożone i nie ma żadnej niespodzianki, no może poza kursem, który poszedł grubo w dół w wyniku długiej bessy na NC i późniejszego załamania na całym GPW i wszystkich rynkach.

• Re: Prezent swiąteczny Autor: ~ftse [13.40.85.*]
    wszyscy zadowoleni kurs leci od poltora roku ale jest super bo to dlugoterminowa spolka ale bzdury to leszcze pisza ze szok ale przynajmniej ich nie szkoda ich kasa
  • Re: Prezent swiąteczny Autor: ~Eks-ekutor [185.245.194.*]
    A tobie co do tego trollu?
  • Re: Prezent swiąteczny Autor: ~Bylygx1 [89.64.58.*]
    Tez tego nie rozumiem. Sam kisielem to go**o prawie od debiutu, ale w koncu sprzedałem ze strata i odrabiam, ale gdzie indziej. Tutaj nie widzę perspektywy, choć długi czas tak było. Nie ma pod co tu grać, nowe usługi mega niszowe na dzis. Diagnostyka w alcjinariacie fajnie, ale nie wypuści swoich zysków, żadnych „prezentów” planktonowi z akcjonariatu nikt nie zrobi. W skrócie kto miał zarobić na gx1 to już to zrobił, kolejni może tez zarobią, ale kiedy? W20 już z 20% od dołka, a tu nowe minima. Tłumaczcie sobie, ze to longterm i czekajcie, tylko napiszcie na co czekacie poza wyższym kursem?
  • Re: Prezent swiąteczny Autor: ~Buhahaha [37.47.248.*]
    Ooo kolejny naprostowany przez gx
    Szkoda tylko ze tyle zwlekałeś z dobra decyzja
    I tak uchroniła się przed dalsza strata kapitału
    Może powalczą chwile na 10 choć wątpię i jedzie na 6
  • Re: Prezent swiąteczny Autor: ~Uwaga [83.8.236.*]
    Dobrze nie jest niestety kurs wciąż coraz niżej.
  • Re: Prezent swiąteczny Autor: ~dominik [37.225.17.*]
    Tak będzie niestety. Do wyniku rocznego. Tuż po nim bo ten ekstremalnie rozczaruje choć będzie adekwatny do jednocyfrowe wyceny.
[x]
GENXONE 0,71% 5,64 2025-09-12 16:49:37
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.