Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,25 zł , zmiana od tamtej pory: 35,20%

Re: A ja sądzę że nawet największy trup ma swoje 5 minut

Pozamiatane. 

Chłopaki kasy ściągnęli z rynku co nie miara. 

Wycyckali kilkaset osób na grube pieniądze, ale chyba nikogo na tyle duże, żeby ich chciał szarpnąć do odpowiedzialności.

Ja poleciałem ponad 70kpln. Jak deb*l. Niby dużo, ale przecież nie pojadę do nich i nie będę płakał. Siły też nie użyje, bo jej nie mam i tylko problemów sobie narobię. 
W prawników też nie ma się co bawić. Nic nie załatwią, a znów będzie trzeba kasę wyłożyć. 

Dobrze, że nie tylko tu kasę się robi. Dobry projekt i w 3-4 miesiące się na czysto odrobi.
Papier zostaje na pamiątkę. Za jakiś czas znów będzie odwrotne przejęcie. Zrobią pompkę i uda się wyjść ciut wyżej niż teraz.
Strata z czystej naiwności i chciwości, bo już byłem 20% do przodu w pewnym momencie.

Wrócimy za kilka miesięcy lub lat.
Pamiętam EBC. Też była wtopa. 8 lat akcje leżały. Aż tu nagle pandemia i w miesiąc wyciągnąłem ponad 100%. Taka niespodzianka. Może tu też tak kiedyś będzie. 

Pozdrawiam Wojtka.
3maj się mocno. Będzie dobrze.
za kilka lat będziesz się śmiał z tego numeru i opowiadał innym.
Albo sami zrobimy taki numer jak tran i bart. Nazbieramy kasy, mały research się zrobi, swoją spółkę wciągnie odwrotnym przejęciem i jazda. 2 lata pracy i sukces

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
TRUEGS 13,42% 0,34 2025-09-19 16:27:03
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.