• Myślicie Pisowcy, że jestem sam! Za mną jest Bóg! Autor: ~Mike75 [188.47.81.*]
    Tego wsparcia nie doświadczy Wasza Partia, Kaczyński, Ziobro , Rydzyk czy Jędraszewski - oni już dawno oddalili się od Boga!
    Czyli w metafizyce 1:0 dla mnie.
    W świecie rzeczywistym - możecie mnie jeszcze zamordować, torturować, aresztować - macie przecież Władzę! Ale ja już mam to gdzieś! Wystarczająco się nacierpiałem i Waszych Tortur się nie boję!
  • Re: Myślicie Pisowcy, że jestem sam! Za mną jest Bóg! Autor: ~Mike75 [188.47.81.*]
    Jako niby Chrześcijanie, MOI UKOCHANI PISOWCY - pamiętacie za co JEZUS CHRYSTUS umarł na krzyżu?
    Za grzechy takich jak Wy...
    Chciałbym Kaczyńskiego widzieć i usłyszeć tak jak mówi Jan Paweł II ( ten pierwszy szerzy nienawiść, drugi szerzył miłość ):
    www.youtube.com/watch?v=egM31tSHO4M
    Jan Paweł II Gniezno 1979
  • Re: Myślicie Pisowcy, że jestem sam! Za mną jest Bóg! Autor: ~realista [109.196.93.*]
    nie przejmuj sie-tez mnie w-qwili na maxa i za to bekną
  • Re: Myślicie Pisowcy, że jestem sam! Za mną jest Bóg! Autor: ~Mike75 [188.47.81.*]
    Nie w tym rzeczy czy bękną czy nie - ale kto z nich zrobił takich potworów?
    Bez emocji i uczyć?
    Przecież to Polacy - reprezentują Nasz Naród - a postępują jak Chilon Chilonides z Quo Vadis Sienkiewicza - gdzie się podziały te wartości o których śpiewa Danuta Rinn:
    Danuta Rinn - Gdzie ci mężczyźni [Official Audio]
    www.youtube.com/watch?v=3WTmobbdiTw

• Re: Myślicie Pisowcy, że jestem sam! Za mną jest Bóg! Autor: ~Ferpley [188.147.0.*]
    Leszek kasę dostanie nawet w naszych sądach- - konstytucja nakazuje NBP dbać o siłę złotego (można się sprzeczać czy sloty słaby czy mocny!) ale wszystkim pomagali w kowidzie teraz wojna a na bank Leszeka zastawili sidła i czekali na moment
    Wiadom było że NBP będzie grał na umocnienie złotego (by pomóc w walce z inflacją)
    Wiadomo było że elektrownie jądrowe wezmą pod kasę ,,państw producentów,
    co nie wpływanazłotego

Glapinski wybrał super moment na szczyście złotego (dopłata Leszka byla na maxa) i(a co by było jakby poczekał miesiąc dwa - a sytuacja byłaby inna
    Leszek robił dużo by kasę zdobyć sprzedawał udziały spółek w najgorszym czasie kowid
    Złoty może się teraz długo umacniać (wykres 20letni i 30letni)
    On dostanie ale czy my ? BĄDŹ DOBREJ MYŚLI
  • Re: Myślicie Pisowcy, że jestem sam! Za mną jest Bóg! Autor: ~Ferpley [188.147.0.*]
    Micke 75
    pomysł jaki był układ PKObp rząd I akcję PKNORLEN - w parę dni PKObp zarobiło krocie
    A może to pomoc publiczna i po jakiej cenie - gdzie teraz Orlen
    Jak kupił od PKObp te akcje BFG czy BGK to ładna pralnie kasy NA ŻYWCA
    Nie przeżywam , ale widzę szansę - jak się na Leszka ,,uwzieli,, i on to udowodni
    To odszkodowanie ma a czy my ?
    Nie ogłosił bankructwa (to by narobił-:)) akcji nie sprzedl na giełdzie
    Jeśli popełniał błędy to z np. Getbeckiem - to inne sprawy
    Wydaje się logiczne że teraz miała nastąpić poprawa wyników (ślepy by zauważył) Tylko brak zrozumienia - wiedzieli że sytuacja Gnb mogła się poprawić
    To wakacje wymyślili
    Ponoć był spór w rządzie co zrobić z bankiem (mówili w TVN)
    Dużo osób zostało z akcjami - nie tylko Ty
    Pozdrawiam
  • Re: Myślicie Pisowcy, że jestem sam! Za mną jest Bóg! Autor: ~Głowadogory [188.147.0.*]
    No I Leszek konia zmienić musi bo jaki Koń jest każdy widzi - mdleje
[x]
GETINOBLE -0,94% 0,15 2022-09-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.