https://www.bankier.pl/wiadomosc/ADVANCED-GRAPHENE-PRODUCTS-S-A-Zlozenie-zawiadomienia-do-Prokuratury-o-podejrzeniu-popelnienia-przestepstwa-przez-bylego-Prezesa-Zarzadu-Spolki-8431908.html tutaj się będzie działo, ile akcji ma Gałązka? na stronie wisi prawie 240 000tyś sztuk Konflikt w spółce, jak tym zacznie sypać...oj nie za dobrze, a spółka z szansami na dobre rozdanie
przy tym co już mamy i zgloszeniu do prokuratury trudno by się z nim dogadali, to nierealne jesli więc nie znajdzie się ktoś kto te akcje od G odkupi poza rynkiem w pakiecie to moim zdaniem będzie sypał zobaczcie jako przykład Apanet kilka lat temu, podobna była jazda z preziem, kurs poleciał z 7zł na 70 groszy, a cała zabawa trwała kilka lat zanim to nowy zarząd wyprostował będę obserwował co tutaj dalej się będzie działo, jednak na teraz zamierzam stać z boku, moim zdaniem jest tutaj teraz zbyt dużo pytań i niewiadomych, choć sam pomysł spółki mi się podoba i kiedyś może dać spore profity, ale dzisiaj... jest jak jest i ryzyko może boleć
Zapominasz o ważnych kwestiach. Apanet nie miało wtedy jakich umów jak ma teraz Graphene to jedno, a drugie to, że główny inwestor daje pożyczkę na dość duże pieniądze, więc czuję, że on z chęcią te akcje może przyjąć poza rynkiem, napewno bardziej to opłacalne dla niego niż patrzenie na to jak kurs spada a on traci. Apanet dopiero teraz zaczyna się rozwijać z produktem na dużą skale, jestem też i na Apanet, więc to obserwuję. A tu już jest gotowy produkt i umowy. A to, że z prezesem wyszło jak wyszło, no cóż zdarza się, już jest inny. Produkt jest potrzebny na rynku na już, a Apanet po tylu latach teraz korzystać będzie najbardziej na kryzysie energii.
Dnia 2022-10-31 o godz. 21:21 ~Inwestor napisał(a): > Zapominasz o ważnych kwestiach. Apanet nie miało wtedy jakich umów jak ma teraz Graphene to jedno, a drugie to, że główny inwestor daje pożyczkę na dość duże pieniądze, więc czuję, że on z chęcią te akcje może przyjąć poza rynkiem, napewno bardziej to opłacalne dla niego niż patrzenie na to jak kurs spada a on traci. Apanet dopiero teraz zaczyna się rozwijać z produktem na dużą skale, jestem też i na Apanet, więc to obserwuję. A tu już jest gotowy produkt i umowy. A to, że z prezesem wyszło jak wyszło, no cóż zdarza się, już jest inny. Produkt jest potrzebny na rynku na już, a Apanet po tylu latach teraz korzystać będzie najbardziej na kryzysie energii.
Fakt.Tu masz rację.
Spółka podaje dobre info, a jakiś żebrak bez akcji [85.221.158.*] wypisuje głupoty, bo jeszcze nie zdążył wziąć kredytu, aby akcje perły kupić.
no tak, ja żebrak przepraszam że jestem taki głupi;) ale ty chyba mnie przebijasz....super info z prokuraturą, wiesz jak długo trwa taka zabawa? podpowiem lata...wiesz co ze swoim pakietem zrobi G? no chyba że wiesz... już za jakiś czas zobaczymy jak będzie, a Ty rozumiem jesteś tutaj zarobiony;( bo IPO chyba po 9zł było, a dzisiaj kurs na historycznych minimach Miałem pakiet naście kilo, wyszedłem z całości prawie na 0, zostawione 2k i nie wiem co z tym zrobić, póki co potrzymam ale to uzależniam od zachowania kursu, jak będzie dobrze to dobiorę, jak lipnie to sprzedam, ot wszystko a Ty żyj marzeniami, że jest fajnie i super, powodzenia i bez odbioru
Oro zmieniłem nick i dalej wyjesz na peronie? Ach tak zapomniałbym, przecież były prezio już nie chce ci sprzedawać akcji po niższej cenie niż obecnie. No cóż...a to peszek:)
Jak już jesteśmy przy Apanet to warto zwrócić uwagę na Aquatech. Sytuacja podobna, z tym że spółka coraz lepiej zarabia, plus cały czas wprowadza nowe produkty. Sami zobaczycie odparł jak już sprawy będą ogarnięte.
KNF dała niezłe kary na nich. Jak dla mnie to najgorsze już za spółką. Kapitalizacja 8 baniek, gdzie jedna forma do Rotomouldingu będzie kosztować 5mln. Kwestia czasu może wiosna
Buahaha! Dwóch gości,może nawet jeden zmieniają nicki (może nawet ip) pisze ze sobą naganiając na Apanet i AQT:D Ale mnie rozbawili tym swoim nieumiejętnym naganianiem:D
To nie jest naganianie tylko normalna rozmowa o spółkach. A Ty jak dziecko używasz swojego buahaha i od razu pod swoim komentarzem masz dużo łapek do góry to jakaś zmowa?
Pewnie naganiaja ale woda to ciekawy temat. Też się przyglądałem ale zniechęciła mnie afera a po drugie przerwa w dywidendzie chyba 2 lata. Wszędzie tam gdzie afery przyglądam się z dystansem. Niestety to są za duże wałki i tu też nie wiem co zrobić mam trochę akcji , gorzej być nie może więc czekam ale zaufania do spółki brak. Jak będę potrzebował kasy to graphen idzie pierwszy pod nóż mimo straty.
Dnia 2022-11-02 o godz. 21:00 ~Zaz napisał(a): > Pewnie naganiaja ale woda to ciekawy temat. Też się przyglądałem ale zniechęciła mnie afera a po drugie przerwa w dywidendzie chyba 2 lata. Wszędzie tam gdzie afery przyglądam się z dystansem. Niestety to są za duże wałki i tu też nie wiem co zrobić mam trochę akcji , gorzej być nie może więc czekam ale zaufania do spółki brak. Jak będę potrzebował kasy to graphen idzie pierwszy pod nóż mimo straty.
================================================================================================== Nic dodać, nic ująć, czekać i obserwować, bo jednak produkt ciekawy, a szuj i innych takich wszędzie pełno... PS. niestety gorzej może być zawsze:) no chyba że z ruski kacap z nuka walnie to faktycznie będzie już blisko dna
Troche czasu już minęło, kurs poleciał w dół jak przewidywałem Sypacz jeszcze się nie wysypał, podaż wciąż spora Ciekawe ile jeszcze tego mu zostało Wydaje się, że okolice 2zł do przetestowania wydają się być oczywiste