Pieniądze są w życiu ważne, ale nie najważniejsze. Chodzenie po forach innych spółek i uprawianie brudnych gierek? Serio, aż tak daleko jesteś w stanie się posunąć dla hajsu? Próby manipulacji, wywołania paniki u innych... Można stracić wszystko, ale trzeba żyć tak, żeby rano spojrzeć w lustro bez wstydu. Ty pewnie wstajesz i jesteś dumny, jak to "przechytrzyłeś wszystkich". Gdybyś wchodził na fora i grzecznie tłumaczył, dlaczego Twoim zdaniem PBGames ma potencjał, to przeanalizowalibyśmy spółkę. Ty doprowadziłeś do sytuacji, w której nie zainwestujemy tutaj choćby na złość Tobie, żeby nie dołożyć ani grosza do polepszenia Twojej sytuacji. W tej chwili bliżej nam do zagrania na spadki. Dobrze wiesz, z jakiego kursu spadasz, dobrze wiesz ile to razy zmieniałeś nick i uprawiałeś chorą politykę. Mi by było po ludzku WSTYD. Tobie pozostawiam do przemyślenia. Mądry człowiek przemyśli, niemądry uśmiechnie się jaki jest sprytny.
Wiesz, że grać na spadki można nie tylko z pomocą brokerów? Wystarczy podpisać umowę notarialną z posiadaczem akcji, w celu pożyczenia ich, a potem cały proces wygląda analogicznie do gry z brokerem. I jest to nierzadka praktyka. Polecam pierw się doinformować, później zarzucać pitolenie. Dziękuję ;)
Wielce zdziwiony pytałeś o możliwość gry na spadki to Ci ją przedstawiłem. Nie obracaj teraz kota ogonem. Franek zniechęcił swoim zachowaniem tak do spółki, że gdybym miał tu grać to tylko na spadki. Nie oznacza to, że podjąłem decyzję o shortowaniu. Jeśli nie wyczuwasz różnicy między "bliżej nam do zagrania", a "idziemy grać" to bardzo mi przykro, ale chyba się nie dogadamy.