Dnia 2022-10-20 o godz. 16:41 ~daroo napisał(a):
> Zobacz wątki dotyczące Monnari
> Zobacz profil Monnari
> Autor tego wątku ograniczył dyskusję tylko do zarejestrowanych użytkowników forum Autor: ghost-man [46.171.121.*] 2021-10-05 18:44Opublikowano przy kursie: 2,80 zł , zmiana od tamtej pory: 36,43%
> MON interwał tygodniowyZgłoś do moderatora
> tak jak w tytule - interwał tygodniowy
> mamy klasycznego Pana Eliota zielone kółka 1 - 2 - 3 - 4 - 5 w górę taki książkowy ruch bo nawet fala nr 3 podzieliła się na 5 fal dwójka zaś idealne ABC opadające na wsparcie 4 poszarpana strasznie i piątka "ostatkiem sił" w mocny opór .. który w poprzednich analizach zaznaczałem ..
> w dół mamy A ( czerwone kwadraty) które możemy oznaczyć jako a-b-c odbicie do góry czyli B (ta bardzo brzydka świeca - na dziennym jeszcze bardziej brzydka) i obecnie jedzie w dół C ... i teraz :
> gdyby nie ta parszywa świeca z dnia 08.09.2021 ( szczególnie mam na myśli wolumen) te 38,2 % korekty które juz zaliczyliśmy uznałbym za zakończone i JAZDA na mój typ 4,20 ... ale .. właśnie ale ... nawet na interwale tygodniowym ( zaznaczyłem to niebieską strzałką) edawidentnie widać drastyczny wzrost wolumenu i ponad 10 % spadek ..brzydko ... bardzo brzydko to jest dystrybucja i tego nie da się podważyć ...
> jeśli cofniemy się mocno wstecz to podobna sytuacje zobaczymy 30.04.2020 później była kolejna próba wybicia i powolny zjazd aż na minima 1,40 zł - kto wie czy i tym razem nie będzie podobnie i nie ujrzymy podbicia do 3,00 - 3,10 ale moim zdaniem .. zaznaczam moim zdaniem jeśli cos takiego sie wydarzy będzie to służyło kolejnej dystrybucji
> podsumowując zakładam że obecna korekta zakończy się na poziomie 2,40 - 2,30 tworząc ABCD przy czym AB=CD lub tak jak oznaczyłem MÓJ TYP poziom czyli 2,20 - 2,15 tworząc AB=127,2%CD opierając się na 61,8 % zniesieniu całego ruchu wzrostowego ..
> uuuffffffff ... i to by było na tyle .. a jak będzie to ..... pożyjemy zobaczymy .. :) :) :)
>
https://i.imgur.com/GrEymDz.png https://i.imgur.com/JYPbGAE.png
OBRAZ WYSTARCZY ZA 1000 SŁÓW :) :)