Zawsze mnie fascynują ci, co na anonimowym forum chwalą się tym, jak to sprzedali na górce akcje kupione na minimach. I robią to oczywiście nie w momencie transakcji, ale po czasie, kiedy wszystko wydaje się proste i oczywiste. Chyba w realnym życiu musi im bardzo brakować uznania, by o nie zabiegać na bankierze pośród wszelkiej maści trolli, hejterów i naganiaczy
Ja też chcę zarobić, ale nie manipulując i wprowadzając ludzi w błąd. Siedzę tu od 4,5 lat i jaszcze posiedzę :), a takie: Inwestory , Goldmany,Opiekuny jeziora czy Szotguny, zarobią drobniaki i znikną.
Ja gram o pełną pulę.
A kto manipuluje i wprowadza w błąd? Mechanizm podbijania pod wydarzenie i późniejszy zrzut to raczej ostrzeżenie i wolałbym dziękuję aniżeli falę hejty - drugi raz przed wydarzeniem pisze o tym zjawisku. Drugi raz na tym papierze to się realizuje. Przeszkadza Ci to rozumiem w zarabianiu?
Jeszcze nic nie zarobiłem, ponieważ jast to inwestycja długoterminowa, wirtualnie owszem. Jak dotrwasz od dywidendy po BacterOMIC, to prześlę Tobie dobrą whisky :)))