Żeby wszystko było jasne!
Po pierwsze, ten gostek posługujący się NICK-iem "Mazurkiewicz" to zwykły naganiacz i oszust forumowy. Działa pod różnymi NICK-ami na różnych forach próbując mydlić oczy forumowiczom i wprowadzając ich celowo w błąd.
Po drugie, spółka nie robi nic, kompletnie NIC!!! Nie ma z nimi żadnego kontaktu, nie odbierają telefonów, nie odpowiadają na maile, nie publikuj ESPI, nie wywiązują się ze swoich obowiązków. Wcale więc nie dziwi ten pseudo-inwestor "Mazurkiewicz", że ciągle nagania na wzrosty, bo po prostu chce cię pozbyć śmieciowych akcji i tyle!
A po trzecie, to ten prawdziwy Mazurkiewicz, który podobno skrobnął 200k PLN-ów (zauważcie, jaka zrobiła po wszystkim cisza), On w nowej spółce wraz z synem faktycznie budują te swoje domki zeroemisyjne oraz sprzedają ich projekty!!! Zobaczcie sobie ich profil na Linkedin, czy na FB. To o czym tak zamaszyście opowiadał, teraz wciela w życie i to niestety poza Devornem!!!
Według mnie, ściągnęli Mazura do Devornu, bo gość miał fajny pomysł na który można było wywindować cenę akcji, a gdy kurs skoczył z 0,06 na ponad 3 złote, pozbyli się go w mało elegancki sposób. Ale to moje i tylko moje przemyślenia i domysły.