• Waldemar Kocoń- MOJE CHRYZANTEMY Autor: ~Mike75 [188.47.76.*]
    www.youtube.com/watch?v=uxCjr87btQs&list=RDfktPs5vWxPA&index=4

W jakimś sensie zniszczyliście życie Leszkowi, Panu Stonodze i wielu innym osobom - mi też zniszczyliście część mojego życia, część mojej ciężkiej pracy - innych Polakom również - Ja Wam to przebaczam ale może najwyższy czas usłyszeć od Was słowo pokory i słowo przepraszam?
    Po prostu powiedzieć... Przepraszam! Wiem, że to trudne - ale może lepiej teraz niż potem po latach siedząc bez nadziei w klatkach...
  • Re: Waldemar Kocoń- MOJE CHRYZANTEMY Autor: ~Ferpley [188.147.0.*]
    Leszek walczy do końca - obiecał odszkodowanie - czekaj cierpliwie
    Nadzieja umiera ostatnia
  • Re: Waldemar Kocoń- MOJE CHRYZANTEMY Autor: ~Mike75 [188.47.76.*]
    Czekam, czekam... Kiedy bodajże w sierpniu 2020 Pisowcy zablokowali transkację sprzedaży Idea Money poprawiajcą kapitał własny Idei o ok. 330 mln PLN też czekałem.. I wiedziałem, że będę walczył o odszkodowanie - gdyby wtedy nie przeszkadzali kurs wybiłby powyżej 5 PLN za akcję.
    Zresztą - czy próby aresztowania i szkalowania głównego akcjonariusza IDEI i GNB nie odbiły się na kursach akcji? Oczywiście, że się odbiły - chcąc na siłę aresztować Leszka Pisowcy zabrali nam pieniądze i za to jest odszkodowanie. A przecież Sąd ( są jeszcze uczciwi i niezależni sędziowie ) uznał Leszka niewinnym - gdyby Pisowcy byli tak skrupulatni to połowa zarządów i RN spółek państwowych mianowanych przez nich powinna siedzieć! Zresztą może jeszcze będzie siedzieć - wszystko w swoim czasie.

• Re: Waldemar Kocoń- MOJE CHRYZANTEMY Autor: ~Mike75 [188.47.76.*]
    I swoją drogą nie rozumiem ich - jak można pod płaszczem Chrześcijanina i ich miesięcznic Smoleńskich tak postępować? Działać na szkodę polskich obywateli ( którzy przecież ich wybrali i dali im tą władzę), żeby jedynie zrealizować swoje cele partyjne? Przeciwników jak w Rosji Putina zniszczyć i posłać do więzienia! Przecież to jest chore! To już nie jest żadne Państwo Prawa - gdzie my żyjemy? Śmieszne, że garstka Pisowców potrafiłą zastraszyć i podporządkować sobie wykorzystując kłamstwo, manipulację oraz nienawiść 38 milionów Polaków! Ja naprawdę już nic nie rozumiem!

• Re: Waldemar Kocoń- MOJE CHRYZANTEMY Autor: ~Ferpley [188.147.12.*]
    Leszek - przez rada nadzorcza też ZŁOŻYŁA
    ,,Czarnecki ocenił, że "decyzją BFG akcjonariusze i obligatariusze zostali pozbawieni swych praw, by nie powiedzieć – po prostu okradzeni". Dodał, że Rada Nadzorcza Getin Noble Bank złożyła skargę do Wojewódzkiego Sądu Administracyjnego na decyzję Bankowego Funduszu Gwarancyjnego w sprawie przejęcia banku.

"Mam głęboką nadzieję, że Wojewódzki Sąd Administracyjny uzna podjętą decyzję za niezgodną z prawem i wszystkim akcjonariuszom i obligatariuszom zostanie wypłacone - zgodnie z przepisami prawa - należne odszkodowanie. Będę informował publicznie o dalszych krokach podejmowanych przez sądy w tej sprawie" - stwierdził.

Niech mądrzy się spierają - może nam coś skapnie
  • Re: Waldemar Kocoń- MOJE CHRYZANTEMY Autor: ~Ferpley [188.147.12.*]
    A jakie to zgodne z przepisami prawa - odszkodowania się nam należą ?
[x]
GETINOBLE -0,94% 0,15 2022-09-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.