Tobie już od tych spadków naprawdę nie tak się stało, ciągle pisałem o 32 i napisałem również że to nie dołek po ostatnich informacjach to co ci mam pokazać ?
Kłamiesz bo pisałeś o 30 pln do końca września. Pamiętam bo to była odpowiedz na mój wpis. Tak czy siak udało się Tobie bo podatku nie mogłeś przewidzieć chyba że jesteś krewnym Sasina. Mnie w to graj bo niedługo dobiorę :)
Jeśli tak to przepraszam tobie wbrew pozorom ufam bo zachowujesz trzeźwość umysłu. 30 nadal możliwe, ciekawie co z tge zrobią i czy w ogóle coś zrobią bo to co zrobił Sasin to jest patologia.
Wiesz dlaczego leszcz tobie wierzę ? Bo cię szanuje dzięki temu że siedzisz na swoim forum i nie tracisz głowy jak niektórzy tutaj, połowa która była już gdzieś odeszła. Tutaj będzie 42 tak jak wielokrotnie pisałem ale jeszcze nie teraz i nie przez najbliższy rok.
wyglada na to ze są jednoscią leszcz pisze ze bedzie za jakis czas roslo a masko ze za jakis czas bedzie spadalo uzupełniają sie jednoczy ich to ze za jakis proroczy czas zarobią na gpw to po co tak prorokują jak i tak wedlug nich urosnie cena gpw
czyli nic nie robcie jak macie akcje gpw bo i tak zarobicie a masko ostrzega przed czym i po co ?
moze masko kupi po 30 sprzeda po 34 bo nerwy mu puszczą ? a może cena wyleci do 50 na gieldzie nie ma teoryjek idealnych klepac prorokowac ostrzegac nikt nie zabroni a w szczegolnosci wynajetym naganiaczom.