• nie wierze Autor: ~nomad [46.77.162.*]
    dodatkowe 3,8 mln akcji po 50 gr dla wybranych. A później walenie w rynek... . To jakiś żart.
  • Re: nie wierze Autor: ~fdsa [37.47.74.*]
    walenie w rynek to tu jest od kilku lat od kursu 5 zł do 2,30 zł i teraz jest emisja dla wybranych pewnie z ceną emisyjną w przedziale 1,5-2 zł
  • Re: nie wierze Autor: ~Bob [31.0.38.*]
    Emisyjna pewnie z 2.50
  • Re: nie wierze Autor: ~Adam [37.30.32.*]
    Wszystko zależy od uczciwości rady nadzorczej i akcjonariuszy jak ustala cenę emisyjna. Zobaczymy ich prawdę i uczciwość.
  • Re: nie wierze Autor: ~PiS_dzielec [195.136.165.*]
    1.5zl Max 2zl nikt nie odważy się więcej w chwili obecnej zapłacić A bez PP to pozamiatane bo będą do sądu zgłaszać itd A bez pieniędzy temat zamknięty! Bliżej 1.5-1.8zl .
  • Re: nie wierze Autor: ~Wiedyn [31.61.163.*]
    bardziej rozwlekle i mało zrozumiale nie mogli napisać komunikatu

znowu coś dla swoich - powinni tego prezesa wywalić na zbity pysk
  • Re: nie wierze Autor: ~Eryk [213.134.179.*]
    Jak dla mnie to ja bym ich wszystkich na pysk wywalił z jej spółki. Porozumienie, Luma, rada, zarząd. Zarząd nic nie robi bez poparcia akcjonariuszy. Akcjonariusze głowni gniotą małych. Co widać tylko jak kurs poszedł w górę Luma sypała i porozumienie. Ok Ok Luma potem kupiła. Oczywistym jest ze to akcjonariusze decydują ze emisja jest lub nie i to oni zdecydują kto obejmie i za jaka cenę. Zarząd gra jak akcjonariusze każą.
  • Re: nie wierze Autor: ~nomad [46.76.120.*]
    byla gdzies informacja ze zostaje odwołana poprzednia strategia? ta co to menegment mial dostac akcje za wyniki i warunkiem byl kurs akcji powyzej 6 zl ?
  • Re: nie wierze Autor: ~Bocian [31.61.184.*]
    Nie było, bo zarząd dalej w nią wierzy, bierze kasę za nic i tyle
  • Re: nie wierze Autor: ~Ryddd [31.61.176.*]
    Chyba cała ta banda głowni właściciele, rada i zarząd wierzy nadal lub maja układ który im odpowiada i tną tym małych. Zły zarząd się odwołuje, a nie z nim siedzi i czeka na cud. Najwyżej jak wszyscy grają w ta sama grę. O co w tej spółce chodzi?!. Dla mnie prezes w tym co mówił brzmiał sensownie, a tu takie g… ogłoszone. Dodali finansowego rok temu to może prawdę pokazał i obudzili się teraz wszyscy. Ja spadam z tego gniota mam dość d….a mnie.
  • Re: nie wierze Autor: ~nomad [46.76.120.*]
    dziwna sytuacja. Prezes na początku widać ze zaangażowany był, non stop infa ze tu podpisali na dystrybucje zaraz później ze tam... a po jakimś momencie jakby ktoś go po główce walnął i zaczął stonować wypowiedzi. Cale to towarzystwo (porozumienie, Luma, zarząd) faktycznie wygląda na dobrze dogadane i wszyscy gracze w jednej drużynie graja.
[x]
PROTEKTOR -1,36% 1,45 2025-10-20 17:01:18
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.