Cena 1.6 -1.8zl z pp inaczej emisja nie ma szans. Rozróżnienie 20proc duzooo...kierunkowa po 2zl emisja nie wchodzi w grę nie zgodzą się akcjonariusze także tak to. Nieźle rozegrali detal wzorcowo.
Bardzo dziękuję to świetna informacja zaczyna się gra pod przejęcie transakcje na słupy nikt nie dał info o zwiększeniu albo zmniejszeniu udziałów.gdyby tochcieli przemielić na rynku to kurs kilkadziesiąt procent w górę od razu spekula i ich plany w du......e pozdrawiam cierpliwych
Każdy inwestuje według siebie na gpw jestemod samego początku ale cierpliwości nauczyłem się dopiero 10 lat temu wiem jedno nie walczy się z trendem ale nigdy nie idę z tłumem nie słucham pseudo doradców którzy martwią się o moje finanse forum traktuję jako pozyskanie tylko informacji merytorycznych które czasami mi umkną zbyt długo był tu marazm ale teraz już zaczynają się poważne ruchy i będzie wóz albo przewóz musle że po 1 kwartale 2023 będziemy już wiedzieć w co z nami grali przez parę lat
sprawdźcie sobie poprzednie lata, rok do roku w tym okresie idą pakietowki a kurs zalicza dołki. Zwykle przeksięgowanie z konta na konto żeby podatków nie płacić.
Według mnie nie chodzi o ccc chodź o firmę z poza Europy która chce wejść z produktami z branży bhp poprzez niemiecka filie protektora na rynki zachodnie
z dala od CCC oby się tu nie mieszał lepiej bo będzie jak z Próchnikiem, CCC przejmował Próchnik w okolicy nominału akcji czyli tutaj byłoby ok 0,50-0,55 !
Rozważam taka możliwość że luma działa na zlecenie firmy zewnętrznej która nie chce się ujawnić dlatego za wszelką cenę próbuje przejąć kontrolę nad protektorem by wycofać ją z gpw
Zastanawiałeś się dlaczego emitują 20 procent stricte akcji beż prawa poboru dla nas tyle potrzebują na zrobienie kilkuset niby zapasowych form nie to luma cały czas dąży do przejęcia firmy i opchnięcia jej dalej
Powiem tak, dałem ciała po rozpoczęciu wojny i zamiast wyjść z protka po 6 zł i być na lekkim plusie (ja mam średnia 4,6 zł) to kisze się dalej, tak więc każda cena powyżęj 4,6 będzie dla mnie atrakcyjna :)
ja do 6 nie doczekałem, ale na szczęście zacząłem skupowac od 3 i jeszcze trochę i będę na 0 ze średnią, ale mam tego dużo więcej niż wcześniej planowałem mieć i miałem
pociesza mnie fakt, że mam czas i zarobionych tu nie ma
ludzie, zadnego przejecia nie bedzie, dodrukuja 3,8 mln akcji tylko dla wybranych, pozniej pompka i pchaja w rynek te 3,8 mln. FreeFloat sie zwieksza ale be zadnej szkody dla glownych posiadaczy. To sie nazywa zjesc jablko i miec jablko. Kilkanascie milionow zlotych na prywatnych kontach a papier dla ulicy. I nastepne 10 lat mozna jechac pokazujac w raportach raz minus drugi raz plus. A leszczyki przy korytku czekaja na cud.