Za nacjonalizację IDEI i GNB? Wy to macie życie! W ujęciu świeckim Wasze Sądy Was rozgrzeszą, w ujęciu boskim Ojciec Rydzyk ( a propos sam super kościelny biznesman ) razem z Arcybiskupem Jędraszewskim też dał rozgrzeszenie! I niby nie ma czym się przejmować... A jednak - kiedyś staniecie na pewno przed prawdziwym Sądem Boskim - co do tego nie mam żadnych wątpliwości! Czy za Waszego kiepskiego ziemskiego życia zostaniecie rozliczeni - tego nie wiem. I prawdę powiedziawszy - nie zależy mi na tym, mleko już się rozlało i Wasze grzechy dały efekty! Odnośnie rozlanego mleka - poczytajcie MOI UKOCHANI PISOWCY ( bo pewnie będąc zajętym polityką nie zawsze mieliście czas na właściwą lekturę ) MIstrza i Małgorzatę Bułchakowa - jedna z najlepszych książek jakie czytałem!
Państwo Polskie, kierowane przez Was - ma potężne instrumenty, żeby zniszczyć każdego człowieka i każdą firmę! Polski bank prywatny jest stosunkowo łatwy do zniszczenia - nie chroni go inne potężne państwo ( jak Niemcy czy USA ), w bardzo mocno regulowanym sektorze bankowym nie ma problemu z tym - dziwne, że zajęło Wam to tak długo - uczcie się dalej tego biznesu od Ojca Rydzyka, MOI UKOCHANI PISOWCY - widać, że już się sporo nauczyliście, czynicie postępy, hehe - szkoda tylko, że nie robicie tego zgodnie z Prawem i nie traktujecie każdego człowieka czy firmy równo wobec prawa ( do czego zobowiązuje Was również Konstytucja - nie pamiętam artykułu ale taki jest tam ).