U mojego maklera wskoczyły dzisiaj akcje nowego banku VeloBank w zamian za Getin Noble Bank S.A. jeszcze nie można nimi handlować, ale pewno trwa ustalanie kursu i otworzy się na jakimś 1-2zł bo dokapitalizowali ten bank miliardami zł.
Dnia 2022-10-03 o godz. 13:11 ~ger napisał(a): > U mojego maklera wskoczyły dzisiaj akcje nowego banku VeloBank w zamian za Getin Noble Bank S.A. jeszcze nie można nimi handlować, ale pewno trwa ustalanie kursu i otworzy się na jakimś 1-2zł bo dokapitalizowali ten bank miliardami zł.
Pomyliłeś się, to był zwyczajny papier toaletowy, który widziałeś w swoim kiblu.
Ja po moich obligacjach Getin Noble Bank nawet papieru nie widziałem, tylko zapis na rachunku maklerskim, teraz już nawet tego zapisu nie ma i strata, której kur...wa nawet nie można odpisać!
Dnia 2022-10-03 o godz. 13:45 ~Adam napisał(a): > Ja po moich obligacjach Getin Noble Bank nawet papieru nie widziałem, tylko zapis na rachunku maklerskim, teraz już nawet tego zapisu nie ma i strata, której kur...wa nawet nie można odpisać!
Zdecyduj się czy posiadałeś czy nie posiadałeś obligacji, bo przedstawiłeś już dwie wersje XD
Getin Bank upadł a Velobank to PIS- owska wydmuszka. maszynka do zarabiania dla ludzi z obecnej władzy - masakra! Nikt nie chce ich kupić więc PIS przymusi PKO :-) Taki mamy wolny rynek!