• Prokuratura zawiadomienie link Autor: ~xyz [85.221.158.*]
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/ADVANCED-GRAPHENE-PRODUCTS-S-A-Zlozenie-zawiadomienia-do-Prokuratury-o-podejrzeniu-popelnienia-przestepstwa-przez-bylego-Prezesa-Zarzadu-Spolki-8431908.html
    tutaj się będzie działo, ile akcji ma Gałązka?
    na stronie wisi prawie 240 000tyś sztuk
    Konflikt w spółce, jak tym zacznie sypać...oj nie za dobrze, a spółka z szansami na dobre rozdanie
  • Re: Prokuratura zawiadomienie link Autor: ~tomek [31.0.126.*]
    Przecież były Prezes już sypie. Był komunikat.
  • Re: Prokuratura zawiadomienie link Autor: ~Janek [37.248.224.*]
    Sypie ale poniżej 3 zł nie oddaje.
  • Prokuratura zawiadomienie link Autor: ~xyz [85.221.158.*]
    przy tym co już mamy i zgloszeniu do prokuratury trudno by się z nim dogadali, to nierealne
    jesli więc nie znajdzie się ktoś kto te akcje od G odkupi poza rynkiem w pakiecie to moim zdaniem będzie sypał
    zobaczcie jako przykład Apanet kilka lat temu, podobna była jazda z preziem, kurs poleciał z 7zł na 70 groszy, a cała zabawa trwała kilka lat zanim to nowy zarząd wyprostował
    będę obserwował co tutaj dalej się będzie działo, jednak na teraz zamierzam stać z boku, moim zdaniem jest tutaj teraz zbyt dużo pytań i niewiadomych, choć sam pomysł spółki mi się podoba i kiedyś może dać spore profity, ale dzisiaj...
    jest jak jest i ryzyko może boleć
  • Re: Prokuratura zawiadomienie link Autor: ~Inwestor [213.134.166.*]
    Zapominasz o ważnych kwestiach. Apanet nie miało wtedy jakich umów jak ma teraz Graphene to jedno, a drugie to, że główny inwestor daje pożyczkę na dość duże pieniądze, więc czuję, że on z chęcią te akcje może przyjąć poza rynkiem, napewno bardziej to opłacalne dla niego niż patrzenie na to jak kurs spada a on traci. Apanet dopiero teraz zaczyna się rozwijać z produktem na dużą skale, jestem też i na Apanet, więc to obserwuję. A tu już jest gotowy produkt i umowy. A to, że z prezesem wyszło jak wyszło, no cóż zdarza się, już jest inny. Produkt jest potrzebny na rynku na już, a Apanet po tylu latach teraz korzystać będzie najbardziej na kryzysie energii.
  • Re: CHYBA KOGOŚ [85.221.158.*] KAKAŁKO ROZBOLAŁO:) Autor: ~Analizator [216.108.237.*]
    Dnia 2022-10-31 o godz. 21:21 ~Inwestor napisał(a):
    > Zapominasz o ważnych kwestiach. Apanet nie miało wtedy jakich umów jak ma teraz Graphene to jedno, a drugie to, że główny inwestor daje pożyczkę na dość duże pieniądze, więc czuję, że on z chęcią te akcje może przyjąć poza rynkiem, napewno bardziej to opłacalne dla niego niż patrzenie na to jak kurs spada a on traci. Apanet dopiero teraz zaczyna się rozwijać z produktem na dużą skale, jestem też i na Apanet, więc to obserwuję. A tu już jest gotowy produkt i umowy. A to, że z prezesem wyszło jak wyszło, no cóż zdarza się, już jest inny. Produkt jest potrzebny na rynku na już, a Apanet po tylu latach teraz korzystać będzie najbardziej na kryzysie energii.

Fakt.Tu masz rację.

Spółka podaje dobre info, a jakiś żebrak bez akcji [85.221.158.*] wypisuje głupoty, bo jeszcze nie zdążył wziąć kredytu, aby akcje perły kupić.

Żal mi cię. Musi być ci w życiu ciężko:)
  • CHYBA KOGOŚ [85.221.158.*] KAKAŁKO ROZBOLAŁO:) Autor: ~xyz [85.221.158.*]
    no tak, ja żebrak przepraszam że jestem taki głupi;)
    ale ty chyba mnie przebijasz....super info z prokuraturą, wiesz jak długo trwa taka zabawa?
    podpowiem lata...wiesz co ze swoim pakietem zrobi G? no chyba że wiesz...
    już za jakiś czas zobaczymy jak będzie, a Ty rozumiem jesteś tutaj zarobiony;(
    bo IPO chyba po 9zł było, a dzisiaj kurs na historycznych minimach
    Miałem pakiet naście kilo, wyszedłem z całości prawie na 0, zostawione 2k i nie wiem co z tym zrobić, póki co potrzymam ale to uzależniam od zachowania kursu, jak będzie dobrze to dobiorę, jak lipnie to sprzedam, ot wszystko
    a Ty żyj marzeniami, że jest fajnie i super, powodzenia i bez odbioru
  • Re: CHYBA KOGOŚ [85.221.158.*] KAKAŁKO ROZBOLAŁO:) Autor: ~Sebo [192.71.26.*]
    Oro zmieniłem nick i dalej wyjesz na peronie? Ach tak zapomniałbym, przecież były prezio już nie chce ci sprzedawać akcji po niższej cenie niż obecnie. No cóż...a to peszek:)
  • Re: CHYBA KOGOŚ [85.221.158.*] KAKAŁKO ROZBOLAŁO:) Autor: ~DrobnyAkcjonariusz [5.184.243.*]
    Jak już jesteśmy przy Apanet to warto zwrócić uwagę na Aquatech. Sytuacja podobna, z tym że spółka coraz lepiej zarabia, plus cały czas wprowadza nowe produkty. Sami zobaczycie odparł jak już sprawy będą ogarnięte.
  • Re: CHYBA KOGOŚ [85.221.158.*] KAKAŁKO ROZBOLAŁO:) Autor: ~Inwestor [5.173.166.*]
    A czy tam w ogóle jest już dobrze po akcji z prezesem i jego żoną?
  • Re: CHYBA KOGOŚ [85.221.158.*] KAKAŁKO ROZBOLAŁO:) Autor: ~DrobnyAkcjonariusz [5.184.243.*]
    KNF dała niezłe kary na nich. Jak dla mnie to najgorsze już za spółką. Kapitalizacja 8 baniek, gdzie jedna forma do Rotomouldingu będzie kosztować 5mln. Kwestia czasu może wiosna
    https://e-deszczowka.com/?gclid=EAIaIQobChMIypWanZCP-wIVU7gnAh0zxQ-EEAEYASAAEgJcvfD_BwE

Tu jest ich stronka. Więcej nie pisze żeby nie było biadolenia że naganiam
  • Re: CHYBA KOGOŚ [85.221.158.*] KAKAŁKO ROZBOLAŁO:) Autor: ~In [5.173.166.*]
    Super, dzięki! Bo właśnie miałem się nimi interesować z racji, że mają umowe z Apanet.
  • Re: CHYBA KOGOŚ [85.221.158.*] KAKAŁKO ROZBOLAŁO:) Autor: ~Karina [195.123.213.*]
    Buahaha! Dwóch gości,może nawet jeden zmieniają nicki (może nawet ip) pisze ze sobą naganiając na Apanet i AQT:D
    Ale mnie rozbawili tym swoim nieumiejętnym naganianiem:D
  • Re: CHYBA KOGOŚ [85.221.158.*] KAKAŁKO ROZBOLAŁO:) Autor: ~In [213.134.166.*]
    To nie jest naganianie tylko normalna rozmowa o spółkach. A Ty jak dziecko używasz swojego buahaha i od razu pod swoim komentarzem masz dużo łapek do góry to jakaś zmowa?
  • Re: CHYBA KOGOŚ [85.221.158.*] KAKAŁKO ROZBOLAŁO:) Autor: ~hameryka [77.111.246.*]
    czy prezes już dobrze POPUŚCIŁ w kalesony
  • Re: CHYBA KOGOŚ [85.221.158.*] KAKAŁKO ROZBOLAŁO:) Autor: ~DrobnyAkcjonariusz [91.192.199.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: CHYBA KOGOŚ [85.221.158.*] KAKAŁKO ROZBOLAŁO:) Autor: ~Zaz [83.4.7.*]
    Pewnie naganiaja ale woda to ciekawy temat. Też się przyglądałem ale zniechęciła mnie afera a po drugie przerwa w dywidendzie chyba 2 lata. Wszędzie tam gdzie afery przyglądam się z dystansem. Niestety to są za duże wałki i tu też nie wiem co zrobić mam trochę akcji , gorzej być nie może więc czekam ale zaufania do spółki brak. Jak będę potrzebował kasy to graphen idzie pierwszy pod nóż mimo straty.
  • Re: CHYBA KOGOŚ [85.221.158.*] KAKAŁKO ROZBOLAŁO:) Autor: ~Okoń [213.156.110.*]
    Dnia 2022-11-02 o godz. 21:00 ~Zaz napisał(a):
    > Pewnie naganiaja ale woda to ciekawy temat. Też się przyglądałem ale zniechęciła mnie afera a po drugie przerwa w dywidendzie chyba 2 lata. Wszędzie tam gdzie afery przyglądam się z dystansem. Niestety to są za duże wałki i tu też nie wiem co zrobić mam trochę akcji , gorzej być nie może więc czekam ale zaufania do spółki brak. Jak będę potrzebował kasy to graphen idzie pierwszy pod nóż mimo straty.

==================================================================================================
    Nic dodać, nic ująć, czekać i obserwować, bo jednak produkt ciekawy, a szuj i innych takich wszędzie pełno...
    PS. niestety gorzej może być zawsze:) no chyba że z ruski kacap z nuka walnie to faktycznie będzie już blisko dna
  • Re: CHYBA KOGOŚ [85.221.158.*] KAKAŁKO ROZBOLAŁO:) Autor: ~Syl [37.248.224.*]
    Robienie baniaków z plastyku to jednak inna technologia
  • Re: CHYBA KOGOŚ [85.221.158.*] KAKAŁKO ROZBOLAŁO:) Autor: ~xyz [85.221.158.*]
    Troche czasu już minęło, kurs poleciał w dół jak przewidywałem
    Sypacz jeszcze się nie wysypał, podaż wciąż spora
    Ciekawe ile jeszcze tego mu zostało
    Wydaje się, że okolice 2zł do przetestowania wydają się być oczywiste
  • Re: CHYBA KOGOŚ [85.221.158.*] KAKAŁKO ROZBOLAŁO:) Autor: ~Syl [5.172.255.*]
    Dobrałem po 2.60. Cieszę się że spółka pozbyła się nie uczciwego prezesa.
  • Re: CHYBA KOGOŚ [85.221.158.*] KAKAŁKO ROZBOLAŁO:) Autor: ~Tomi [5.173.18.*]
    Cieszylibyśmy sie gdyby, to byla prawda. Wszyscy tu wisza daj spokoj opowiadac jaki z ciebie to nie inwestor. Nie nagonisz nikogo.
[x]
HILANDER -0,95% 2,09 2025-10-10 16:37:03
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.