• PRZEJECIE - info - czytac !!! Autor: ~rotua [137.220.78.*]
    na rynku nastapilo na kursie przejecie przez akcjonariuszy 38gr.

czy Wy akcjonariusze MIERNOTY i LAJZY czujecie sie mocno WY - Ye - Bani przez spolke ?

czy xD was mocno piecze ?

bo slychac ze tu mnostwo wyrosnietej GIMBY siedzi powywieszanych na hakach min -80% i kwicza jak dorodne warchalki idace na rzez na skupie.
  • Re: PRZEJECIE - info - czytac !!! Autor: ~LoL [185.70.180.*]
    Możecie dochodzić swoich praw od byłego Prezesa M.G. na drodze cywilnej, obiecanki cacanki były przed każdą z emisji zrealizowabo z tego tylko Modelarza czyli gre niszowa w nieistniejacej niszy bo modelarze wola skladac modele ręcznie bo to daje fun.
  • to WYDYMAMY leszczy na 12gr = sprawdzimy ZWIERACZE Autor: ~rotua [137.220.78.*]
    myslicie ze kleksy trafia w rajtuzy czy w kalesony rurki ? :)

prezes ladnie ich robi po bandzie. moze niedlugo zrezygnuje,
    zostawi spolke na pastwe losu i odejdzie w sina dal.

• Re: to WYDYMAMY leszczy na 12gr = sprawdzimy ZWIERACZE Autor: ~akcjonariusz [77.252.46.*]
    Bawisz mnie desperacie swoimi tekstami. Mam wrażenie, że jesteś bardziej od nas zdesperowany. Twoje słowa to obraz twoich emocji, bo we mnie np. nie ma emocji, bo niby dlaczego? :-))
  • to WYDYMAMY leszczy na 12gr = sprawdzimy ZWIERACZE Autor: ~dajsuba [51.148.3.*]
    tez nie mialbym emocji jakbym posiadal te dziadowskie akcje kupione po 4 czy 6zl bo co to za roznica czy mam 85 czy 89% STRATY ktorej nigdy nie odrobie bo jest ryzyko bankructwa tego podmiotu.

dzis znowu wszystko do piachu i -10%. MASAKRA !!!

ewidentnie widac jak po 1zl zostal wydystrybuowany ostatni towar a teraz SPADKI przyspieszyly i dynamika ich jest ZATRWAZAJACA. w takim tempie to 5-8gr mamy tu do konca roku.
  • Re: to WYDYMAMY leszczy na 12gr = sprawdzimy ZWIERACZE Autor: ~stary_gracz [185.70.180.*]
    coś jest na rzeczy

https://www.bankier.pl/wiadomosc/MOONLIT-Rozwiazanie-umowy-z-Autoryzowanym-Doradca-8416644.html
  • Re: to WYDYMAMY leszczy na 12gr = sprawdzimy ZWIERACZE Autor: ~akcjonariusz [148.81.200.*]
    Nie wprowadzaj w błąd sugerując upadanie. Nie ma póki co przesłanek, by tak sądzić. Z tą informacją jest wyłącznie na rzeczy to, że tną koszta jak mogą, pozbywając się, gdy prawo umożliwiło im to, zbędnego ogona (zbędnego kosztu). W info jest to wyraźnie wyjaśnione, a logika podpowiada genezę takiego postępowania.
    https://infostrefa.com/infostrefa/pl/wiadomosci/43604847,strong-moonlit-strong-sa-19-2022-rozwiazanie-umowy-z-autoryzowanym-doradca
  • w ROK kurs SPADL o min 90% Autor: ~dajsuba [51.148.3.*]
    dobra spolka nawet w czasie bessy nie nurkuje w 10 mcy o 90% - wykres nie klamie.
  • Re: w ROK kurs SPADL o min 90% Autor: ~akcjonariusz [148.81.200.*]
    Hahaha, to przyjrzyj się wykresowi CD Projektu. Właśnie w tym kontekście go publikowałem jakiś czas temu.
  • Re: w ROK kurs SPADL o min 90% Autor: ~kuku [5.173.137.*]
    Teraz jest moda na takie spółki.
  • Re: PRZEJECIE - info - czytac !!! Autor: ~CIEKAWY [89.64.14.*]
    uppp
  • Re: PRZEJECIE - info - czytac !!! Autor: ~Kowy [188.33.232.*]
    Up
  • Re: PRZEJECIE - info - czytac !!! Autor: ~lolek [77.111.246.*]
    dopiero jedna sesja wzrostowa
    przed nami jeszcze kilka takich sesji
    2zl osiagniemy legutko
  • Re: PRZEJECIE - info - czytac !!! Autor: ~akcjonariusz [78.11.179.*]
    ???
    https://www.bankier.pl/forum/temat_re-77-111-246-niesamowicie-aktywny-troll,44991903.html
    https://www.bankier.pl/forum/temat_re-jaka-przyszlosc-czeka-spolke-zaprzaszam-ubranych-do-dyskusji,54458239.html
    https://www.bankier.pl/forum/temat_re-maja-ponad-2-mln-gotowki-a-po-premierach-beda-plywac-w-kasie,48566233.html
  • Re: PRZEJECIE - info - czytac !!! Autor: ~CIEKAWE [89.64.14.*]
    up
  • Re: PRZEJECIE - info - czytac !!! Autor: ~Kowy [188.33.232.*]
    Up
  • Re: PRZEJECIE - info - czytac !!! Autor: ~lol [185.70.180.*]
    mega emisja i przejecie? wie ktoś coś poza tymi co sypią?
    gdzie jest insider akcjanariusz?
  • Re: PRZEJECIE - info - czytac !!! Autor: ~akcjonariusz [148.81.200.*]
    A czy ja jestem jasnowidzem? Nie mam szklanej kuli. Na moją logikę, nie wyobrażam sobie, aby sypali, którzy kupili po 2 PLN/sztuka, a tym bardziej ci co za 5 PLN/sztuka. I na logikę, tym bardziej chyba po ostatnich info, które rodzą nadzieję. Tak więc dzieje się coś o czym nie wiemy z całą pewnością, a możemy tylko podejrzewać, a o swoich podejrzeniach, jaki to ostatnio handel się odbywa, pisałem niejednokrotnie. Przyznam, że mam kapitał, który pozwoliłby mi aktualnie na zakup kilkudziesięciu tysięcy sztuk, ale to wszystko, co się wydarzyło od czasu gdy kupiłem w emisji akcje, mocno ograniczyło moje zaufanie do Moonlita, a dodatkowo twarda zasada dywersyfikacji, karze mi stać z boku i nie angażować się więcej. Nie jestem ślepcem i ignorantem, i zdaję sobie sprawę, że w zupełnie inną firmę inwestowałem, na podstawie ówczesnego Prospektu emisyjnego. Uważam, że popyt jest, ale nieufny i wycofany. Tak więc ja czekam na przełom 10/11 i 11.2022 r.
  • Re: PRZEJECIE - info - czytac !!! Autor: ~mlody [83.22.168.*]
    Popyt już widać, ale muszą nadejść dobre wieści i musi się skończyć sypanie. Do tej pory każde dobre info o DLC sprawiało, że rosło i od razu ktoś wywalał na wyścigi ściągając kurs niżej.
    Mam nadzieję, że skończyli się "sypacze". Bo info o DLC dla figurek Witchera zostało totalnie zignorowane już po ostatnich zabawach, dopiero info o nowej grze ruszyło kursem.
    Ale jak nadal będzie sypanie po każdym wzroście, to do końca roku spółka będzie obszczanym śmieciem i nikt tu już nie zostanie. Ileż można.
  • Re: PRZEJECIE - info - czytac !!! Autor: ~Si [5.173.89.*]
    Fajnie byłoby kupić taki obszczany śmieć za 10 gr po czym gdzieś w przyszłym roku zrobić x100 gdybym im pykło.
  • Re: PRZEJECIE - info - czytac !!! Autor: ~Si [5.173.89.*]
    Ale dla mnie problem to płynność. W życiu nie wyjme tu hajsu gdybym wsadził 100K. Po paru K cena by zanurkowała. To jest tu problem.
  • Re: PRZEJECIE - info - czytac !!! Autor: ~akcjonariusz [148.81.200.*]
    Mnie coś wewnętrznie podpowiada, że będziemy mieć z działaniami decydentów w Moonlicie pod jego przejęcie przez kogoś. A te działania, to podnoszenie wartości materialnej/księgowej spółki. Być może, ktoś im coś szepnął do ucha, że byłby zainteresowany, więc się będą/chcą licytować. Muszą mieć na względzie, że wielu zapłaciło za akcje Moonlita aż 5 PLN/sztuka. Sytuacja z Moonlitem, jest śmierdząca i winowajcy, dobrzy, ale jednak zawsze programiści, którzy kiedyś w przypływie natchnienia obwołali się domorosłymi marketingowcami, może poczuli smród u d...y? Model Builder to majątek, który o kilka lat wyprzedził swój czas. Opracowanie oświetlenia w grach 2D, było dotąd wartością intelektualną i właśnie, nagle zamieniają ją w wartość materialną. Silnik symulacji ruchów wody, który niebawem zostanie ukończony, to też wartość intelektualna póki co. Analizy Dog trainera, tak samo. Ta spółka jest wg mnie przepełniona wartościami intelektualnymi, a uboga w materialne. Trzeba więc dokonywać przeobrażeń jednych w drugie i mam wrażenie, jakby coś w tym kierunku właśnie zaczęło się dziać. A po co? Może po to, by być wartościowszym materialnie, by być silniejszym negocjacyjnie? Zaświadczam, że to tylko moje swobodne myśli!
[x]
MOONLIT 0,00% 0,30 2026-05-15 11:08:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.