• toczenie granitu lub samorodki... Autor: ~sitt [188.147.76.*]
    ..- Dn. 02.11.2022r. Zarząd Spółki Live Motion Games S.A. ( LMG dalej: Spółka, Emitent), informuje o zawarciu trójstronnej umowy na wykonanie portów gry komputerowej Spółki (dalej: Umowa). Niniejsza Umowa dotyczy gry pt. “Builder Simulator” (dalej: Gra, Dzieło), która wydana zostanie na konsole Xbox One, PlayStation 4 oraz Nintendo Switch (dalej: Konsole lub każda z osobna jako Konsola).
    Zarząd Spółki zdecydował o publikacji powyższej informacji z uwagi na fakt, iż może mieć ona istotny wpływ na kształtowanie się sytuacji finansowej i majątkowej Emitenta oraz potencjalnie istotny wpływ na wycenę instrumentów finansowych Spółki notowanych w alternatywnym systemie obrotu.

P.S. Kurs LMG ponad - 82 % / 1 rok  ( po niedawnej w/w owocnej premierze symulatora, na kursie był spektakularny, ok. tygodniowy rajd- np. ok. + 40 % / 2 dni i zepchniecie kursu na historyczne dno )
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/LIVE-MOTION-GAMES-S-A-Zawarcie-umowy-na-portowanie-gry-pt-Builder-Simulator-8432874.html

podobne ;
    - termo2power -oze- podobnie
    - forte - podobnie
    - jsw- podobnie- wczoraj ( dn. 02.11.2022r.)rekomendacja na ok. 100 zł z dyskontem + 80 %

• Re: toczenie granitu lub samorodki.. TERAZ TO GÓFNA BO JA ŻARCIE RAKNIE. Autor: ~MAZUR [79.185.71.*]
    A SZCZEÓLNIE W EUROPIE, BO USA SĄ DALEKO I GRAJĄ WE WŁASNĄ GRĘ I KASĘ ZARABIAJĄ, A UE KASĘ TRACI SIĘ. NO JA JAK MUSK WOLAŁ BYM DZIŚ ZABEZPIECZENIE W DRONACH ASSECO, ZAMIAST JAKIEJŚ GRY, JAK CO KRULIK ŁAPIE JAJA.
  • Re: NO I TAKIE COŚ Autor: ~MAZUR [79.185.62.*]
    TO JUŻ MIJA 25 LAT OD WEJŚCIA NA GPW ECHO, MITEKS, CERSANIT, SOŁOWOWA
    MICHAŁ SOŁOWOW TO NUMER 1 POLSKIEJ GIEŁDY PAPIERÓW WARTOŚCIOWYCH, NUMER 1 NA LIŚCIE NAJBOGATSZYCH POLAKÓW W RP. JA ZASTANAWIAM SIĘ CZY NIE MÓGŁ BY ZOSTAĆ JEDNYM Z NAJBOGATSZYCH W UE? PAMIĘTAM POCZĄTKI BARYŁĘ I INNYCH. GRALI NA WALUTACH, NA GPW. PAN ZAWSZE POTRAFIŁ SOBIE DOBIERAĆ NAJLEPSZYCH LUDZI DO EKIPY. I MA WYNIKI. SZANOWNY PREZESIE PANIE MICHALE, Z OKAZJI MITEKS OKRĄGŁEJ ROCZNICY, A GRAŁEM NA MITEKS NA GPW, SKŁADAM NAJLEPSZE ŻYCZENIA NA PANA RĘCE, ZA WIELOLETNIE WSPARCIE DLA GPW SWYMI,SPÓŁKAMI. DZISIAJ WSZYSCY SZALEJĄ ZA OZE, ZA ATOMEM. GDYBY SZANOWNY PAN MICHAŁ, ZECHCIAŁ ZAJĄĆ SIĘ TECHNOLOGIĄ OZE, A PAN TO MA RĘKĘ DO GPW I SPÓŁEK, I ZAINTERESOWAŁ SIĘ POLSKIM OZE W ZAKRESIE ENERGETYKI, TO JA CHCIAŁ BYM BYĆ U PANA W EKIPIE. ZWŁASZCZA W POLSKIM OZE, BEZ WIATRAKÓW I PANELI. OZE PRACUJĄCYM 24 GODZINY NA DOBĘ I DOSTARCZAJĄCY PRĄD, NIEZALEŻNIE OD SŁOŃCA CZY WIATRU, TAKA SUGESTIA OD ANALITYKA WYSOKICH TECHNOLOGII ENERDETYCZNYCH, MOŻNA JUŻ RUSZAĆ..
    SERDECZNIE POZDRAWIAM
[x]
ASSECOPOL 4,85% 224,80 2025-10-20 17:03:16
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.