Ja rozważam, to co oni robią to się w głowie nie mieści, od 3 miesięcy ani jednego espi a na spotkaniu mówili, że będzie jedno za drugim. Nic nie zostało zrealizowane poza przejściem na notowania ciągłe.
Przykładowo przez 2 lata wydali 10mln zł na niewiadomo co oraz rada nadzorcza w ogole nie kontrolowała zarządu? Pod jaki paragraf to podciągnąć bo tutaj juz niestety są
Ha rezygnacja członka rady nadzorczej że skutkiem natychmiastowym. Czyli jednak źle się dzieje. Ktoś powinien się temu przyjrzeć z bliska.to już nie są żarty. Co innego rezygnacja co innego naklanianie do kupna i obiecywanie złotych gór.
My jak pelikany a oni jeszcze gorzej. Poczytałem i doczytałem ze nakłanianie do kupna i podawanie cen za jaka akcje będą do sprzedania za jakiś tam czas jest nielegalne i ze możemy ich pociągnąć do odpowiedzialności i odszkodowania. XD
Tak racja nawet na piśmie to jest, widziałem Na grupie, chyba na all inie to było na discordzie bodajże mieli grupę rozżalonych pracowników/inwestorów i przy okazji sheepyard tez był poruszany Ale to już jakiś czas temu
No jest faktycznie, ale to albo fake albo ktoś ma te zdjecia z akt sądowych? Zauważcie ze są tam jakieś pieczęcie.
Gdzie to teraz można sprawdzić, jaki sąd? Można chyba robić zdjecia czy kopie. Jeśli Gdańsk to czy może to ktoś potwierdzić ?
Odbiegając od tematu w all in tez niezłe jaja są i chyba taka sama sytuacja z kasą jak tu. Załamka. Jak najdalej od tych ludzi.
Czy rozważa ktoś i może mi potwierdzić czy będzie zasadny proces cywilny przeciwko jednemu z akcjonariuszy który namawiał i obiecywał milionowy zarobek ? Uprzedzając pytanie: tak, mam na to dowód.
Giełda...... ktoś coś obiecuje..... ty w to wierzysz..... nic z tego nie wychodzi....
PS Ile ty masz lat?
Ad 2 jeżeli jesteś dorosły to jesteś aż tak głupi czy aż tak latwowierny?
Chłopie to jest gielda ktoś traci inny zyskuje, a jak ktoś Ci coś obiecuje na giełdzie to jest mitomanem....
Masz racje w 100%. Byłem bardzo łatwowierny i na giełdzie się nie znałem i nie znam. Obiecano mi coś w zamian za gotówkę. Przy czym konsultowalem się z osoba która na giełdzie się zna i podobno obiecywanie i podawanie konkretnych kwot jakie kurs wyniesie jest karalne i zabronione dlatego zapytałem. Mam wszystko na piśmie i na nagraniach. Myślałem ze może to podchodzić pod sąd, ewentualnie na zgłoszenie do knf.
Mimo wszystko spróbuje i dzięki za odpowiedz
Myślę że marne szanse bo jako kontrargument powiedzą ci że biorąc pod uwagę tamten moment kurs żeby nie (no właśnie) wojna... inflacja.... być może recesja byłby w tym miejscu gdzie obiecywali..... żeby nie było też zainwestowałem w sheepyard.... ale biorę to na wyczekanie
Jak się tutaj ogarną... inflacja opanuje... sentyment do gamingu i do polskiego parkietu wróci to kto wie.... może i tutaj urośnie.... ale za ile to będzie nie wiem ..... myślę że nie wcześniej niż 3 lata
To spróbuje najpierw zawiadomić knf może oni coś zrobią a ja nie poniosę kolejnych kosztów. Dzięks
Ps czy ktoś się orientuje gdzie można zobaczyć oprócz akt sądowych - rezygnacje Macieja Łasia?czy byla gdzieś załączona do ebi?
Ja będę składał zarówno pozew jak i zawiadomienie o możliwości popełnienia przestępstwa. Nie ma pieniędzy, nie ma akcji, nie ma biura, nie ma komunikacji I NIE MA ŻARTÓW.
Członkowie Rady rezygnują umywając ręce. Próby kontaktu kończą się na zbywaniu i nawijaniu makaronu na uszy. Nie rozeznałem wcześniej tematu, mój błąd, ale powiązania osobowe akcjonariuszy, zarządu i rady są aż rażące w oczy. Ta spółka upada, nagle powstaje nowa, za dużo tu przypadków, a wystarczyło wpisać w internet sheepyard-all in games tu i tu jest dramat a ludzie Ci sami, myśle ze nie przypadkowo. JA MÓWIĘ DOŚĆ