• Co to taki wystrzał? Autor: ~AMA [79.184.60.*]
    W końcu po roku zacznie się dziać coś pozytywnego czy znowu tylko podbitka na kółko?
    Ktoś coś?
  • Re: Co to taki wystrzał? Autor: ~AMA [79.184.60.*]
    Ehh - jednak znowu kółko:-(
  • Re: Co to taki wystrzał? Autor: ~Perowskitańczyk [88.156.134.*]
    Ale Ty dziecko jesteś masakra
    Jak to jest pisać sam ze sobą? Ty jesteś jakiś przytymany ? Jaki wystrzał ? 2 procent do góry?
  • Re: Co to taki wystrzał? Autor: ~Rozsądek [145.237.3.*]
    7%
    Był wzrost o 7,27% w ciągu 2 minut.
  • Re: Co to taki wystrzał? Autor: ~Rozsądek [145.237.4.*]
    Ale to tak sobie podbijają kilkoma akcjami.
  • Re: Co to taki wystrzał? Autor: ~Dc [178.43.216.*]
    No właśnie, w 2 minuty. I jaki obrót. Takie plusy to teraz bez przekąsu piszę ale mistrzu może sobie robić dla kaprysu ot tak z nudów. Czy ktokolwiek komu się zachce. Tu i rośnie i spada bez wiedzy pod co.
    No obrot 30 k faktycznie wystrzał haha
    Biorąc pod uwagę, że ostatnio przez cały dzień było po max kilka tysięcy, to 30 tys. w 2 minuty, to jednak jest wystrzał.
    Wystrzał to ty masz w głowie
  • Re: Co to taki wystrzał? Autor: ~Ilm [46.134.25.*]
    Ciekawe że z koszyka zleceń na sprzedaż część zniknęła pozdejmowali
  • Re: Co to taki wystrzał? Autor: ~Mistrzowskie [37.225.7.*]
    Perowsitanczyk
    A ty biedaku znowu 24 godzin warujesz na spółce której nie masz akcji
    Co trzeba mieć z głową, żeby siedzieć tutaj non stop???
    Mam akcje może nie mam apartamentów jak ty ale akcjenposiadam nie rozmawiam z toba bo nienpotrafilesnsiebprzyznac do naganiania jak założyłeś post na temat bananowego kilkukrotnie wywolywalem cie do odpowiedzi nie miałeś jaj nawet przez internet dla mnie jesteś jakimś zwykłym małolatem bez odbioru
  • Re: Co to taki wystrzał? Autor: ~Mistrzowskie [37.225.37.*]
    Chyba jednak masz... chorą głowę
    Niby masz akcje a piszesz bzdury na temat spółki.
    Płaczesz jak pajac u cieszyles się,że kurs spadł .
    Chłopczyku ja pamiętam czasy gdy na giełdzie było tylko 5 czy 6 spółek gdy chcąc kupić akcje trzeba było podjechać do banku i złożyć zlecenie na kupno a akcje dostałeś lub nie po 2-3 dniach ,bo nie każdego dnia giełda była otwarta
    Więc piszesz bzdury za bzdurami skoro twierdzisz,że jestem małolatem
    Ty jesteś mato....kiem
    Gdybyś nie był małolatem nie wychwalabys sienze ilento nie masz akcji apartamentów żeby się dowartościować to że piszę jak jest nic w tym złego to tobienorzez myśl nie może przejść że wszystko odwlekanie w czasie był inwesto lr ale znikl przez wojnę i takie są fakty są w martwym punkcie na początku roku mieli pokazać projekt że skanska i nie ma żadnego info cenowki na orlenie tesotwane od listopada a miały być 3 miesiące jest październik lameli nikt nie chciał bo nie ma fabryki nikt nie będzie czekał 3 lata na zamówienie anty jakie masz argumenty na temat spolki że niby wszystko idzienjak po sznurku?
    Tego nie da się już czytać.
    AW, DC, Banan (zniknął czasowo), Perwoskitańczyk - będą dniami i nocami oczerniać spółkę od wielu miesięcy (widać, że są od tego kto złożył pozew i doprowadził do tego całego zamieszania) i dopóki sprawa z pozwem się nie wyjaśni to to forum będzie wielkim szambem spadkowych trolli.

Ty jesteś największym pośmiewiskiem tego forum jestem na tej spółce dłużej niż ty i kupowałeś akcje blu po 3.70 ponad 2 lata temu niewiedzac że tu wejdzie nawet saule to ty zakładasz post że jakaś rakieta (post z dzis) a 20 min później piszesz że jednak nie i dajesz smutna minkę także człowieku gielda nie jest dla Ciebie
  • Re: Co to taki wystrzał? Autor: ~Mistrzowskie [37.225.37.*]
    Skoro piszesz,że pisanie źle o spółce wpływa na wartość twoich akcji to nie mamy o czym rozmawiać.
    Sam twierdzisz ,że gdyby nie wojną to byłby inwestor na budowę nowej fabryki a co zatem spowodowałoby wzrost kursu.
    Piszesz jak typowy trol spadkowy bo nim .jesteś lub masz coś z głową...skoro podtrzymuje ich narrację.
    Nie ma już Banana za to ty wspaniale go zastepujesz
    Dobra rada ...sprzedaj te 500 sztuk akcji i wyjedź sobie w Bieszczady odpocznij od stresu związanego z GPW
    Ja mam dużo więcej akcji od ciebie i jakoś nie martwię się o przyszłość moja jak i spółki.Wprost przeciwnie dokupuję na każdym dołku
    Argumenty ze idzie wszystko na sznurku miałeś podać, czekam.
  • Re: Co to taki wystrzał? Autor: ~Tito [46.204.44.*]
    Przyszła dziś dywidenda z Orlenu, może ktoś ją zainwestował ładnie tutaj?
[x]
SAULETECH 0,00% 1,35 2025-06-03 16:49:43
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.