• Pozew zbiorowy Autor: ~Wie [195.189.89.*]
    Ktoś z inwestorów inwestujących na etapie połączenia Boa i Sheepyard rozważa pozew zbiorowy? Będę zainteresowany
  • Re: Pozew zbiorowy Autor: ~Serek [89.79.108.*]
    A za co chcecie pozwać i kogo ?
  • Re: Pozew zbiorowy Autor: ratamani [185.48.129.*]
    Ja rozważam, to co oni robią to się w głowie nie mieści, od 3 miesięcy ani jednego espi a na spotkaniu mówili, że będzie jedno za drugim. Nic nie zostało zrealizowane poza przejściem na notowania ciągłe.
  • Re: Pozew zbiorowy Autor: ~Wie [195.189.89.*]
    Przykładowo przez 2 lata wydali 10mln zł na niewiadomo co oraz rada nadzorcza w ogole nie kontrolowała zarządu? Pod jaki paragraf to podciągnąć bo tutaj juz niestety są
  • Re: Pozew zbiorowy Autor: ratamani [185.48.129.*]
    Tak naprawde nie wiadomo co jest a czego niema z uwagi na brak jakiejkolwiek komunukacji z rynkiem o tym , że cokolwiek się w spółce dzieje.
  • Re: Pozew zbiorowy Autor: ~Lol [94.254.184.*]
    Zgodnie z „regułą kciuka”: jak nie ma komunikacji to albo nic się nie dzieje, albo dzieje się bardzo źle
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.195.235.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Putinek [80.55.44.*]
    Ciszewski tam pozwał swoją byłą Spółkę, że na niej stracił.

Można i jego ;)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Abc [37.47.91.*]
    Ha rezygnacja członka rady nadzorczej że skutkiem natychmiastowym. Czyli jednak źle się dzieje. Ktoś powinien się temu przyjrzeć z bliska.to już nie są żarty. Co innego rezygnacja co innego naklanianie do kupna i obiecywanie złotych gór.
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Tom [172.226.64.*]
    Parząc na kurs , nigdy dobrze nie było w tej spółce …. Nawet te „obietnice” były z dupy
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Tom [172.226.64.*]
    … a my jak pelikany …
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Nalka [94.254.152.*]
    My jak pelikany a oni jeszcze gorzej. Poczytałem i doczytałem ze nakłanianie do kupna i podawanie cen za jaka akcje będą do sprzedania za jakiś tam czas jest nielegalne i ze możemy ich pociągnąć do odpowiedzialności i odszkodowania. XD
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Zią [37.47.91.*]
    Tak racja nawet na piśmie to jest, widziałem Na grupie, chyba na all inie to było na discordzie bodajże mieli grupę rozżalonych pracowników/inwestorów i przy okazji sheepyard tez był poruszany Ale to już jakiś czas temu
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Nalka [94.254.152.*]
    No jest faktycznie, ale to albo fake albo ktoś ma te zdjecia z akt sądowych? Zauważcie ze są tam jakieś pieczęcie.
    Gdzie to teraz można sprawdzić, jaki sąd? Można chyba robić zdjecia czy kopie. Jeśli Gdańsk to czy może to ktoś potwierdzić ?
    Odbiegając od tematu w all in tez niezłe jaja są i chyba taka sama sytuacja z kasą jak tu. Załamka. Jak najdalej od tych ludzi.
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Pozewcywilny [5.173.40.*]
    Czy rozważa ktoś i może mi potwierdzić czy będzie zasadny proces cywilny przeciwko jednemu z akcjonariuszy który namawiał i obiecywał milionowy zarobek ? Uprzedzając pytanie: tak, mam na to dowód.
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~SZpachla [46.204.100.*]
    Giełda...... ktoś coś obiecuje..... ty w to wierzysz..... nic z tego nie wychodzi....
    PS Ile ty masz lat?
    Ad 2 jeżeli jesteś dorosły to jesteś aż tak głupi czy aż tak latwowierny?
    Chłopie to jest gielda ktoś traci inny zyskuje, a jak ktoś Ci coś obiecuje na giełdzie to jest mitomanem....
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Pozewcywilny [5.173.56.*]
    Masz racje w 100%. Byłem bardzo łatwowierny i na giełdzie się nie znałem i nie znam. Obiecano mi coś w zamian za gotówkę. Przy czym konsultowalem się z osoba która na giełdzie się zna i podobno obiecywanie i podawanie konkretnych kwot jakie kurs wyniesie jest karalne i zabronione dlatego zapytałem. Mam wszystko na piśmie i na nagraniach. Myślałem ze może to podchodzić pod sąd, ewentualnie na zgłoszenie do knf.
    Mimo wszystko spróbuje i dzięki za odpowiedz
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~SZpachla [46.204.100.*]
    Myślę że marne szanse bo jako kontrargument powiedzą ci że biorąc pod uwagę tamten moment kurs żeby nie (no właśnie) wojna... inflacja.... być może recesja byłby w tym miejscu gdzie obiecywali..... żeby nie było też zainwestowałem w sheepyard.... ale biorę to na wyczekanie
    Jak się tutaj ogarną... inflacja opanuje... sentyment do gamingu i do polskiego parkietu wróci to kto wie.... może i tutaj urośnie.... ale za ile to będzie nie wiem ..... myślę że nie wcześniej niż 3 lata
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Pozewcywilny [5.173.56.*]
    To spróbuje najpierw zawiadomić knf może oni coś zrobią a ja nie poniosę kolejnych kosztów. Dzięks
    Ps czy ktoś się orientuje gdzie można zobaczyć oprócz akt sądowych - rezygnacje Macieja Łasia?czy byla gdzieś załączona do ebi?
  • Re: Pozew zbiorowy Autor: ~Taktoja [5.173.32.*]
    Ja będę składał zarówno pozew jak i zawiadomienie o możliwości popełnienia przestępstwa. Nie ma pieniędzy, nie ma akcji, nie ma biura, nie ma komunikacji I NIE MA ŻARTÓW.
    Członkowie Rady rezygnują umywając ręce. Próby kontaktu kończą się na zbywaniu i nawijaniu makaronu na uszy. Nie rozeznałem wcześniej tematu, mój błąd, ale powiązania osobowe akcjonariuszy, zarządu i rady są aż rażące w oczy. Ta spółka upada, nagle powstaje nowa, za dużo tu przypadków, a wystarczyło wpisać w internet sheepyard-all in games tu i tu jest dramat a ludzie Ci sami, myśle ze nie przypadkowo. JA MÓWIĘ DOŚĆ
  • Re: Pozew zbiorowy Autor: ~Trombabomba [37.47.91.*]
    B R A W O
    W końcu ktoś myśli jak trzeba.
[x]
SHEEPYARD -8,53% 0,42 2024-05-29 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.