Prezes się wychwala ile to gier przeszedł i jakie ma wyczucie rynku. A dał zielone światło dla takich "hitów" jak SC, Ritual czy SCs. Przepalając przy tym lekko 15 mln złotych. Więc tak krytykuję prezesa bo uważam że on jest głównym ciężarem dla tej spółki i zespołu.
Zgadzam sie. Uwazam to samo. Chodzilo mi o Twoje czeste ataki ad personam, takie jak wyzej, sa poprawne i jak najbardziej sluszne. No ale, gdzie gracz, twoj przeciwnik, dla mnie "trol wzrostowy"? Pewnie sie juz tu nie pojawi w najblizszym czasie albo napisze "nie umiesz robic gier to sie nie wypowiadaj".
Ok, myślałem ze może był na urlopie bądź miał załamanie nerwowe, ale czas minął i gracz - jak zawsze aktywny i jak lew broniący prezesa - nie odpowiada. Wiec już wiemy, ze to trolik wzrostowy bądź ktoś to myśli ze jest inwestorem ale nie ma pojęcia ani o finansach, strategii, giełdzie tylko myśli ze się zna bo robi własna grę (tak wiem, gracz, kim jesteś i jako używasz nick na Twitter, drogi k…..). Miej honor i nie wracaj tutaj, jak za x lata spółka miałaby mieć wyższy kurs. Bo teraz ukrywasz się a wiem, ze zaglądasz tutaj prawie codziennie.