Nie chciałbym nawet za darmo - ani Mercedesa, ani BMW, ani Volvo. Wiesz, co najbardziej lubię w tej Skodzie, z której tak szydzicie, przegrywy? Że dziś kosztowałaby 10 tys. zł więcej niż półtora roku temu, gdy była kupowana.
Ależ trzymajcie je sobie jeszcze dekadę na tym poziomie lub niżej (bo wyżej nie będą). Jesteście bardzo ciekawymi przypadkami osób, które wolą mrozić kapitał zamiast go pomnażać.
A tak przy okazji... "przypadków"... Pani Adrianie, proszę napisać jaką diagnozę postawił lekarz? Wydaje się być "ciekawy przypadek"...
Już bardziej dosadnie, konkretnie, czy mógłbym Pana prosić o znaczne zmniejszenie ilości Pańskich wypowiedzi na forum?
Pana posty w większości nie są merytoryczne, natomiast Pana ogólny pogląd na sprawy związane ze spółką jest już powszechnie znany. Przedstawił się Pan światu, odniósł sukces, gratulacje. Ja szanuję Pańskie zdanie, lecz proszę podzielić się miejscem i częstotliwością z pozostałymi członkami forum.
Posiadacze akcji, w przeciwieństwie do ciebie, mają już na rachunkach przydzielone prawa poboru. I nikt z nich za darmo dobrowolnie ich nie odda, bo tu został już tylko twardy i zdecydowany akcjonariat. Przespałeś kolego pewien sierpniowy dzień, więc nie masz ani akcji, ani pp, a tym bardziej racji. Twoje oddziaływanie na forum nie ma dla mnie żadnego znaczenia, ani w żaden sposób nie jest w stanie wpłynąć na moje decyzje inwestycyjne. Tracisz czas, ale być może coś zarabiasz na tym. Pozdrów Jacka.
Niczego nie przegapiłem - sprzedałem w kwietniu i maju 2021 r. po 1,44 zł, gdy było jasne, że nie będzie porozumienia akcjonariuszy, bo nie chciałem mrozić kapitału. Na razie wszystko, o czym pisałem, potwierdza się, więc zalecałbym wam odrobinę pokory.
I to jest dla was fatalna sytuacja - nikogo nie obchodzicie, bo niczego nie możecie zrobić. Ja jedynie punktuję wasze fantazje w zderzeniu z rzeczywistością. Robię to, ponieważ lubię udowadniać samemu sobie, że mam rację i jestem bardzo dobry w analizowaniu różnych zjawisk.