Ojjjj...., nie wiem czy chodzi tu o zaniżanie kursu. Gdyby ktoś celowo zaniżał kurs, chcąc odebrać akcje od innych po taniości, to by znaczyło, że spółka nad czymś pracuje i w perspektywie tygodni lub miesięcy pójdą ESPI i odpalą petardę. Tylko................, że tu nic się nie dzieje!!!!!!!!!!!!!!
Obawiam się, że to powolne osuwanie się kursu jest wynikiem tego, iż kilku inwestorów przejrzało na oczy, przełknęło gorycz porażki i straty na Devoranie i zaczęło pozbywać się akcji zanim ktoś zgasi światło. Bardzo słabo to wygląda.....
Aktualnie spółka aktywnie pracuje nad realizacją rozpoczętych projektów. Z informacji uzyskanych ze spółki wynika że trwają również pracę nad jeszcze jednym nie ogłoszonym projektem o którym dowiemy się już w najbliższym czasie.
"dowiemy się już w najbliższym czasie"????????????????? Tak pisałeś 10 miesięcy temu i 6 miesięcy temu oraz 3 miesiące temu!!!!! Teraz też tak piszesz. To kiedy to będzie według ciebie to "dowiemy się już w najbliższym czasie"????????????????
A!!! I jeszcze jedna kwestia: "trwają również pracę nad jeszcze jednym nie ogłoszonym projektem". Na takie prymitywne naganianie to już się nikt nie nabierze. Możeeeee......, jakbyś napisał, że dostaną dotację albo że zamówili jakiś tam prototyp od swojego chińskiego partnera, to może by coś drgnęło na kursie. Albo NIE! Napisz może o jakimś liście intencyjnym albo że wygrali w lotka kilkanaście mln zł i teraz będą rządzić! O!!! To wtedy wszyscy rzucą się na akcje Devoranu i może uda się wyjść z tej "inwestycji" na ZERO!
Obrót uwaga do 13.44 650 zł. Nikt nie chce już sprzedać niżej. Ja dalej wierzę że tu będzie grubsza akcja. Mnie tylko zastanawia Mazurkiewicz. Czemu od 4 miesięcy pisze to samo.
Dnia 2022-10-17 o godz. 13:46 ~Obiektywny napisał(a): > Obrót uwaga do 13.44 650 zł. Nikt nie chce już sprzedać niżej. Ja dalej wierzę że tu będzie grubsza akcja. Mnie tylko zastanawia Mazurkiewicz. Czemu od 4 miesięcy pisze to samo.
Bo są dwa wyjścia. Albo rzeczywiście "coś" wie, albo lubi pisać bajki. 50/50.
Po pierwsze, ten gostek posługujący się NICK-iem "Mazurkiewicz" to zwykły naganiacz i oszust forumowy. Działa pod różnymi NICK-ami na różnych forach próbując mydlić oczy forumowiczom i wprowadzając ich celowo w błąd. Po drugie, spółka nie robi nic, kompletnie NIC!!! Nie ma z nimi żadnego kontaktu, nie odbierają telefonów, nie odpowiadają na maile, nie publikuj ESPI, nie wywiązują się ze swoich obowiązków. Wcale więc nie dziwi ten pseudo-inwestor "Mazurkiewicz", że ciągle nagania na wzrosty, bo po prostu chce cię pozbyć śmieciowych akcji i tyle! A po trzecie, to ten prawdziwy Mazurkiewicz, który podobno skrobnął 200k PLN-ów (zauważcie, jaka zrobiła po wszystkim cisza), On w nowej spółce wraz z synem faktycznie budują te swoje domki zeroemisyjne oraz sprzedają ich projekty!!! Zobaczcie sobie ich profil na Linkedin, czy na FB. To o czym tak zamaszyście opowiadał, teraz wciela w życie i to niestety poza Devornem!!!
Według mnie, ściągnęli Mazura do Devornu, bo gość miał fajny pomysł na który można było wywindować cenę akcji, a gdy kurs skoczył z 0,06 na ponad 3 złote, pozbyli się go w mało elegancki sposób. Ale to moje i tylko moje przemyślenia i domysły.
I co z tą spółką zależną, którą mieli sprzedać za 4 bańki? Też bajka? Ogłosili i cisza. No to niech ku....wa sprzedadzą w końcu i będzie kasa na domki, bo moje mieszkanie w Warszawie już jest warte milion.
Spółka aktualnie pracuję nad nowym projektem, jednocznie realizując te już wcześniej zapowiadane. Nasz fundusz inwestycyjny prognozuje spore zyski kapitałowe spółki w 2023 roku co z pewnością przeniesie się pozytywnie na kursie akcji.
Dnia 2022-10-27 o godz. 10:14 ~Mazurkiewicz napisał(a): > Witam > > > > Spółka aktualnie pracuję nad nowym projektem, jednocznie realizując te już wcześniej zapowiadane. Nasz fundusz inwestycyjny prognozuje spore zyski kapitałowe spółki w 2023 roku co z pewnością przeniesie się pozytywnie na kursie akcji. > > > > Pozdrawiam
Czy fundusz ma jakąś wiedzę na temat stacji ładowania, które miały powstać? Może coś w pobliżu PKiN.
Z informacji pozyskanych od spółki mamy wiedzę na temat zainstalowanych kilku eksperymentalnych sztukach stacji ładowania. Prowadzone są ostatnie testy przed masowym wprowadzeniem stacji na rynek. Pierwsze stacje dostępne będą już niebawem w Warszawie i Katowicach. Docelowo planowanych jest instalacją ponad 1000 sztuk w kraju z możliwością dalszej rozbudowy.