Jest pomysł żeby założyć drugie porozumienie dla inwestorów którzy mają mniej niż 10K akcji. Jeśli ktoś jest zainteresowany niech wystawi swoje akcje na S po 55 zł od 30 listopada do 1 grudnia to się policzymy czy warto. Pzdr
Dnia 2022-11-09 o godz. 19:03 bartoszw1973 napisał(a): > niech wystawi swoje akcje na S po 55 zł od 30 listopada do 1 grudnia to się policzymy czy warto. > Pzdr
Każdy ruch integrujący i zbliżających oficjalnie do 20% to dobry pomysł. Dla Tomasza , który działa bez żadnych " prowizji" miałby więcej pracy . Tu tylko bezwzględne, ale prawne metody. Spytać należy B. Ile zapłaciłby za kredyt zamiast emisji ?
Ktoś napisał , ze akcjonariat ( oprócz porozumienia ) to impotenci ......pełna zgoda .......a nawet poniżej imoptenta !!!!!!!!!!!!!!!!!!1000 akcji to dla nich Himalaje . Stare pierdołki na trumne zbierają.
Nie same słupy. Doceniam inicjatywę, ale tak jak Tedi uważam, że wystarczy jakiś Priv do wzajemnej komunikacji. Na porozumienie prawnie sformalizowane tak jak Tomasza się nie piszę. Ale jak jest jakieś ważne głosowanie, to przyjeżdżam głosować osobiście (byłem na nwza o delistingu).
Czy ktoś wie jaki wynik wezwania? zastanawiam sie nad zakupem pakietu, a czytając infa widziałem wezwanie a wyniku już nie, tzn. jakie było zainteresowanie.
Dnia 2023-01-02 o godz. 11:56 ~Novy napisał(a): > Czy ktoś wie jaki wynik wezwania? zastanawiam sie nad zakupem pakietu, a czytając infa widziałem wezwanie a wyniku już nie, tzn. jakie było zainteresowanie.
Sorry, źle szukałem. Zainteresowanie wezwaniem żadne ( 0,22%) czyli ulica nie chce sie pozbywać papieru - więc kupuję.
Geriatryczne ciotki to akcjonariat FSG , ludzie związani z górnictwem. do emerytury. Eunuch wystraszy ich 500 szt. . Taki Don B. nie musi ich straszyć , siedzą w kącie i czekają na walne. PO CO TAM JADĄ ? z nudów pewnie. Don Corleone ma ich głęboko .w.........ie. Jak mówił Janek Kobuszewski inteligencją i siłom fizycznom. Ten szef to mega drań , a dranie powinni kończyć w piekle. Na Moju zrobił wałek 20 lecia
Jestem tu Nowy, więc jeszcze za bardzo nie kumam sytuacji, ale z tego co juz sie zapoznałem jest pat. Karbon chce wysiudać akcjonariuszy (wykup) a ci założyli porozumienie i Karbon nic nie może zrobić. FF jest za mały i sytuacja jest niepewna w spółce żeby spekuła wrzuciła jaką większa kasę pod jakieś wystrzały, więc ciężka sprawa, pewnie bedzie kiszonka długi czas.
Dnia 2022-12-01 o godz. 21:17 ~abcd2 napisał(a): > Nie same słupy. Doceniam inicjatywę, ale tak jak Tedi uważam, że wystarczy jakiś Priv do wzajemnej komunikacji. Na porozumienie prawnie sformalizowane tak jak Tomasza się nie piszę. Ale jak jest jakieś ważne głosowanie, to przyjeżdżam głosować osobiście (byłem na nwza o delistingu).
Ludzie , co myślicie o takim PRIVIE np.na WhatsUppie ? Ponawiam swoje zapytanie ? Uważam że tam bylibyśmy w stanie coś mądrego skonstruować. Np. pójść w kierunku połączenia sił akcjonariuszy mniejszościowych w jedną grupę, tak żeby działać w pewnych sprawach jednomyślnie. PONAWIAM PROPOZYCJĘ I SZUKAM POPARCIA.