Okradania z dnia na dzień przez Państwowy fundusz,akcjonariuszy i Obligatoriuszy !!! Tak nie może być robią co chcą...Jest taki syf w Polsce że za zadnych rządów jeszcze tak nie było !!! Polacy już tego mają dosyć,z kim nie rozmawiam to każdy mówi że już nie zagłosuje na Pis i powinni się podać do dymisji...
Jak nie kochasz Kaczyńskiego to nie masz co robić w tym kraju.Czarnecki nagrał Chrzanowskiego i teraz aparat państwowy go wykańcza .Jak chcesz iść do sądu w swojej sprawie oszustów państwowych to nic nie wskurasz bo i tak przegrasz i cię jeszcze ograbia z oszczędności życia.Zawlaszczyli wszystkie instytucje państwa trybunał konstytucyjny, sądy.Ludzie myślą że coś im dają a oni robią tylko przykrywkę pod ograbiania ludności że swojej wolności,podsłuchy pegazusy.Glosu mnie i mojej rodziny już nigdy się nie doczekają
A nie było tu od grudnia KURATORA i stwierdzeniu po raporcie że bank może upaść ?????
Nadzieja matka głupich - tu jest pieniądz akcje I rozum potrzebny Nadzieja raczej szkodzi i mamy złość
Utopionym ,,trolem,, - ale przez moją głupotę
Jak by się dało kogoś oskarżyć merytorycznie to ok - mmówiono jest źle w banku (raporty naciągane , brak komunikacji zarządu z nami - znasz szczegóły planu naprawczego?) Jest problem
Moment zawieszenia notowani nie do przyjęcia
Leszek gdzieś zawalił i spółka ,, bankowo - rządowa ,, pomogła zabrać bank
Złoty się umocnił , rynek może się podnieść , banki mają teraz dobrą perspektywę a tu zong - tu dawałem szansę Gnb .
Kurator był po to by bank położyć pewnie w raporcie zrobił rezerwy na kr, frankowych, a biegły ze ,,strachu,, nie podpisał
To praktycznie ten od Chrzanowskiego tylko później
Bez wakacji kredytowych bank miał szansę (może z 1,5 mld zł dokapitalizowania) I mozolne dziwiganie szukanie inwestora
To już historia i jak Leszek coś wywalczy to on dostanie