• Będzie tu grubo Autor: ~Hmmm [45.134.212.*]
    Przy obecnym sentymencie i sprzedaży akcji przez pana S, to 59zł to jest pierwszy poziom, nad którym można się zastanowić. Szkoda, miało wybijać w górę, a będzie wodospad. Taki jest banan. Wrócę jak będzie 5xzł i zobaczymy
  • Re: Będzie tu grubo Autor: ~laik [78.9.164.*]
    No niestety jest to negatywne info. Co miesiąc zakupowałem niewielki pakiet akcji, natomiast obecnie zastanawiam się czy jest dalej sens w to brnąć. Chyba trzeba się będzie pozbyć tych akcji. Wielka szkoda - naprawdę liczyłem tutaj na solidny zysk.
  • Re: Będzie tu grubo Autor: ~Solejuk [217.70.49.*]
    Ta sprzedaż to nic pewnego.
    Może sprzeda a może nie.
    Swoją drogą myślałem że ten Przewięzlikowski
    to jednak mądrzejszy jest.
    Teraz to nie jest czas na drukowanie akcji.

• Re: Będzie tu grubo Autor: ~Explain [91.189.62.*]
    Przecież to nic nie zmienia z punktu widzenia Selvity. Chętnych na akcje w ABB nie zabraknie. Może się znajdzie ktoś, kto sobie odbierze całość za jednym zamachem. Przewięźlikowski pozostanie największym akcjonariuszem z circa 30% głosów na walnym. No i pozostaje w RN. Dziś niebywała okazja żeby dokupić Selvity. Kumaci rozumieją i skorzystają z okazji.
    Przy okazji - z tego co mówią, transakcja akcji PP nie musi się odbyć teraz, może to być za np. 3-4 miesiące. Do tej pory wszystko się odbije. Tymczasem trzymam kciuki za wyniki Selcity - przyszła środa :)
  • Re: Będzie tu grubo Autor: ~soon [89.217.177.*]
    nie ma sensu przekonywac rozczarowanych tumanow. kompromitujecie sie takimi tekstami.
    siedzi jeden z drugim w jakiejs kanciapie i deliberuje o Przewiezlikowskim , jakie to rozczarowanie niebywale.
    wunglem handlowac .tam akurat taki poziom dysputy jest adekwatny.
    znamienne dla cebulandskich ynwestorow: zero pojecia o firmie czy nawet o motywach i szczegolach transakcji ( co Przewiezlikowski b. jak zawsze prostolinijnie wczoraj w strefie inwestora , opisal.) ale podsumowania z pod budki z piwem
    maja natychmiast.
    reszta to trolle z chronicznym sciskiem w tylku , bo tak juz maja, ze gdy nic nie maja to chcieliby , zeby sumsiad tez dostal kopa od losu..

[x]
SELVITA -2,08% 37,60 2025-09-19 17:04:43
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.