Celowe zagrywki od roku. Pozew 21 akcji. Próba zawieszenia kursu. Pozew Januarego, bo kurs spadł itd.
Czeski film. Albo ktoś wie, co tu się może jednak wydarzyć w przyszłości i chce do tego czasu nazbierać jak najwięcej akcji, albo jakieś prywata wchodzi w grę i robienie celowego bałaganu, by zaszkodzić Oldze.
A komu mogło by zależeć aby kurs był wysoki kiedy nie mogą żenić akcji. To co jest w obrocie to jest ale nie po to dodruk był żeby z niego było mniej niż więcej. Ale skoro kurs jest niby pół pilnowany przed wzrostem to chyba tylko dlatego aby w czasie kiedy odblokują te miliony akcji akurat spadał. Czyli okresem wzrostów pewnie będzie okres kiedy będą mogli gonić papier, inaczej po co by go pilnowali. Ale to może też być sygnał że będzie fajna podbitka ale i mocny zrzut po czym....
za grosze to zbierali jak byl za grosze po 10 gr.... teraz co zbieraja? od kogo, czesc kupila po 14 ,czesc po 8 czesc po 4, i trzymaja z nadzieja.... po co gruby ma kupowac teraz tak wysoko w porownaniu z kursem sprzed 3 lat ?
Bo on coś musi napisać żeby tylko napisać i zeby było,że jest mądry
Cały czeski...
Lub drugi myślący inaczej który twierdzi,że ktoś trzyma nisko kurs tylko po to, żeby mógł po pewnym czasie sprzedać ...po niskiej cenie.
To nie lepiej dla niego żeby kurs poszedl do góry i sprzedałby z większym zyskiem?
Większość z Was pisze coś takiego jakby nigdy nie miało wspólnego z logiką i logicznym myśleniem
Daj im chwile niech rosnie pod raport a pozniej wroci do 3 zł spokojnie teraz czekam na kciuki w dół a później tuvwroce pi raporcie i będziemy się śmiać razem
hehe sami ze soba pisza, cos sie dzieje wow super wow no juz prawie 3,72.... noze dzisiaj wycisna 3,74.... wow wow ... napiszcie z 10 komentarzy pod to wielkie wydarzenie, zaraz o tym bedzie w gazetach ze kurs wzrosl, wow, wow
Ludzie czy wy macie problemy z myśleniem?
Na sprzedaży od miesięcy są akcje które można sprzedać tylko od kilku dni ktoś je kupuję a nie sprzedaje
Taka jest prawda i różnica
Nie dziwię się że macie tutaj stratę 70% a ja zysk 150%
Aha czyli jak ktos kupuje akcje to nikt ich nie sprzedaje??? Ludzie maja problemy z mysleniem.... masz racje, ale zawsze myslalem ze sa 2 strony transakcji... kupujacy i sprzedajacy.... ale na saule wg ciebie tylko kupujacy bo sprzedajacych nie ma.... to jak oni kupuja? Mozesz wytlumaczyc? Jak dziala nowy sposob nabywania akcji? Czyli ich nie maja po zakupie ? No wez opisz to jak to wymysliles bo
Wytłumacz nam mistrzowskie swoja strategie tyle.kviukow w górę jest No wytłumacz jak to jest kupować akcje od kogoś kto nie sprzedaje hahahahahahahahahahahaha
Szkoda,że moderator usunął moja odpowiedź dla Amazonki
Szkoda tutaj pisać prawdę Boni tak wykazują....żal mi Was dzieci
Podałem fakty kto i po ile kupował żeby potem sprzedać że stratą