Jeden manipulant pozbawiony zasad ( wypowiadał się nie raz negatywnie na temat banków Czarneckiego choć jego funkcja na to nie pozwalała, ba - nawet mówił, które banki są zagrożone ) - drugi porządny człowiek, profesjonalista. I kto w Polsce wygrywa? Kłamca, pośrednio łapówkarz i manipulant! P.S. Możemy się spotkać w sądzie, Panie Adamie - będzie to dla mnie WIELKA PRZYJEMNOŚĆ! I jeszcze P.S. Pan będzie płacił z kasy Polaków za sprawę, ja z moich niewielkich oszczędności!
Zresztą po co od razu Sąd, którym i tak kierujecie! Ziobro działa! Wolę Was w 2024 odwiedzić w więzieniu - bo tam traficie! Więc cieszcie się narazie pięknym polskich babim latem! Widzicie, MOI UKOCHANI PISOWCY - ja wierzę w NARÓD POLSKI!
Wyborcy ( Polacy ) muszą dorosnąć - wtedy go postawimy przed SĄDEM! On się zaczyna bać - widać już utratę pewności siebie - ale to nie chodzi o to, żeby zabić i zniszczyć ( ideologia Kaczyńskiego i chęć zemsty za brata - Polacy tacy nie są )... Naród Polski to nie Jarosław Kaczyński i chęć zemsty choćby miliony Polaków straciły życie - NARÓD POLSKI JEST MIŁOSIERNY ale potrafi zadbać o swoje interesy - Życzę Wam, żebyście odzyskali z odsetkami te pieniądze - to uczciwe nie było ale dopóki rządzi PIS nie liczmy na uczciwość, prawo i sprawiedliwość ( nie po to wszystko podporządkowali sobie, żeby o tym dyskutować ).