• Mam akcje VeloBank Autor: ~ger [178.217.216.*]
    U mojego maklera wskoczyły dzisiaj akcje nowego banku VeloBank w zamian za Getin Noble Bank S.A. jeszcze nie można nimi handlować, ale pewno trwa ustalanie kursu i otworzy się na jakimś 1-2zł bo dokapitalizowali ten bank miliardami zł.
  • Re: Mam akcje VeloBank Autor: ~WNUCZEK [94.254.176.*]
    a czyj on jest i czyje tam są te smieci pewnie chcą sprzedać nic nie warty papier do d......y diadi zajcewa ...
  • Re: Mam akcje VeloBank Autor: ~Mechanik [77.111.247.*]
    Dnia 2022-10-03 o godz. 13:11 ~ger napisał(a):
    > U mojego maklera wskoczyły dzisiaj akcje nowego banku VeloBank w zamian za Getin Noble Bank S.A. jeszcze nie można nimi handlować, ale pewno trwa ustalanie kursu i otworzy się na jakimś 1-2zł bo dokapitalizowali ten bank miliardami zł.

Pomyliłeś się, to był zwyczajny papier toaletowy, który widziałeś w swoim kiblu.
  • Re: Mam akcje VeloBank Autor: ~Adam [89.64.100.*]
    Ja po moich obligacjach Getin Noble Bank nawet papieru nie widziałem, tylko zapis na rachunku maklerskim, teraz już nawet tego zapisu nie ma i strata, której kur...wa nawet nie można odpisać!
  • Re: Mam akcje VeloBank Autor: ~getin [195.74.92.*]
    a dużo miałeś tych obligów ?
  • Re: Mam akcje VeloBank Autor: ~Mechanik [77.111.247.*]
    Dnia 2022-10-03 o godz. 13:45 ~Adam napisał(a):
    > Ja po moich obligacjach Getin Noble Bank nawet papieru nie widziałem, tylko zapis na rachunku maklerskim, teraz już nawet tego zapisu nie ma i strata, której kur...wa nawet nie można odpisać!

Zdecyduj się czy posiadałeś czy nie posiadałeś obligacji, bo przedstawiłeś już dwie wersje XD
  • Re: Mam akcje VeloBank Autor: ~MIMIK [195.135.231.*]
    Getin Bank upadł a Velobank to PIS- owska wydmuszka. maszynka do zarabiania dla ludzi z obecnej władzy - masakra!
    Nikt nie chce ich kupić więc PIS przymusi PKO :-) Taki mamy wolny rynek!
  • Re: Mam akcje VeloBank Autor: ~Taaa [5.173.172.*]
    No właśnie to nie jest wydmuszka tylko wartościowe aktywa pozostałe po tym syfie
  • Re: Mam akcje Velo Bank Autor: ~Sylwia-Haczyk [95.171.194.*]
    To nie zostały umorzone wszystkie akcje i obligacje przy okazji przymusowej restrukturyzacji Getin Banku? Tak chyba było w przypadku Idea Bank.
  • Re: Mam akcje Velo Bank Autor: ~adik [89.64.42.*]
    Oczywiście że zostały umorzone
[x]
GETINOBLE 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.