• Prosta zasada ... Autor: ~Ziomek [37.47.249.*]
    forum bankiera.
    Jeśli o spółce piszą źle to kupuj, jak zaczynają pisać że spółeczka cacy to uciekaj. Nie ufaj dobrym wujkom, każdy z nich dba tylko o swoje pieniądze.
  • Re: Prosta zasada ... Autor: ~ano [77.111.247.*]
    Przed tą spółką i jej kapitalizacją już tu ostrzegali jak było powyżej 3 zł. Kto posłuchał - nie inwestował tu, reszta musi pisać takie posty jak twój żeby uratować resztki które tu wrzucili.
  • Re: Prosta zasada ... Autor: hoossa [185.212.107.*]
    Weksel bez pokrycia.
    Raport za II kwartał 2020:
    .Aktywa trwałe 57 667,66
    I. Wartości niematerialne i prawne 0,00
    II. Rzeczowe aktywa trwałe 8 258,21
    1. Środki trwałe 8 258,21
    c) urządzenia techniczne i maszyny 5 181,50
    d)środki transportu 3 076,71

I. Przychody netto ze sprzedaży produktów 137 314,54
    Zaznaczam, że licencję do Drifta21 na PC i konsole sprzedali rok temu 505.
    Popatrzcie jeszcze raz w raporty to zobaczycie jak ukrywane są rzeczywiste straty.
    Zmiana stanu produktów 716 241,38 jest wliczana do przychodów za dany okres rozliczeniowy.
    Jak ktoś chce jeszcze coś tu ratować to radzę już działać: Zwołać NWZA lub po prostu face to face rozmówić się z Zarządem.
    Ostania czerwona kontrolka, więcej nie będzie.

oczywiście
    powyżej chodzi o Raport za II kwartał 2022
  • Re: Prosta zasada ... Autor: ~Ziomek [188.252.14.*]
    Obserwuję to forum już jakiś czas i widzę hossa, że Twoje komentarze na temat spółki są bardzo skrajne.
    Zakładam, że spowodowane jest to aktualnym stanem posiadanych przez Ciebie akcji.
    Od raportu za drugi kwartał nie nastąpiło nic negatywnego, natomiast do portfolio firmy dołączył CMSR.
  • Re: Prosta zasada ... Autor: ~Rtr [79.185.142.*]
    Za lll kwartał prawda wszystkich wyzwoli.
  • Re: Prosta zasada ... Autor: ~Pg [109.241.182.*]
    Co ty taki spanikowany jestes, o co chcesz wnioskować na NWZA? Co maja wg ciebie zrobić teraz? Konkretne odpowiedzi poproszę.
    Ciekawe, że najbardziej panikują ci co nie mają akcji ;)
    Ależ oni się Was martwią, spać nie mogą.
    Powiem tak.
    Zmienił się mój punkt widzenia ze względu na fakt, że CMSR biznesowo okazał się gorszy od Drift21. A to była wielka nadzieja i szansa na wyjście na prostą.
    Nie chce mi się tu już nic pisać, ponieważ poza wycieczkami personalnymi po moim adresem nikt tu nie podjął merytorycznej dyskusji.
    Zażądajcie zorganizowania czatu inwestorskiego z Zarządem niech rozwieją wątpliwości. Prawo dopuszcza takie rozwiązanie.

Uwierz nikt się nie martwi ze zostałeś tu powieszony na haku, zabawne jest tylko jak próbujesz to sobie tłumaczyć.
    Dnia 2022-10-04 o godz. 16:26 ~ano napisał(a):
    > Uwierz nikt się nie martwi ze zostałeś tu powieszony na haku, zabawne jest tylko jak próbujesz to sobie tłumaczyć.

Nie ciesz się z czyjegoś niepowodzenia, tobie też może się trafić czarny łabędź. Stratę uciąłem powyżej złocisza jak zobaczyłem, że CMSR łapie się w rankingu Game/Simulator w pietej setce. Trochę makulatury zostawiłem - kolejny błąd. Ale może i dobrze bo mam motywację żeby tu trochę porządków zrobić. Jak wyciągam niewygodne fakty to zaraz klakierzy ratują kurs więc kto wie może jeszcze sprzedam za jakieś tam drobne. Jednej rzeczy tylko nie mogę rozkminić kto w tej firmie pociąga za sznurki, dotacje, emisje itp, filmowiec raczej tego nie ogarnia. Czat inwestorski wiele by wyjasnił podczas zadawania pytań online bez czasu na przygotowanie odpowiedzi.
  • Re: Prosta zasada ... Autor: ~Oz [31.0.84.*]
    Przerost formy nad treścią u ciebie wystąpił
  • Re: Prosta zasada ... Autor: ~Rtr [79.185.134.*]
    Baranki czekają na rzeź.
    Pewnie bys chcial, zeby sie wysypali wszyscy zebys mogl sobie kupic po 0.10gr? taki sprytny... Musisz popracowac mocniej trolu
    To 10 groszy to syndyk weźmie. Nikt normalny tego nie chce.
    To idz stad, nie marnuj czasu
    Nikt nie marnuje czasu na pisanie postów bezinteresownie(nawet ja;))

Ja ostrzegam ludzi przed toksyczną firmą. Rozumiem, że ty im zwrócisz stracone pieniądze?
    Każdy jest odpowiedzialny za swoje pieniądze i z pewnością nie powinno się inwestować na podstawie forum bankiera.
    Ta odpowiedź nie była do ciebie tylko do "Ziomka" i jego wpisu:
    "Ciekawe, że najbardziej panikują ci co nie mają akcji ;)
    Ależ oni się Was martwią, spać nie mogą."
    Typowe robienia dobrej miny do umoczenia tutaj. Wszyscy tylko czekają na zapakowanie akcji tej spółki normalnie ;-).
    Zgadzam się ze każdemu może się trafić słaba inwestycja, ale też ślepe negowanie i próbowanie tłumaczenia tego to amatorszczyzna którą tu widać obecnie na forum.

Ani tu nie wiszę, ani i nie zbieram. Po prostu śmieszą mnie teksty typu "bankrut", "masakra" i "emisja".
    A następnie te same osoby wychwalają spółkę pod niebiosa. Jakby między czarnym i białym nie istniały inne kolory.
    Tu punkt widzenia każdej osoby zależy tylko od statusu posiadania danych akcji.
  • Re: Prosta zasada ... Autor: hoossa [212.160.172.*]
    Ziomek, powiem tak:
    Wyłącz forum, zbierz informacje o spółce i wyciągnij wnioski.
    Jeżeli nie jesteś jakoś powiązany z ECC inaczej oprócz posiadania akcji to nie miej sentymentów. Pilnuj własnych pieniędzy bo ciężkie czasy idą a odrobić może nie być już gdzie.
    Bez obrazy.
  • Re: Prosta zasada ... Autor: ~Ziomek [37.47.249.*]
    Oczywiście, zawsze zbieram informacje niezależnie, a następnie szukam odpowiedniego momentu do wejścia jeśli dana spółka spełnia dane kryteria. Zastanawiam się ile uda Wam się jeszcze zbić kurs, choć zgadzam się, że sprzedający na chwilę w obecną nie będą mieli gdzie odrobić co może ich zniechęcić do zmiany obiektu zainteresowań. Wchodząc teraz miałbym zapewne najlepszą średnią z Was wszystkich - trochę kuszące.
    "Ani tu nie wiszę, ani i nie zbieram."
    Kurs jest na historycznych minimach ale ty piszesz ze ani tu nie wisisz ani nie kupujesz?.
    Więc co? Nie masz akcji i piszesz ze najbardziej panikują ci bez akcji?
    A czy ja panikuję? Ja czekam i obserwuję.
    Nie wiem co robisz, odnoszę się do tego co piszesz:
    "Ciekawe, że najbardziej panikują ci co nie mają akcji ;)"
    Więc niby nie masz akcji, nie chcesz kupować ale jednocześnie ostrzegasz przed osobami które krytykują spółkę po tym jak obecnie wygląda na niej sytuacja.
    Potwierdzam, że często na forum najbardziej krytyczne osoby to te bez akcji i odwrotnie. Posiadacze akcji raczej nie będą sobie strzelać w kolano. Dlatego zachęcam wszystkich to samodzielnej analizy, a forum traktowały z dystansem. Przy okazji kupiłem dziś swoje pierwsze 2k papiera po 0.9.
  • Re: Prosta zasada ... Autor: ~Dice [92.253.237.*]
    Chill out ludzie. To forum i tak relatywnie trzyma fason na bankierze. Prawda taka, że prócz wtopy z D21 i 505 jeszcze nic złego się tu nie dzieje. Wszyscy som niezłe biznesmeny jak się rzecz ogranicza do zakupu kilku akcji i nie trzeba dbać o firmę. Dwie dobre gry sklecili? Sklecili! Mogli wydać symulator masturbacji jak ultgames ( notabene też z grupy PLW)
  • Re: Prosta zasada ... Autor: ~Carnag3 [37.225.61.*]
    Okolo 50 % obrotu Twoje. Mozesz dyktowac ceny (niestety). Pozdrawiam.
    Proponuję jeszcze złóżcie gratulacje członką zarządu. Niech mają się z czego/kogo śmiać.
[x]
ECCGAMES 2,40% 0,19 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.