To może z Panem Szymonem Hołownią, takimi literkami i z szacunkiem. Idea znakomita, żadna partia polityczna w RP czegoś takiego nie zaproponowała. Odejście w energetyce od surowców kopalnych, niszczących planetę, i niezależnie od tego czy to rosyjskie czy inne. To znakomita myśl, u Polskiego Polityka Szymona Hołowni. Już Pan ma u mnie jako wyborcy duży PLUS, ale ja mam IQ 270, te badania były robione w PZL, przy wyborze analityków pracujących również w terenie, z zakresu wysokich technologii. Ja mogę być zadowolony, gdyż Szanowny Pan poprze technologie OZE. Technologie energii odnawialnych, które kiedyś na terenach Zamku Książ analizował i wykonywał próby, mój wuj Wernher von Braun. Ta dokumentacja gdzieś jest tam ukryta, bo gdy przychodzili Rosjanie, to wszystko Wuj kazał ukryć. Jak w Peenemunde zostawili tylko książkę Ciołkowskiego, tyle Rosjanie tam znaleźli. Wuj uważał że, energetyka jądrowa jest dobra na bomby atomowe i głowice rakietowe. A w cywilnym zastosowaniu prowadził badania nad grawitacja, taki dzwon, i inne. Mogę spróbować wznowić prace nad tymi technologiami, najłatwiej było by mi na dawnych stanowiskach, gdzie Wuj to prowadził, rozmawiałem z Wujem na te tematy. Jak Pan Szymonie tego nie podejmie, to będzie Pan miał niskie notowania, a naród ustawiony przeciw Pana Partii. Ja potrafię wykonać tą technologię OZE, nad którą pracował mój Wuj Wernher von Braun.
Dowiedziałem się że Wołodia nie zniszczy elektrowni jądrowych, jak go do tego Prezes Kaczyński nie zmusi, a jedynie odłączy zasilanie sieci przesyłowych na Ukrainie, znaczy że Prezes Kaczyński bytuje sieć energetyczną do Ukrainy do lasu, robi takie drzwi do lasu, taka wena go kopnęła i robi. Prezes chce z polskich elektrowni zasilać Ukrainę. Wołodia mówi jak ruszą te zajęte przez Rosjan elektrownie jądrowe, to powiedział że, mogą eksplodować. A jak odłączy Ukrainę od prądu, i będzie spokój, to po co miał by to niszczyć. Że przyda się po wojnie prąd, z tych elektrowni Rosjanom. Takie teksty są w pobliżu Białego Domu w USA?
PANIE SZANOWNY DONALDZIE TUSK, CZY COŚ PANU BRAKUJE W OSOBOWOŚCI ŻE, ZAMIAST WSZYSCY STAWIAĆ NA CZARNEGO KONIA, KTÓRY PRZYCWAŁOWAŁ Z EUROPY, TO DLA POLAKÓW WYGLĄDA PAN JAK "NASZA SZKAPA" LUB JAK "ŁYSEK Z POKŁADU IDY". KTO Z PANEM SZANOWNY PANIE TUSK WSPÓŁPRACUJE W PO? PAN TU NIE MASZ JUŻ NIC DO GADANIA? KAŻDU UJ Z PO NA SWÓJ STRUJ? NAWET TAKI GMINNY BALUN JAK W BOGA CHWALE, BO CHWALĘ, ROBI SOBIE Z PANA JAJA. NO JAK TAKI WÓDZ NIE REAGUJE Z UE JAK DONALD? A JUŻ NIE MA O JEDNEGO DONALDA ZA DUŻO, BO DONALD Z USA JUŻ -. TO JAK PAN CHCE WYGRAĆ TE WYBORY Z KACZYŃSKIM? A WIĘC MOŻE Z PREZESEM KACZYŃSKIM, POWINNA BYC JUŻ DLA WAS ROLA, TAKICH JAK TE DWA MAPETY STARUCHY? W MUPPET SHOW?
TA JEDYNA SPÓŁKA AGORA I WYBORCZA MA PRZYSZŁOŚĆ, TAK JAK TVN CHCIAŁY KACZYŃSKI I INNE UWALIĆ, NIE DAJĄC KONCESJI, A PREZYDENT USA BIDEN UPOMNIAŁ SIĘ O TVN, AMETYKAŃSKĄ STACJĘ W RP. I CO? I TYLE RAZY PISAŁEM ŻE, TU 154 M NIE BYŁ ZATANKOWANY, I DLA TEGO NIE MÓGŁ ODEJŚĆ NA KOTNISKO ZAPASOWE. I TYLE RAZY PODCHODZIŁ DO LĄDOWANIA CO PODAWAŁA TVN, TVN Z USA MA DANE, Z SATELITÓW, A PAN MACIAREWICZ OD WRÓŻA. I CIĄGNIE TE PRZYKRE SPRAWY I ROBI ZAPASY W BŁOCIE, ALE NIE DZIWI NIC, SĄ TACY TO NIE ŻART CO TO LUBIĄ. <0 Lady Pank - Mniej niż zero [10] Sopot 1985 - Bing video