• A ja sądzę że nawet największy trup ma swoje 5 minut Autor: ~Leser1 [200.68.161.*]
    Są ludzie którzy mają spore pakiety akcji i tak mi się zdaje że prędzej czy później z byle jakiego powodu zaliczymy nagły bardzo duży wzrost.
    Tyle, że może to być dopiero jak pojawią się akcje z PP, bo reżyser będzie chciał się pozbyć wszystkiego razem na wywołanym wzroście :-/
    Dlatego ja czekam, zobaczymy kto będzie nowym prezesem.
  • Re: A ja sądzę że nawet największy trup ma swoje 5 minut Autor: ~Swat [84.38.213.*]
    Nigdy akcji z PP nie zobaczysz na oczy xD będą ciągle przekładać aż firma padnie
  • Re: A ja sądzę że nawet największy trup ma swoje 5 minut Autor: ~Wojciech1986 [37.248.170.*]
    Tu te 5minut już bylo
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.64.53.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: A ja sądzę że nawet największy trup ma swoje 5 minut Autor: ~Jacobb [37.30.100.*]
    Mówiłem, że czekam na raport:)
    Po nim dopiero puszka Pandory się otworzyła ale to jeszcze nie koniec niespodzianek moim zdaniem. Czekajcie na kolejne espi ...
  • Re: A ja sądzę że nawet największy trup ma swoje 5 minut Autor: ~Koli [91.226.196.*]
    Pozamiatane. 

Chłopaki kasy ściągnęli z rynku co nie miara. 

Wycyckali kilkaset osób na grube pieniądze, ale chyba nikogo na tyle duże, żeby ich chciał szarpnąć do odpowiedzialności.

Ja poleciałem ponad 70kpln. Jak deb*l. Niby dużo, ale przecież nie pojadę do nich i nie będę płakał. Siły też nie użyje, bo jej nie mam i tylko problemów sobie narobię. 
    W prawników też nie ma się co bawić. Nic nie załatwią, a znów będzie trzeba kasę wyłożyć. 

Dobrze, że nie tylko tu kasę się robi. Dobry projekt i w 3-4 miesiące się na czysto odrobi.
    Papier zostaje na pamiątkę. Za jakiś czas znów będzie odwrotne przejęcie. Zrobią pompkę i uda się wyjść ciut wyżej niż teraz.
    Strata z czystej naiwności i chciwości, bo już byłem 20% do przodu w pewnym momencie.

Wrócimy za kilka miesięcy lub lat.
    Pamiętam EBC. Też była wtopa. 8 lat akcje leżały. Aż tu nagle pandemia i w miesiąc wyciągnąłem ponad 100%. Taka niespodzianka. Może tu też tak kiedyś będzie. 

Pozdrawiam Wojtka.
    3maj się mocno. Będzie dobrze.
    za kilka lat będziesz się śmiał z tego numeru i opowiadał innym.
    Albo sami zrobimy taki numer jak tran i bart. Nazbieramy kasy, mały research się zrobi, swoją spółkę wciągnie odwrotnym przejęciem i jazda. 2 lata pracy i sukces
  • Re: A ja sądzę że nawet największy trup ma swoje 5 minut Autor: ~Pantaran [5.173.64.*]
    Tu raczej już nic nie będzie. Wygląda jak zwykle w takich przypadkach, czyli piach. Żadnych odwrotnych przejęć. Nikt tego nie tknie po tych kompromitacjach. Po co komuś wchodzic przez skompromitowana Spółkę? My z Bartem już kminimy kolejne ściemy i powiem Wam jedno: odwrotne przejęcia są juz fax paus! Będziemy zupełnie cos innego teraz grać. Śledźcie nasze ruchy, niedługo się objawimy i powiemy "o co chodzi".
[x]
TRUEGS 1,00% 0,30 2025-11-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.