• Kary KNF Autor: ~Ktoś [87.239.219.*]
    Na stronie KNF https://www.knf.gov.pl/ jest informacja o nałożeniu kar na Leszka Czarneckiego LC Corp. B.V. za niedokapitalizowanie GNB do 28.09.2022. - 20 mln i 2,4 mln. Ciągle mniej niz 40 mln.
  • Re: Kary KNF Autor: ~Inwestor2 [193.192.177.*]
    Dranie wykończą ten bank
  • Re: Kary KNF Autor: ~Ktoś [87.239.219.*]
    To jest chyba sygnał aby pan LC pozbył się banku.

• Re: Kary KNF Autor: ~Olo [83.26.183.*]
    Podejrzewam ze już ktoś inny zarządza tym bankiem nawet nie ma prezesa tylko jest p.o. Wokoło tego banku ogolnie toczy się dziwna gra.
  • Re: Kary KNF Autor: ~mb [5.172.238.*]
    A wy dalej z tym szulerm esbekim o pseodonimie TERNES...!
  • Re: Kary KNF Autor: ~Ferpley [188.147.12.*]
    https://stooq.pl/n/?f=1512515

Zgadza się dobrze że to na Leszka KNF nałożyła 20 mln zł kary na LCzarneckiego za brak wsparcia Getin Noble Bankowi
    ,,29.09.2022, Warszawa (PAP) - Komisja Nadzoru Finansowego wydała decyzję nakładającą na Leszka Czarneckiego karę pieniężną w wysokości 20 mln zł za niewykonanie zobowiązania inwestorskiego i brak działań, które doprowadziłyby do wypełnienia przez Getin Noble Bank kapitałowych wymogów regulacyjnych - poinformowała KNF w komunikacie,,

Czemu dzisiaj ? Jak jutro raport
  • Re: Kary KNF Autor: ~Ktoś [87.239.219.*]
    Raport wszystko wyjaśni.
  • Re: Kary KNF Autor: ~JJ [5.173.248.*]
    Czy ten bank spełnia jeszcze jakiekolwiek warunki upoważniające go do działalności?
    W takich okolicznościach - gdzie kowid ,stopy%szaleją na + i - , wojna (inflacja)Chf pln
    Kto napisze PLAN NAPRAWCZY do zaakceptowania
    Nawet raport - no chyba że podpisany i super - pomoże
  • Re: Kary KNF Autor: ~Fret [31.61.224.*]
    Szkoda, że KNF nie tylko nie karze i nie interesuje się cwaniaczkami, którzy ograbiają drobnych inwestorów robiąc przekręty na spółkach notowanych na GPW. Potrafią tylko wywalić spółkę z giełdy, a jej zarządu nie tykają. Tracą na tym tylko drobni, którzy po wywaleniu z giełdy nie mają nawet kogo spytać co dalej z akcjami takich spółek.
  • Re: Kary KNF Autor: ~Myk [31.0.50.*]
    Mądre słowa!!!
  • Re: Kary KNF Autor: ~Szogun [31.0.32.*]
    Mnie tak wyruchal Krezus zawieszenie przez KNF z dnia na dzień za 2 dni zniknęły mi akcje z rachunku i ta kwota a Petrola mam dalej na rachunku
  • Re: Kary KNF Autor: ~Kk [178.159.168.*]
    Bardzo dobrze. Kara została nałożona na Czarneckiego i LC Corp nie na Bank, należało im się... brak dofinansowania... brak informowania co dalej z bankiem... brak wyboru nowego prezesa... za to są plusy jeżeli teraz nałożyli na nich karę to wątpię że jutro zrobią resolution bo to by głupio wyglądało, że nakładaja na nich karę za brak dofinansowania przed tym jak Bank zabierają.
    Święte słowa -'20mil drogą nie chodzi
    Teraz ruch Leszka - w planie naprawczym mieli punkt o inwestorze
    Myślę że sprawy przyspieszają
  • Re: Kary KNF Autor: ~Szogun [31.0.32.*]
    Na Krezusie też przyspieszył a Kark dalej na Skotanie siedzi i się śmieje a mi kasę zabrali w ciągu 2dni zawieszenie i wypad z GPW
  • Re: Kary KNF Autor: ~Kk [178.159.168.*]
    Przyspieszą, nie przyspieszą ale raczej resolution jutro nie będzie tak myślę, oczywiście są i minusy... resolution zaczyna się zbliżać dużymi krokami.
  • Re: Kary KNF Autor: ~TC [89.64.98.*]
    Wg mnie KNF próbuje rozjuszyć lc ta kara bo resolution nie ma i nie będzie. Z drugiej strony nalexalo mu się. Wbrew pozorom to dobra wiadomość
  • Re: Kary KNF Autor: ~Znudzony [89.79.172.*]
    A moze to juz nie LC rozdaje tutaj karty tylko inwestor lub mniej prawdopodobne przyszly wlasciciel, dlatego ostatni moment na dowalenie chociaż zdawkowo ale widowiskowo ulubionemu obywatelowi przez Pizowski knf
  • Re: Kary KNF Autor: ~Znudzony [89.79.172.*]
    A dodatkowo czuje ze jutro raport nie ten o kwotach bedzie najwazniejszy a zupelnie inny .....
[x]
GETINOBLE -0,94% 0,15 2022-09-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.