• dobrałem waszego walora Autor: ~Radzio [79.185.21.*]
    bo chyba idzie gruby wystrzał :) blokowany jerszcze chwile od góry zleceniami bandy z ładnych pomieszczeń
  • Re: dobrałem waszego walora Autor: ~kriss [83.26.17.*]
    Widzę Radzio że też już przejrzałeś na oczy że wielonik ghost_men-azatem-matti-wyluzowany-prezes-anka.er f-g itd. spółdzielni prezesa chciał nagonić nas sprzedaż bo piał że zaraz 2 zł będzie a jak widzimy kurs co raz wyżej :) Pisałem czytać tylko wątki merytoryczne zgodnie to to co pisał Kontraktowy zyski co raz wyższe kurs będzie co raz wyżej co jest oczywiste i to wszystko się realizuje :) a nie wypociny troliii spółdzielni co piali o 2 zł i Armagedonach wojnach itp. wypocinach :) dziś zostało z nich tylko mega pośmiewisko bo zyski spółki co raz wyże mało tego biją rekordy z historii a to samo mówi za siebie co tutaj będzie niebawem ...........spółka się rozwija zyski co raz wyższe a kolejne nowe inwestycje jeszcze mocniej zwiększy zyski spółki .............powiem tak tylko kwestia czasu będzie jak kurs będzie bił maxima z historii tak jak pisał Kontraktowy .............no i dywidendy w kolejnych latach ..........tutaj kurs może być mega wysoko bo potencjał jest olbrzymi a spółka na dnie a zyski większe niż w historii ................a więc i kurs powinien bić rekordy .............kierunek > 50 zł ......................
  • Re: dobrałem waszego walora Autor: ~123 [5.173.56.*]
    kurs powinien bić rekordy .............kierunek > 50 zł ......................

a czemu tylko 50 a nie np. 70 albo 100 ???
    moze nawet na 150 pójdzie :-))))))))

• Re: dobrałem waszego walora Autor: ~Kriss [83.26.17.*]
    Dnia 2022-10-19 o godz. 12:12 ~123 napisał(a):
    > kurs powinien bić rekordy .............kierunek > 50 zł ......................
    >
    > a czemu tylko 50 a nie np. 70 albo 100 ???
    > moze nawet na 150 pójdzie :-))))))))
    >

Nie przesadzajmy .............patrzymy na wyniki zyski Inwestycje fundamenty to od tego zależeć będzie ile będzie kiedyś na kursie .........a więc stopniowo a do celu ...............jak zyski będą rosły to kurs może być i znacznie wyżej .............
  • Re: dobrałem waszego walora Autor: ~Radzio [79.185.21.*]
    jak to mówią do wszystkiego trzeba dojrzeć :)
    a na wykresach az sie prosi o wystrzał
  • Re: dobrałem waszego walora Autor: ~asd [89.64.55.*]
    obroty na mnnari rosną coś powoli zaczyna się dziać
    widac ze sztucznie blokują :)
    powyzej 4,10 w arkuszu bida
    i od kilku sesji ktoś ładnie wciąga a zapory dali zeby oskubać niecierpliwych
    czy dzis zamek na 4,4 ?
  • Re: dobrałem waszego walora Autor: ~Kontraktowy [23.249.172.*]
    Panowie wszystko w swoim czasie ................przyjdzie czas że dzisiejszy kurs będzie tylko miłym wspomnieniem że tak nisko można było dobrać walor ..............Tak jak pisałem Monnari przyspiesza rozwój ,zyski rekordowe co potwierdza że przed nami bardzo duże wzrosty ..............obecnie czekamy na walne i wyniki za 3 Q które powinny być również bardzo dobre ...............rok 2023 zapowiada się jeszcze lepszy ...............i nie zapominajmy że 2 połowa OG czeka która może przynieś dziesiątki mln zł zysku dodatkowego ..............i jak sądzę może mieć to miejsce w przyszłym roku poprzez sprzedaż deweloperowi jak to miało miejsce w tym roku ..................a wtedy do spółki Monnari znów wpłynie ogromna ilość gotówki .................tak więc Fundamenty stale rosną Monnari poprzez rozwój i inwestycje jakie dokonała wcześniej i aktualnie i niebawem kurs będzie już dwucyfrowy i nie będzie to nic dziwnego ............jeżeli zyski będą co raz wyższe kurs akcji będzie bił maxima jakie były tutaj na walorze ..................Monnari ma ogromny potencjał i może to teraz wykorzystać poprzez kolejny rozwój firmy .............

Pozdrawiam Kontraktowy
  • Re: dobrałem waszego walora Autor: ~Jony [31.13.189.*]
    Dnia 2022-10-19 o godz. 17:41 ~Kontraktowy napisał(a):
    > Panowie wszystko w swoim czasie ................przyjdzie czas że dzisiejszy kurs będzie tylko miłym wspomnieniem że tak nisko można było dobrać walor ..............Tak jak pisałem Monnari przyspiesza rozwój ,zyski rekordowe co potwierdza że przed nami bardzo duże wzrosty ..............obecnie czekamy na walne i wyniki za 3 Q które powinny być również bardzo dobre ...............rok 2023 zapowiada się jeszcze lepszy ...............i nie zapominajmy że 2 połowa OG czeka która może przynieś dziesiątki mln zł zysku dodatkowego ..............i jak sądzę może mieć to miejsce w przyszłym roku poprzez sprzedaż deweloperowi jak to miało miejsce w tym roku ..................a wtedy do spółki Monnari znów wpłynie ogromna ilość gotówki .................tak więc Fundamenty stale rosną Monnari poprzez rozwój i inwestycje jakie dokonała wcześniej i aktualnie i niebawem kurs będzie już dwucyfrowy i nie będzie to nic dziwnego ............jeżeli zyski będą co raz wyższe kurs akcji będzie bił maxima jakie były tutaj na walorze ..................Monnari ma ogromny potencjał i może to teraz wykorzystać poprzez kolejny rozwój firmy .............
    >
    > Pozdrawiam Kontraktowy

Moje uznanie Kontraktowy ! jako jedyny przewidziałeś jakie będą wyniki i co będzie dalej i za to wielki szacun ! a nie jak te trolee z spółdzielni wielonik ghost_men-azatem-matti-anka-wyluzowany-f-g-anka itd które ujadały od zimy i piały o jakiś 2 zł !! dziś wiemy po co tutaj był ten wielonik i nadal jest i ujada ! Jak widzimy spółka skupuje akcje ale ktoś inny skupuje znacznie więcej a więc ktoś już przejrzał na oczy że spółdzielnia tutaj pracuje i nagania dla skupu wiadomo kogo ! teraz czas na walne i dywidendę która powinna być uznana ! akcje zbierajmy i zwiększajmy portfele bo będzie tutaj bardzo ciekawie .............Pozdrawiam i do usłyszenia na walnym .
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [46.171.121.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.26.17.*]
  • Re: dobrałem waszego walora Autor: ~Daroo [83.26.17.*]
    A teraz spójrzcie na tego wielonika piszący sam do siebie spod wielu niców -  ghost_men i co pisał w kilka miesięcy temu i naganiał na spadki pisząc zjazd na 2 zł itd dziąłając dla pewnej grupki spółdzielni która chciała nakupować akcji po taniości sobie kiedy Pan Kontraktowy pisał w lutym o końcu pandemii i wzrostach na monnari co się wszystko potwierdziło a ten wielonik ujadal o 2 zł pisząc same farmazony niczym nie poparte i to wszystko w tym jednym wątku poniżej wklejam wam jego wpisy i nicki z jakich ujada i jak został rozjechany dziś widząc kurs 4 zł 100 % wyżej od wpisu Kontraktowego :) wnioski sami wyciagnijcie sami kim jest ten wielonik i dla kogo pracuje :) Poniżej wpisy wielonika i jego nicki kiedy Pan Kontraktowy Przedstawił swoją Analizę że akcje Monnari będą rosnąć poparte fundamentami i dziś to wszystko zostało potwierdzone a ten wielonik ghost_men piszący z wielu nicków ujadał i naganiał na spadki pisząc że kurs runie na 2 zł itd :) zobaczcie sobie ile dziś kurs urósł macie podane wpisy tych trolii i % ile wzrósł kurs akcji :) czyli dowody kim sa te troleee i co robia na forum Monnari ujadając non stop :) poniżej wklejam dowody :) :

Zobacz wątki dotyczące Monnari
    Zobacz profil Monnari
    Autor tego wątku ograniczył dyskusję tylko do zarejestrowanych użytkowników forum Autor: ghost-man [46.171.121.*] 2021-10-05 18:44Opublikowano przy kursie:  2,80 zł , zmiana od tamtej pory: 36,43%
    MON interwał tygodniowyZgłoś do moderatora
     tak jak w tytule - interwał tygodniowy
    mamy klasycznego Pana Eliota zielone kółka 1 - 2 - 3 - 4 - 5 w górę taki książkowy ruch bo nawet fala nr 3 podzieliła się na 5 fal dwójka zaś idealne ABC opadające na wsparcie 4 poszarpana strasznie i piątka "ostatkiem sił" w mocny opór .. który w poprzednich analizach zaznaczałem ..
    w dół mamy A ( czerwone kwadraty) które możemy oznaczyć jako a-b-c odbicie do góry czyli B (ta bardzo brzydka świeca - na dziennym jeszcze bardziej brzydka) i obecnie jedzie w dół C ... i teraz :
    gdyby nie ta parszywa świeca z dnia 08.09.2021 ( szczególnie mam na myśli wolumen) te 38,2 % korekty które juz zaliczyliśmy uznałbym za zakończone i JAZDA na mój typ 4,20 ... ale .. właśnie ale ... nawet na interwale tygodniowym ( zaznaczyłem to niebieską strzałką) edawidentnie widać drastyczny wzrost wolumenu i ponad 10 % spadek ..brzydko ... bardzo brzydko to jest dystrybucja i tego nie da się podważyć ...
    jeśli cofniemy się mocno wstecz to podobna sytuacje zobaczymy 30.04.2020 później była kolejna próba wybicia i powolny zjazd aż na minima 1,40 zł - kto wie czy i tym razem nie będzie podobnie i nie ujrzymy podbicia do 3,00 - 3,10 ale moim zdaniem .. zaznaczam moim zdaniem jeśli cos takiego sie wydarzy będzie to służyło kolejnej dystrybucji
    podsumowując zakładam że obecna korekta zakończy się na poziomie 2,40 - 2,30 tworząc ABCD przy czym AB=CD lub tak jak oznaczyłem MÓJ TYP poziom czyli 2,20 - 2,15 tworząc AB=127,2%CD opierając się na 61,8 % zniesieniu całego ruchu wzrostowego ..
    uuuffffffff ... i to by było na tyle .. a jak będzie to ..... pożyjemy zobaczymy .. :) :) :)

Zobacz wątki dotyczące MonnariZobacz profil Monnari
     Autor: ghost_man [46.171.121.*] 2022-02-24 21:40
    Opublikowano przy kursie:  2,70 zł , zmiana od tamtej pory: 44,63%

Autor: ghost-man [95.160.158.*] 2022-02-04 09:48
    Opublikowano przy kursie:  2,91 zł , zmiana od tamtej pory: 34,19%

Autor: ~Azatem [178.217.140.*] 2022-02-04 06:31
    Opublikowano przy kursie:  2,99 zł , zmiana od tamtej pory: 30,60%

Autor: ghost-man [46.171.121.*] 2021-10-05 18:44
    Opublikowano przy kursie:  2,80 zł , zmiana od tamtej pory: 39,46%

Autor: ~matti [83.23.247.*] 2022-04-24 11:59
    Opublikowano przy kursie:  3,16 zł , zmiana od tamtej pory: 23,58%

Autor: ~As [78.8.1.*] 2022-02-04 14:51
    Opublikowano przy kursie:  2,85 zł , zmiana od tamtej pory: 37,02%

Autor: ~Rozczarowany [193.242.142.*] 2022-02-04 15:02

Autor: ghost_man [*] 2022-02-04 12:03
    Opublikowano przy kursie:  2,87 zł , zmiana od tamtej pory: 36,06%

Autor: ~Azatem [178.217.140.*] 2022-02-04 10:41
    Opublikowano przy kursie:  2,88 zł , zmiana od tamtej pory: 35,59%

Autor: ~Prezes [37.225.24.*] 2022-05-17 13:10
    Opublikowano przy kursie:  3,45 zł , zmiana od tamtej pory: 13,19%

Autor: ghost_man [46.171.121.*] 2022-04-14 16:30
    Opublikowano przy kursie:  3,10 zł , zmiana od tamtej pory: 25,97%

Autor: ~Ania [87.18.171.*] 2022-04-07 08:20
    Opublikowano przy kursie:  3,01 zł , zmiana od tamtej pory: 29,73%

Teraz widzicie wszyscy kim jest ten wielonik ghost _men/azatem/anka/matti/As /rozczarowany/prezes/er/ i wiele innych jego nicków i jak naganiał na spadki i 2 zł !! ile dziś jest każdy widzi  kurs 4 zł a więc 100 % wyżej czyli to co pisał Pan Kontraktowy pisząc sowją analize popartą faktami że kurs będzie rósł i będzie co raz wyżej i wszystko się potwierdziło :) Fakty i dowody są najlepszym dowodem kto kim jest na forum i kto ma rację :) wnioski niech każdy wyciągnie teraz sam kogo słuchać :).
  • Re: dobrałem waszego walora Autor: ~matti [5.173.224.*]
    Dla ciebie pomiocie PAN Ghost-man.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.26.17.*]
  • Re: dobrałem waszego walora Autor: ~daroo [83.26.17.*]
    kmiocie to sobie powiedz do lustra swojego wieloniku spółdzielni i wyj z bólu na peronie 2 zł :))) Pan to jest Kontraktowy a ty trollll który może buty czyścić jemu.. :)
    Dnia 2022-10-19 o godz. 21:07 ~Jony napisał(a):
    > Dnia 2022-10-19 o godz. 17:41 ~Kontraktowy napisał(a):
    > > Panowie wszystko w swoim czasie ................przyjdzie czas że dzisiejszy kurs będzie tylko miłym wspomnieniem że tak nisko można było dobrać walor ..............Tak jak pisałem Monnari przyspiesza rozwój ,zyski rekordowe co potwierdza że przed nami bardzo duże wzrosty ..............obecnie czekamy na walne i wyniki za 3 Q które powinny być również bardzo dobre ...............rok 2023 zapowiada się jeszcze lepszy ...............i nie zapominajmy że 2 połowa OG czeka która może przynieś dziesiątki mln zł zysku dodatkowego ..............i jak sądzę może mieć to miejsce w przyszłym roku poprzez sprzedaż deweloperowi jak to miało miejsce w tym roku ..................a wtedy do spółki Monnari znów wpłynie ogromna ilość gotówki .................tak więc Fundamenty stale rosną Monnari poprzez rozwój i inwestycje jakie dokonała wcześniej i aktualnie i niebawem kurs będzie już dwucyfrowy i nie będzie to nic dziwnego ............jeżeli zyski będą co raz wyższe kurs akcji będzie bił maxima jakie były tutaj na walorze ..................Monnari ma ogromny potencjał i może to teraz wykorzystać poprzez kolejny rozwój firmy .............
    > >
    > > Pozdrawiam Kontraktowy
    >
    > Moje uznanie Kontraktowy ! jako jedyny przewidziałeś jakie będą wyniki i co będzie dalej i za to wielki szacun ! a nie jak te trolee z spółdzielni wielonik ghost_men-azatem-matti-anka-wyluzowany-f-g-anka itd które ujadały od zimy i piały o jakiś 2 zł !! dziś wiemy po co tutaj był ten wielonik i nadal jest i ujada ! Jak widzimy spółka skupuje akcje ale ktoś inny skupuje znacznie więcej a więc ktoś już przejrzał na oczy że spółdzielnia tutaj pracuje i nagania dla skupu wiadomo kogo ! teraz czas na walne i dywidendę która powinna być uznana ! akcje zbierajmy i zwiększajmy portfele bo będzie tutaj bardzo ciekawie .............Pozdrawiam i do usłyszenia na walnym .

Witaj Jony pełna zgoda pan Kontraktowy to wielki człowiek z ogromną wiedza nie to co te miernoty z spółdzielni prezesa :))) dziś zostało z tych troliii tylko mega pośmiewisko :))) czekamy na walne tak pogadamy wspólnie ............a mamy sporo tematów ............
  • Re: dobrałem waszego walora Autor: ~kris [162.255.45.*]
    Jutro panowie dobieramy dalej .........
    dobieramy i witamy 5 z przodu :)
    Dnia 2022-10-20 o godz. 08:57 ~Radzio napisał(a):
    > dobieramy i witamy 5 z przodu :)

Wszystko w swoim czasie kurs niebawem będzie znacznie wyżej dużo wyżej .................
    Dnia 2022-10-20 o godz. 10:14 ~kris napisał(a):
    > Dnia 2022-10-20 o godz. 08:57 ~Radzio napisał(a):
    > > dobieramy i witamy 5 z przodu :)
    >
    > Wszystko w swoim czasie kurs niebawem będzie znacznie wyżej dużo wyżej .................

Panowie wszystko w swoim czasie .............. tak jak pisał Pan Kontraktowy kurs dwucyfrowy to tylko kwestia czasu ..............i bicie maximów na spółce :) przed nami walne i wyniki za 3 Q :) a więc szykujemy się panowie i dob.....................:)
  • Re: dobrałem waszego walora Autor: ~Blebleble [78.8.172.*]
    Żadne kółko gospodyń wiejskich by sie Was nie powstydziło :)
    Jaka GPW takie trole :)
    Pisanie wypocin troliii spółdzielni już nikogo nie interesuje a kto co pisał dziś wyciągnie wnioski i sam zweryfikuje kto miał racje a kto pisał wypociny :) no ale przecież według trolii z spółdzielni miało być 2 zł już w lutym tego roku :))) a dziś z tego trolaaa pozostało tylko mega pośmiewisko :)) nawet nowe nicki nie pomogły hahaha Wyniki zyski i funadmenty tak jak pisał Pan Kontraktowy mówią same za siebie że przed nami duże wzrosty :) i żadne pisanie wypocin troliii tego nie zmieni jak tylko zrobi z nich jeszcze większe pośmiewisko :)
  • Re: dobrałem waszego walora Autor: ghost_man [46.171.121.*]
    Dnia 2022-10-20 o godz. 15:14 ~Daroo napisał(a):
    > Pisanie wypocin troliii spółdzielni już nikogo nie interesuje a kto co pisał dziś wyciągnie wnioski i sam zweryfikuje kto miał racje a kto pisał wypociny :) no ale przecież według trolii z spółdzielni miało być 2 zł już w lutym tego roku :))) a dziś z tego trolaaa pozostało tylko mega pośmiewisko :)) nawet nowe nicki nie pomogły hahaha Wyniki zyski i funadmenty tak jak pisał Pan Kontraktowy mówią same za siebie że przed nami duże wzrosty :) i żadne pisanie wypocin troliii tego nie zmieni jak tylko zrobi z nich jeszcze większe pośmiewisko :)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ROBERCIK WEŹ JUŻ SIĘ NIE WYGŁUPIAJ .. :) :)
    zerknij na swoje IP i przeczytaj dokładnie co pisałeś przecież to nawet dziecko w Internecie znajdzie :  https://www.bankier.pl/forum/temat_re-uwaga-sypia-akcjami-z-worka-prezesa-tak-aby-nikt-nie-wiedzial,53542041.html

Autor: ~Robert [83.26.17.*] 2022-03-17 11:18
    Opublikowano przy kursie: 2,99 zł , zmiana od tamtej pory: 28,76%

Re: Uwaga Sypią Akcjami z worka prezesa tak aby nikt nie wiedział .
    Zgłoś do moderatora Dnia 2022-03-17 o godz. 11:01 ~Mariusz napisał(a) :
    > Pisałem o tym że akcje przesypali do worka prezesa aby nikt nie wiedział że sypia akcjami bo by musieli poinformować o zejściu poniżej 5 % a tak to przesypali do wora prezesa aby ten wysypał akcje i nikt nie wiedział o wysypaniu akcji bo nie musi informować o zejsciu z akcji bo ma dużo więcej akcji a więc może sypać bez informacji i wywalić po lepszej cenie .Dlatego nie tykamy akcji i czekamy na 2 zł nawet bo tam kurs może zjechać jak będą chceli wysypać resztę akcji .

Mariusz pełna racje dlatego czekam na leszczy po 2,5 zł bo niebawem będa po tyle sypać z worka nawet prezesa :) jutro dajemy tylko po 2,4 zł :) z tym co piszesz zgadzam się po to był tem pijar że niby nabył po 3,06 zł :) ale nikt się nie złapał na ten kit bo każdy wie że to była sztuczna transakcja aby wywalili akcje wyżej ten co mu dał do worka tak aby nikt nie zauważył że wywalają akcje bo by musieli poinformaować o zejściu 5 % .A tak to taka ukryta transakcja i wywalanie akcji po cichaczu z drugiego wiekszego worka .Tak więc czekamy na 2,5 zł dziś jutro tylko dajemy 2,4 zł :) a potem zjedziemy na 2,2 zł :) leszcza wielonika azatem-rozczarowany-ghost-matti-męczywór- własnie ubrali po 3 zł hahaha :))) a teraz odda nam akcje po 2 zł znów i to już niebawem jak wczesniej :)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    produkujesz sie tu jako KONTRAKTOWY od miesięcy sam założyłeś wątek z pod tego samego IP jako KONTRAKTOWY i sam siebie wychwalasz wielokrotnie :) :)

Autor: ~Kontraktowy [83.26.17.*] 2022-02-04 06:20

https://www.bankier.pl/forum/temat_krotka-analiza-monnari-i-konczaca-sie-pandemia-kovid-sygnal-wzrostowy,52684765.html

Krótka Analiza Monnari i Kończąca się pandemia Kovid .Sygnał Wzrostowy 
    A teraz spójrzcie na tego wielonika piszący sam do siebie spod wielu niców -  ghost_men i co pisał w kilka miesięcy temu i naganiał na spadki pisząc zjazd na 2 zł itd dziąłając dla pewnej grupki spółdzielni która chciała nakupować akcji po taniości sobie kiedy Pan Kontraktowy pisał w lutym o końcu pandemii i wzrostach na monnari co się wszystko potwierdziło a ten wielonik ujadal o 2 zł pisząc same farmazony niczym nie poparte i to wszystko w tym jednym wątku poniżej wklejam wam jego wpisy i nicki z jakich ujada i jak został rozjechany dziś widząc kurs 4 zł 100 % wyżej od wpisu Kontraktowego :) wnioski sami wyciagnijcie sami kim jest ten wielonik i dla kogo pracuje :) Poniżej wpisy wielonika i jego nicki kiedy Pan Kontraktowy Przedstawił swoją Analizę że akcje Monnari będą rosnąć poparte fundamentami i dziś to wszystko zostało potwierdzone a ten wielonik ghost_men piszący z wielu nicków ujadał i naganiał na spadki pisząc że kurs runie na 2 zł itd :) zobaczcie sobie ile dziś kurs urósł macie podane wpisy tych trolii i % ile wzrósł kurs akcji :) czyli dowody kim sa te troleee i co robia na forum Monnari ujadając non stop :) poniżej wklejam dowody :) :

Zobacz profil Monnari
    Autor tego wątku ograniczył dyskusję tylko do zarejestrowanych użytkowników forum Autor: ghost-man [46.171.121.*] 2021-10-05 18:44Opublikowano przy kursie:  2,80 zł , zmiana od tamtej pory: 36,43%
    mamy klasycznego Pana Eliota zielone kółka 1 - 2 - 3 - 4 - 5 w górę taki książkowy ruch bo nawet fala nr 3 podzieliła się na 5 fal dwójka zaś idealne ABC opadające na wsparcie 4 poszarpana strasznie i piątka "ostatkiem sił" w mocny opór .. który w poprzednich analizach zaznaczałem ..
    w dół mamy A ( czerwone kwadraty) które możemy oznaczyć jako a-b-c odbicie do góry czyli B (ta bardzo brzydka świeca - na dziennym jeszcze bardziej brzydka) i obecnie jedzie w dół C ... i teraz :
    gdyby nie ta parszywa świeca z dnia 08.09.2021 ( szczególnie mam na myśli wolumen) te 38,2 % korekty które juz zaliczyliśmy uznałbym za zakończone i JAZDA na mój typ 4,20 ... ale .. właśnie ale ... nawet na interwale tygodniowym ( zaznaczyłem to niebieską strzałką) edawidentnie widać drastyczny wzrost wolumenu i ponad 10 % spadek ..brzydko ... bardzo brzydko to jest dystrybucja i tego nie da się podważyć ...
    jeśli cofniemy się mocno wstecz to podobna sytuacje zobaczymy 30.04.2020 później była kolejna próba wybicia i powolny zjazd aż na minima 1,40 zł - kto wie czy i tym razem nie będzie podobnie i nie ujrzymy podbicia do 3,00 - 3,10 ale moim zdaniem .. zaznaczam moim zdaniem jeśli cos takiego sie wydarzy będzie to służyło kolejnej dystrybucji
    podsumowując zakładam że obecna korekta zakończy się na poziomie 2,40 - 2,30 tworząc ABCD przy czym AB=CD lub tak jak oznaczyłem MÓJ TYP poziom czyli 2,20 - 2,15 tworząc AB=127,2%CD opierając się na 61,8 % zniesieniu całego ruchu wzrostowego ..
    uuuffffffff ... i to by było na tyle .. a jak będzie to ..... pożyjemy zobaczymy .. :) :) :)

Teraz widzicie wszyscy kim jest ten wielonik ghost _men/azatem/anka/matti/As /rozczarowany/prezes/er/ i wiele innych jego nicków i jak naganiał na spadki i 2 zł !! ile dziś jest każdy widzi  kurs 4 zł a więc 100 % wyżej czyli to co pisał Pan Kontraktowy pisząc sowją analize popartą faktami że kurs będzie rósł i będzie co raz wyżej i wszystko się potwierdziło :) Fakty i dowody są najlepszym dowodem kto kim jest na forum i kto ma rację :) wnioski niech każdy wyciągnie teraz sam kogo słuchać :)
    Kolejna piękna sesja i wciąganie waloru przez kogoś :) a trolll wielonik z spółdzielni prezesa robi pod siebie z bólu :))) no bo przeciez miało być 2 zł w lutym tego roku hahaha :))) dziś zostało z tego trolaaa tylko mega pośmiewisko :)
  • Re: dobrałem waszego walora Autor: ~Kriss [162.255.45.*]
    A więc dobieramy panowie i korzystamy z okazji i na Walne ................:) co raz ciekawiej się robi ktoś ładnie zasysa poza spółką jak widać :)
    ZGadza się prezio z spółdzielnia blokuje ale już nie długo tego nie utrzyma braknie akcyjek mu bo ktoś ładnie zasysa poza :)))
    Dnia 2022-10-20 o godz. 16:41 ~daroo napisał(a):

> Zobacz wątki dotyczące Monnari
    > Zobacz profil Monnari
    > Autor tego wątku ograniczył dyskusję tylko do zarejestrowanych użytkowników forum Autor: ghost-man [46.171.121.*] 2021-10-05 18:44Opublikowano przy kursie:  2,80 zł , zmiana od tamtej pory: 36,43%
    > MON interwał tygodniowyZgłoś do moderatora
    >  tak jak w tytule - interwał tygodniowy
    > mamy klasycznego Pana Eliota zielone kółka 1 - 2 - 3 - 4 - 5 w górę taki książkowy ruch bo nawet fala nr 3 podzieliła się na 5 fal dwójka zaś idealne ABC opadające na wsparcie 4 poszarpana strasznie i piątka "ostatkiem sił" w mocny opór .. który w poprzednich analizach zaznaczałem ..
    > w dół mamy A ( czerwone kwadraty) które możemy oznaczyć jako a-b-c odbicie do góry czyli B (ta bardzo brzydka świeca - na dziennym jeszcze bardziej brzydka) i obecnie jedzie w dół C ... i teraz :
    > gdyby nie ta parszywa świeca z dnia 08.09.2021 ( szczególnie mam na myśli wolumen) te 38,2 % korekty które juz zaliczyliśmy uznałbym za zakończone i JAZDA na mój typ 4,20 ... ale .. właśnie ale ... nawet na interwale tygodniowym ( zaznaczyłem to niebieską strzałką) edawidentnie widać drastyczny wzrost wolumenu i ponad 10 % spadek ..brzydko ... bardzo brzydko to jest dystrybucja i tego nie da się podważyć ...
    > jeśli cofniemy się mocno wstecz to podobna sytuacje zobaczymy 30.04.2020 później była kolejna próba wybicia i powolny zjazd aż na minima 1,40 zł - kto wie czy i tym razem nie będzie podobnie i nie ujrzymy podbicia do 3,00 - 3,10 ale moim zdaniem .. zaznaczam moim zdaniem jeśli cos takiego sie wydarzy będzie to służyło kolejnej dystrybucji
    > podsumowując zakładam że obecna korekta zakończy się na poziomie 2,40 - 2,30 tworząc ABCD przy czym AB=CD lub tak jak oznaczyłem MÓJ TYP poziom czyli 2,20 - 2,15 tworząc AB=127,2%CD opierając się na 61,8 % zniesieniu całego ruchu wzrostowego ..
    > uuuffffffff ... i to by było na tyle .. a jak będzie to ..... pożyjemy zobaczymy .. :) :) :)
    >
    https://i.imgur.com/GrEymDz.png 
    https://i.imgur.com/JYPbGAE.png 
    OBRAZ WYSTARCZY ZA 1000 SŁÓW :) :)

na Lubawie teztak blokowali miesiacami a jak wyskoczylo to siup 300 % :)
    Dnia 2022-10-20 o godz. 17:08 ~Radzio napisał(a):
    > na Lubawie teztak blokowali miesiacami a jak wyskoczylo to siup 300 % :)

LBW to inna liga zupełnie, tak samo jak MDG na którym obecnie gram
    tak samo jak MAB którego należy obserwować bo ponownie jest w ciekawym miejscu
  • Re: dobrałem waszego walora Autor: ~Azatem [85.117.28.*]
    No i nie wytrzymałeś z boku ;)
    Pisanie na forum Monnari jest jak narkotyk....
    Pozdrawiam
    Dnia 2022-10-20 o godz. 19:17 ~Azatem napisał(a):
    > No i nie wytrzymałeś z boku ;)
    > Pisanie na forum Monnari jest jak narkotyk....
    > Pozdrawiam

miałem zerkać jednym okiem .. :) :)
    ale to trolowanie tego pajaca mnie tak ............, ze trudno wytrzymać tym jednym okiem .. :)
    dawno nie widziałem kogoś tak upoś....... intelektualnie, gramatycznie itd.

• Re: dobrałem waszego walora Autor: ~matti [193.239.57.*]
    Pół/mózg, po prostu.
  • dobrałem waszego walora Autor: ~mały [85.221.158.*]
    matti nie praw mu komplementów bo jeszcze uwierzy, że pół tego mózgu posiada;)
    duchu dasz radę, ciekawie się robi wiec zerkaj
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [45.152.180.*]
    Dokładnie nikt :) ten błazen jest mega pośmiewiskiem na Gpw :))) najlepszym dowodem sa zawsze wcześniejsze wpisy i wtedy przychodzi rozliczenie i posmiewisko z takich troliii :)) Kontraktowy znokautował jego wpisy o spadkach armagedonach wojnach i 2 zł :))) i dziś widać że Kontraktowy miał 100 % rację co do Monnari wzrostów i zysków i rozwoju i to co dalej będzie :) a już kurs jest 100 % wyżej :) a będzie znacznie wyżej ..............:) ale co tam trolll z spółdzielni prezia wielonik wył o 2 zł w lutym że miało być buhahaha :))) dziś każdy widzi kurs i sam oceni kim jest ten błazen spółdzielni :)))) będziemy wklejac jego wpisy non stop tak aby wszyscy widzieli kim jest ten trolll bez wiedzy całkowitej typowy Gim---ba--za :)))) który umoczył wszystko na Gpw :)))
    Dnia 2022-10-21 o godz. 15:50 ~Daroo napisał(a):
    > Dokładnie nikt :) ten błazen jest mega pośmiewiskiem na Gpw :))) najlepszym dowodem sa zawsze wcześniejsze wpisy i wtedy przychodzi rozliczenie i posmiewisko z takich troliii :)) Kontraktowy znokautował jego wpisy o spadkach armagedonach wojnach i 2 zł :))) i dziś widać że Kontraktowy miał 100 % rację co do Monnari wzrostów i zysków i rozwoju i to co dalej będzie :) a już kurs jest 100 % wyżej :) a będzie znacznie wyżej ..............:) ale co tam trolll z spółdzielni prezia wielonik wył o 2 zł w lutym że miało być buhahaha :))) dziś każdy widzi kurs i sam oceni kim jest ten błazen spółdzielni :)))) będziemy wklejac jego wpisy non stop tak aby wszyscy widzieli kim jest ten trolll bez wiedzy całkowitej typowy Gim---ba--za :)))) który umoczył wszystko na Gpw :)))

Czekamy na jego nowe nicki i wypociny jakie mu prezio wypisze z spółdzielni hahaha :))) a my spokojnie czekamy do walnego i ....................:) no i działajmy dalej.....................:)
    Robercik/Kontraktowy/Dareczek ( teraz się zmieniłeś na Daroo)/Monnar/And/Piotr /Misiek/Jacek/Marko/Cezar

itp. 100 ników tu nie jesteś gŁ_i ty jesteś po prostu chory i naprawdę musimy cię przeprosić że tak z ciebie się nabijamy bo to bardzo nieładnie nabijać sie z czyjejś choroby ...

może tylko przypomnę ci delikatnie co pisałeś i wyjaśnię, że IP niestety sie nie zmieniło ..

obecnie masz :

Autor: ~Daroo [83.26.17.*] 2022-10-21 15:50

i z pod tego samego pisałes jako

Autor: ~Robert [83.26.17.*] 2022-03-17 11:18
    Opublikowano przy kursie: 2,99 zł , zmiana od tamtej pory: 28,76%

Re: Uwaga Sypią Akcjami z worka prezesa tak aby nikt nie wiedział .
    Zgłoś do moderatora Dnia 2022-03-17 o godz. 11:01 ~Mariusz napisał(a) :
    > Pisałem o tym że akcje przesypali do worka prezesa aby nikt nie wiedział że sypia akcjami bo by musieli poinformować o zejściu poniżej 5 % a tak to przesypali do wora prezesa aby ten wysypał akcje i nikt nie wiedział o wysypaniu akcji bo nie musi informować o zejsciu z akcji bo ma dużo więcej akcji a więc może sypać bez informacji i wywalić po lepszej cenie .Dlatego nie tykamy akcji i czekamy na 2 zł nawet bo tam kurs może zjechać jak będą chceli wysypać resztę akcji .

Mariusz pełna racje dlatego czekam na leszczy po 2,5 zł bo niebawem będa po tyle sypać z worka nawet prezesa :) jutro dajemy tylko po 2,4 zł :) z tym co piszesz zgadzam się po to był tem pijar że niby nabył po 3,06 zł :) ale nikt się nie złapał na ten kit bo każdy wie że to była sztuczna transakcja aby wywalili akcje wyżej ten co mu dał do worka tak aby nikt nie zauważył że wywalają akcje bo by musieli poinformaować o zejściu 5 % .A tak
    to taka ukryta transakcja i wywalanie akcji po cichaczu z drugiego wiekszego worka .Tak więc czekamy na 2,5 zł dziś jutro tylko dajemy 2,4 zł :) a potem zjedziemy na 2,2 zł :) leszcza wielonika azatem-rozczarowany-ghost-matti-męczywór- własnie ubrali po 3 zł hahaha :))) a teraz odda nam akcje po 2 zł znów i to już niebawem jak wczesniej :)

zakładałeś równiez wątek:
     Krótka Analiza Monnari i Kończąca się pandemia Kovid .Sygnał Wzrostowy

jako:

Autor: ~Kontraktowy [83.26.17.*] 2022-02-04 06:20
     z tego samego IP ..

naprawdę nie wypada mi się z CIEBIE śmiać bo masz spory problem ze sobą ..
  • Re: dobrałem waszego walora Autor: ~Radzio [79.185.2.*]
    czy dzis skonczymy powyzej 4 czy raczej jutro ?
  • Re: dobrałem waszego walora Autor: ~Radzio [79.185.2.*]
    Panowie nie ociagać się przeciez kierunke jest znany po co to przeciagać ?
  • Re: dobrałem waszego walora Autor: ~Darek [83.26.14.*]
    Dobieramy spokojnie mamy czas im niżej i więcej tym lepiej ...............:) jak widać wielonik z spółdzielni prezia się gotuje bo wiedzą że został zdemaskowany kim jest :)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [193.239.57.*]
  • Re: dobrałem waszego walora Autor: ~Dawid [162.255.45.*]
    Przecież to ty wyłeś o 2 zł i wklejałeś swoje wypociny i bełkoty co nie pamiętasz już wieloniku z spółdzielni prezesa ? :) już ci wkleimy twoje wypociny o 2 zł jak wyłeś w lutym tego roku :)

Zobacz profil Monnari
    mamy klasycznego Pana Eliota zielone kółka 1 - 2 - 3 - 4 - 5 w górę taki książkowy ruch bo nawet fala nr 3 podzieliła się na 5 fal dwójka zaś idealne ABC opadające na wsparcie 4 poszarpana strasznie i piątka "ostatkiem sił" w mocny Dawidopór .. który w poprzednich analizach zaznaczałem ..

Teraz widzicie wszyscy kim jest ten wielonik ghost _men/azatem/anka/matti/As /rozczarowany/prezes/er/ i wiele innych jego nicków i jak naganiał na spadki i 2 zł !! ile dziś jest każdy widzi  kurs 4 zł a więc 100 % wyżej czyli to co pisał Pan Kontraktowy pisząc sowją analize popartą faktami że kurs będzie rósł i będzie co raz wyżej i wszystko się potwierdziło :) Fakty i dowody są najlepszym dowodem kto kim jest na forum i kto ma rację :) wnioski niech każdy wyciągnie teraz sam kogo słuchać :)
  • Re: dobrałem waszego walora Autor: ~daroo [83.26.14.*]
    A więc dobieramy sobie dalej :) aby wielonik z spółdzielni wył mocniej z bółu .............:)
  • Re: dobrałem waszego walora Autor: b-f [95.90.253.*]
    Ludzie niech mu ktoś pomoże, bo nie wie co czyni :) Stary wyluzuj w końcu. Wszyscy czekamy na wzrost ale Ty wpadles w jakąś obsesję. Swoimi wpisami wręcz obrzydzasz tę spółkę. Nie bierz wszystkich swoją miarą....
  • Re: dobrałem waszego walora Autor: ~matti [5.173.248.*]
    Dostałeś tłuste reko.
    Gdzie ten gruby wyszczał??
    Chyba jednak marzycie życzeniowo i gadacie bez rozumu.
  • Re: dobrałem waszego walora Autor: ~Daroo [83.26.14.*]
    A co to boollll.............do-ppyyy..........welonika spółzielni rośnie przecież akcje maja być po 2 zł więc co ci się dzieje :))) zaparz sobie melisę i patrz jak dokupujemy akcje a nie wyj jak chory nieudacz..............:)))
  • Re: dobrałem waszego walora Autor: ~daroo [83.26.14.*]
    Dnia 2022-10-19 o godz. 11:47 ~Radzio napisał(a):
    > bo chyba idzie gruby wystrzał :) blokowany jerszcze chwile od góry zleceniami bandy z ładnych pomieszczeń

No to dziś dobieramy kolejne akcyjki poniżej 4 zł i tak do końca roku minimum :)
    Dnia 2022-10-26 o godz. 09:42 ~daroo napisał(a):
    > Dnia 2022-10-19 o godz. 11:47 ~Radzio napisał(a):
    > > bo chyba idzie gruby wystrzał :) blokowany jerszcze chwile od góry zleceniami bandy z ładnych pomieszczeń
    >
    > No to dziś dobieramy kolejne akcyjki poniżej 4 zł i tak do końca roku minimum :)

Tylko bardzo powoli panowie bo kurs musi być poniżej 4 zł mamy sporo czasu panowie jeszcze więc skupujemy umiejętnie :) jak to mówią powolutku a do celu .............
[x]
MONNARI -2,31% 5,08 2025-10-31 17:00:00
2025-10-30
Umowa nabycia przedsiębiorstwa
2025-10-27
Skup akcji własnych.
2025-10-24
Skup akcji własnych.
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać