• Wzrosty Autor: ~Luk [78.11.66.*]
    1000 sztuk akcji kurs podbity o ponad 5 procent. Zle to wróży dla kursu w tym tygodniu. Te akcje ktoś zbiera czy spółka poprostu taka słaba jest ?
  • Re: Wzrosty Autor: ~Wkur [83.7.130.*]
    Jestem na maxa wkur... To co tutaj wrzuciłem jest już warte 50% mniej, a co z tymi co ładowali po 20gr. Dopiero im współczuję :/ Zastanawia mnie kto to tak nisko sprzedaje. Ta giełda to jednak syf :/
  • Re: Wzrosty Autor: ~Wisielec [37.225.60.*]
    Pomyśl o tych co ładowali po 90gr hahaha
  • Re: Wzrosty Autor: ~Luk [78.11.66.*]
    Na dodatek yosi ma ponad 60 mln akcji po 1 gr. Nawet teraz przy takim kursie są zarobieni jak sprzedają małymi pakietami. Chyba tylko po to objęli te akcje. Trzeba się jakoś wydostać z tych akcji ale sprzedać teraz np 500 tys sztuk zrujnowałoby kurs.
    Na tej spółce zauważyłem, że to działa tak : Jest ESPI, ludzie biorą PKC, a po jednym dniu kilkanaście dni ustawiania się i czekania aż coś im wpadnie. Rzadko ktoś sam od siebie kupuje np 30tys akcji od kogoś z prawej. Woli czekać niżej aż ktoś sprzeda i w sumie ludzie są winni że spada bo sprzedają. Ja się wkopalem, bo wywalilem cały Apis po 6-7gr ze stratą na fix (miałem go 2 lata) żeby tutaj uśrednić, bo moja wiara w spółkę była spora. A po 2 tygodnie po mojej sprzedaży APIS urósł na 11gr, a ja zostałem tutaj z jeszcze większym minusem, a co śmieszne jak ostatnio uroslo na 8gr to akurat na nieszczęście byłem w trasie, więc nawet nie sprzedałem tego co kiedyś tutaj kupiłem po 8gr. Nie mam już słów. Podziwiam bgd, tyskiego i innych, którzy twierdzą że będzie dobrze. Ja już tracę jakiekolwiek nadzieje, bo 8 miesięcy temu myślałem, że o tej porze każdy już coś zarobi i co? I większość traci. Jak będę sprzedawał to dam znać, pewnie chwilę po tym urośnie o 100 %
  • Re: Wzrosty Autor: ~czujny [89.70.200.*]
    Czy akcje Yoshi są dopuszczone do obrotu ??? Chłopie przestań jęczeć i pisać bzdury, bo za chwilę przebijesz wykolejeńca
    Ale sam przyznaj, że jest słabo. Gdyby jeszcze ktoś zbierał o weszłoby ESPI o zmianie stanu posiadania to by było pozytywnie, a tak to niewiadomo co będzie. Weź też pod uwagę fakt, że wielu "RekinUF" giełdowych zadowala zysk 10-20% Kupią za 5,5gr, wywalą za 7gr i mają dla nich zadowalający zysk i takie osoby zasypią później potencjalny popyt :)
[x]
CTEGROUP 0,64% 0,06 2024-10-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.