po co tyle twojego pisania ze zwalą kurs jak nie masz ani jednej akcji ?
najwiecej masz do gadania bidolenia i placzu zaprzeczasz swoimi wywodami sam sobie zwykly inwestor tego nie robi masz pretensje w swoim rozumie do wszystkich ze akcje gpw lecą jak ich nie posiadasz ani jednej akcji gpw i siedzisz na tym forum gpw ciekawe dlaczego nie ujadasz na innych forach
Jakie mam pretensje? Nie rozumiem kogo obwiniam że akcje GPW lecą ? Jak mogę kogoś obwiniać jak mówię że będą niżej ? Nie mam bo nie uważam za cenę atrakcyjną, to ty ciągle się tworzysz i próbujesz przekonac samego siebie że błędu nie zrobiłeś. Gpw leci bo tutaj nic dobrego tej spółki narazie nie czeka, trzeba czekać za zniesieniem obliga na gaz, dziś 30 procent do góry znowu toż wiadomo że to jest spekulacja.liczba spółek notowanych maleje, polska odstrasza inwestorów.
Do niedawna miałem zamiar czekać za cena adekwatną.Obecnie zastanawiam się czy ma to sens bo ryzyko jest zbyt duże, jeśli zablokują gaz na tge to cena 30 będzie stanowczo za duza
Ogólnie uważam że powinni zablokować, giełda giełda niech spekulacja się bawi na akcjach nie robiąc nikomu krzywdy bowiem każdy zna ryzyko giełdy. Bawienie się cenami dla przedsiębiorców to jest tragedia. Z dnia na dzień 30 procent do góry cena toż to jest patologia