Dzięki za wrzucenie tego. Rzetelna ocena. Zastanawiałem się czemu w CD Action nie ma nawet wzmianki - teraz wiem ze gra jest za słaba, a negatywnie przed premierą pisać nie chcieli, żeby na nich winy nie zwalać. Jeśli po przeczytaniu tej recenzji ktoś jeszcze liczy na LTM to hmm, może lepiej puścić kasę w kasynie.
Gra pewnie kosztowała z 5 tys reszata kasy poszła ...za 3 lata pewnie 2 część biednego pieska...jak w jjujube....produkcja akcji podbitka i sru w rynek
Pytanie co dalej. Może zmienią status na fundusz inwestujący w gamedev ? To jedyne ekipie alberta wychodziło. Jeśli będą tę szmirę pudrować, szanse niewielkie na to, że inwestorzy odzyskają kasę.
Nie miałem świadomości, że gra jest aż tak słaba. To wiemy, czemu się nie sprzedaje i dlaczego prawie nikt w nią nie gra. Jeśli tak jest, a pracownicy LTM uważają, że jest dobra, to jak to świadczy o ich kompetencjach? Tu już nie ma szansy na pozytywny scenariusz. Jest parę baniek, to zrobią drugą grę. Na rok, dwa wystarczy na pensje dla podwykonawców i zarządu. Będzie też pewnie dużo tłumaczenia przez Alberta, dlaczego się nie udaje i zapewnianie jak bardzo jest zdeterminowany. Z tego szamba już nawet pokoleniowa hossa ich nie wyciągnie.
"Space Tail to świetny dowód na to, że robienie gier jest trudniejsze, niż się może wydawać" - dobre podsumowanie tego projektu w artykule.