Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,71 zł , zmiana od tamtej pory: 269,59%

Re: Do 5.10.2022

Każdy ma trochę racji w tym co pisze jednak Priest Simulator jest tytułem wiralowym wystarczy że jakiś youtuber z większymi zasięgami weźmie grę na warsztat i już zainteresowanie tytułem może wzrosnąć niebotycznie . Gra posiada Polski Dubbing i ma specyficzny humor więc spora część graczy z Polski może tytułem się zainteresować . Spółka jest mała a koszty operacyjne na kwartał to około 150 tys zł więc to pryszcz jeśli chodzi o gaming , więc sprzedaż na poziomie 20-30 tyś już można by nazwać sukcesem .Oczywiście że istnieją ryzyka bo gra rzeczywiście od dłuższego czasu notuje słabe przyrosty na WL jednak na obecną chwilę WL raczej słabo przekłada się na realną sprzedaż a liczy się bardziej fart przy tytułach indie czy gra się przyjmie czy nie . Przez wielu na Steam Gra jest nazywana Polskim Postalem 2 i recenzje są raczej bardzo dobre . Ja osobiście jestem dobrej myśli i wydaje mi się że gra zaskoczy .

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PROGUNSGR 6,40% 6,32 2025-09-19 15:12:18
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.