Lub bardzo drogiej jak kto woli , jeśli gra okaże się klapą a jest taka możliwość bo przyrosty społeczności stoją w miejscu od dłuższego czasu . Gra jest o tyle ważna że jest to tytuł własny i być bo nie być dla tej spółki , w razie fiaska emisja będzie na 1000% i to nie po 2 zł
Do 5 października macie szanse sprzedać akcje po wysokiej cenie, bo Priest jest na tak niskiej pozycji na wishliście i ma tak niewielkie zainteresowanie że co najwyżej istnieje niewielka szansa że gra się zwróci.
Poczytajcie sobie forum ulg, czy forum gif, który ma udziały w asmodev na ten temat, bo wydawca ma prawa do ip. i nawet na forum wydawcy nie wierzą w sukces gry.
Po premierze może być tutaj tak jak było ostatnio po premierach na kilku innych spółkach gamingowych - kurs się przepołowił.
Także macie tydzień na sprzedaż akcji powyżej złotówki, potem będziecie sprzedawać poniżej.
Każdy ma trochę racji w tym co pisze jednak Priest Simulator jest tytułem wiralowym wystarczy że jakiś youtuber z większymi zasięgami weźmie grę na warsztat i już zainteresowanie tytułem może wzrosnąć niebotycznie . Gra posiada Polski Dubbing i ma specyficzny humor więc spora część graczy z Polski może tytułem się zainteresować . Spółka jest mała a koszty operacyjne na kwartał to około 150 tys zł więc to pryszcz jeśli chodzi o gaming , więc sprzedaż na poziomie 20-30 tyś już można by nazwać sukcesem .Oczywiście że istnieją ryzyka bo gra rzeczywiście od dłuższego czasu notuje słabe przyrosty na WL jednak na obecną chwilę WL raczej słabo przekłada się na realną sprzedaż a liczy się bardziej fart przy tytułach indie czy gra się przyjmie czy nie . Przez wielu na Steam Gra jest nazywana Polskim Postalem 2 i recenzje są raczej bardzo dobre . Ja osobiście jestem dobrej myśli i wydaje mi się że gra zaskoczy .