Zgadzam się z rr... Ten siurrek gamoniowaty Ta/aaa nic kompletnie nie kuma i lubi być w oko perskie przez pudla delikatnie mówiąc dziobany... I nic!!! Kompletnie nic nie rozumie jak wyjaśnia mu się prawdę dosłownie jak krowie na rowie!!! Szkoda mi takiej fajtłapy która non stop w bambo jest robiony i to przez kogo!!! Przez jakiegoś pudla!!! Mistrz świata wtopek...
Na jakiej glebie?Gleba to dopiero będzie na 0,12.Mrozi ten co kupuje na górce a potem latami żyje nadzieją albo marzeniami...A na JSW całkiem realnie się zarabia.Widzieli wykres?JSW JSW JSW...Napiszcie sobie to nad łóżkami żeby to mieć przed rozmarzonymi oczkami rano/wieczór.Nie przez rozum to przez gały.Dyzie!...Marzyciele...
Dnia 2022-11-02 o godz. 12:36 ~Ta napisał(a): > A gdzie się kwiczy ? O sbe
Już tłumaczyłem : 52 spółki! Słownie : pięćdziesiąt dwie spółki przekazują akcjonariuszy na JSW za moją namową.Jeśli nie piszę tu to znaczy że naganiam kumatych na JSW tam.I proszę jak się Blondwłosa zachowuje - 43 przebite a jak tu byłem ostatnio to było 38,5.Będzie 300. Padlina Kierula jest na ostatnim miejscu i prawie bym o niej zapomniał... Pewnie niektórzy mają coś Jastrzębskiej,ale tu chodzi o ALL IN.W nosie mam wszystkie inne spółki.Nie dotknąłem stolca Kierula,oddałem Alllegro, Polimka , Biomeda ...Nawet Labocanę i Medappa...Teraz TYLKO JSW Panowie.Spoglądajcie na kurs tej wyjątkowej spółki w kolejnych miesiącach.Lecę dalej...do zobaczenia za tydzień.Ciao!
Glebę to dopiero zaliczy tak sądzę... Trudno powiedzieć czy to będzie 10 groszy czy 8 groszy, ale napewno 12 groszy to będzie... pudel pokazał jak zwykle tradycyjnie tragiczne wyniki...