• Agora powinna być na rynku NewConnect Autor: ~ela [83.28.243.*]
    taki obrót
  • Re: Agora powinna być na rynku WIG 20 Autor: ~MAZUR [79.185.74.*]
  • Re: PODOBA MI SIĘ HOŁOWNIA Z TEMATEM KOPALŃI I ZAMYKANIEM ICH, TYLKO ŻE Autor: ~MAZUR [79.185.93.*]
    To może z Panem Szymonem Hołownią, takimi literkami i z szacunkiem. Idea znakomita, żadna partia polityczna w RP czegoś takiego nie zaproponowała. Odejście w energetyce od surowców kopalnych, niszczących planetę, i niezależnie od tego czy to rosyjskie czy inne. To znakomita myśl, u Polskiego Polityka Szymona Hołowni. Już Pan ma u mnie jako wyborcy duży PLUS, ale ja mam IQ 270, te badania były robione w PZL, przy wyborze analityków pracujących również w terenie, z zakresu wysokich technologii. Ja mogę być zadowolony, gdyż Szanowny Pan poprze technologie OZE. Technologie energii odnawialnych, które kiedyś na terenach Zamku Książ analizował i wykonywał próby, mój wuj Wernher von Braun. Ta dokumentacja gdzieś jest tam ukryta, bo gdy przychodzili Rosjanie, to wszystko Wuj kazał ukryć. Jak w Peenemunde zostawili tylko książkę Ciołkowskiego, tyle Rosjanie tam znaleźli. Wuj uważał że, energetyka jądrowa jest dobra na bomby atomowe i głowice rakietowe. A w cywilnym zastosowaniu prowadził badania nad grawitacja, taki dzwon, i inne. Mogę spróbować wznowić prace nad tymi technologiami, najłatwiej było by mi na dawnych stanowiskach, gdzie Wuj to prowadził, rozmawiałem z Wujem na te tematy. Jak Pan Szymonie tego nie podejmie, to będzie Pan miał niskie notowania, a naród ustawiony przeciw Pana Partii. Ja potrafię wykonać tą technologię OZE, nad którą pracował mój Wuj Wernher von Braun.
  • Re: PODOBA MI SIĘ HOŁOWNIA Z TEMATEM KOPALŃI I ZAMYKANIEM ICH, TYLKO ŻE Autor: ~MAZUR [79.185.154.*]
    Dowiedziałem się że Wołodia nie zniszczy elektrowni jądrowych, jak go do tego Prezes Kaczyński nie zmusi, a jedynie odłączy zasilanie sieci przesyłowych na Ukrainie, znaczy że Prezes Kaczyński bytuje sieć energetyczną do Ukrainy do lasu, robi takie drzwi do lasu, taka wena go kopnęła i robi. Prezes chce z polskich elektrowni zasilać Ukrainę. Wołodia mówi jak ruszą te zajęte przez Rosjan elektrownie jądrowe, to powiedział że, mogą eksplodować. A jak odłączy Ukrainę od prądu, i będzie spokój, to po co miał by to niszczyć. Że przyda się po wojnie prąd, z tych elektrowni Rosjanom. Takie teksty są w pobliżu Białego Domu w USA?
  • Re: PODOBA MI SIĘ HOŁOWNIA Z TEMATEM KOPALŃI I ZAMYKANIEM ICH, TYLKO ŻE Autor: ~MAZUR [79.185.154.*]
    TAKIE PIOSENKI O SZANOWNYM PREZESIE KACZYŃSKIM, CO CHCE WOJNY Wódz ! Historia wiecznie żywa. - Bing video 
  • Re: PODOBA MI SIĘ HOŁOWNIA, A TUSK Z PO JAK UJ KAŻDY NA SWÓJ UJ Autor: ~MAZUR [79.185.163.*]
    PANIE SZANOWNY DONALDZIE TUSK, CZY COŚ PANU BRAKUJE W OSOBOWOŚCI ŻE, ZAMIAST WSZYSCY STAWIAĆ NA CZARNEGO KONIA, KTÓRY PRZYCWAŁOWAŁ Z EUROPY, TO DLA POLAKÓW WYGLĄDA PAN JAK "NASZA SZKAPA" LUB JAK "ŁYSEK Z POKŁADU IDY". KTO Z PANEM SZANOWNY PANIE TUSK WSPÓŁPRACUJE W PO? PAN TU NIE MASZ JUŻ NIC DO GADANIA? KAŻDU UJ Z PO NA SWÓJ STRUJ? NAWET TAKI GMINNY BALUN JAK W BOGA CHWALE, BO CHWALĘ, ROBI SOBIE Z PANA JAJA. NO JAK TAKI WÓDZ NIE REAGUJE Z UE JAK DONALD? A JUŻ NIE MA O JEDNEGO DONALDA ZA DUŻO, BO DONALD Z USA JUŻ -. TO JAK PAN CHCE WYGRAĆ TE WYBORY Z KACZYŃSKIM? A WIĘC MOŻE Z PREZESEM KACZYŃSKIM, POWINNA BYC JUŻ DLA WAS ROLA, TAKICH JAK TE DWA MAPETY STARUCHY? W MUPPET SHOW?
  • Re: PODOBA MI SIĘ HOŁOWNIA, A TUSK Z PO JAK UJ KAŻDY NA SWÓJ UJ Autor: ~Dobrodziej [5.173.40.*]
    To racja dla tej spolki tylko spadki sa przewidywane!!!Ratujcie kapital!!!!!!!!
  • Re: PODOBA MI SIĘ HOŁOWNIA, A TUSK Z PO? Autor: ~MAZUR [79.185.154.*]
    TA JEDYNA SPÓŁKA AGORA I WYBORCZA MA PRZYSZŁOŚĆ, TAK JAK TVN CHCIAŁY KACZYŃSKI I INNE UWALIĆ, NIE DAJĄC KONCESJI, A PREZYDENT USA BIDEN UPOMNIAŁ SIĘ O TVN, AMETYKAŃSKĄ STACJĘ W RP. I CO? I TYLE RAZY PISAŁEM ŻE, TU 154 M NIE BYŁ ZATANKOWANY, I DLA TEGO NIE MÓGŁ ODEJŚĆ NA KOTNISKO ZAPASOWE. I TYLE RAZY PODCHODZIŁ DO LĄDOWANIA CO PODAWAŁA TVN, TVN Z USA MA DANE, Z SATELITÓW, A PAN MACIAREWICZ OD WRÓŻA. I CIĄGNIE TE PRZYKRE SPRAWY I ROBI ZAPASY W BŁOCIE, ALE NIE DZIWI NIC, SĄ TACY TO NIE ŻART CO TO LUBIĄ. <0 Lady Pank - Mniej niż zero [10] Sopot 1985 - Bing video
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.0.180.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
AGORA -1,11% 8,90 2025-09-24 16:05:13
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.