• Negatywna recenzja gry Autor: ~Rom [89.64.47.*]
    Dawno tak negatywnej recenzji nie czytałem:
    https://www.gram.pl/artykul/recenzja-space-tail-every-journey-leads-home-stray-ktore-mamy-w-domu
  • Re: Negatywna recenzja gry Autor: ~Dobre [79.184.129.*]
    Dzięki za wrzucenie tego. Rzetelna ocena. Zastanawiałem się czemu w CD Action nie ma nawet wzmianki - teraz wiem ze gra jest za słaba, a negatywnie przed premierą pisać nie chcieli, żeby na nich winy nie zwalać. Jeśli po przeczytaniu tej recenzji ktoś jeszcze liczy na LTM to hmm, może lepiej puścić kasę w kasynie.
  • Re: Negatywna recenzja gry Autor: ~realnie [95.41.82.*]
    Gra pewnie kosztowała z 5 tys reszata kasy poszła ...za 3 lata pewnie 2 część biednego pieska...jak w jjujube....produkcja akcji podbitka i sru w rynek
  • Re: Negatywna recenzja gry Autor: ~Stempień [193.238.201.*]
    Ale hejtery przecież ten kto daje negatyw to w kółku oblokanego Alberta jest hejterem.czekam na intelektualne fiolki naszego ceo.
  • Re: Negatywna recenzja gry Autor: ~Inwestor [185.246.208.*]
    Pytanie co dalej. Może zmienią status na fundusz inwestujący w gamedev ? To jedyne ekipie alberta wychodziło. Jeśli będą tę szmirę pudrować, szanse niewielkie na to, że inwestorzy odzyskają kasę.
  • Re: Negatywna recenzja gry Autor: ~WTF [194.242.62.*]
    Nie miałem świadomości, że gra jest aż tak słaba. To wiemy, czemu się nie sprzedaje i dlaczego prawie nikt w nią nie gra. Jeśli tak jest, a pracownicy LTM uważają, że jest dobra, to jak to świadczy o ich kompetencjach? Tu już nie ma szansy na pozytywny scenariusz. Jest parę baniek, to zrobią drugą grę. Na rok, dwa wystarczy na pensje dla podwykonawców i zarządu. Będzie też pewnie dużo tłumaczenia przez Alberta, dlaczego się nie udaje i zapewnianie jak bardzo jest zdeterminowany. Z tego szamba już nawet pokoleniowa hossa ich nie wyciągnie.

"Space Tail to świetny dowód na to, że robienie gier jest trudniejsze, niż się może wydawać" - dobre podsumowanie tego projektu w artykule.
[x]
LTGAMES -3,45% 11,20 2025-09-26 16:47:28
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.