To co zawsze? teraz ostatnie leszcze oddają, potem się podpompuje, wejdą nowi, znów spadek i oni znów oddadzą - powtórzyć aż papier w większości będzie w rękach grubych.
Spokojnie.Tu jest kilka osób i zarząd którzy kupują.Zeby skupić większą ilość trzeba robić takie rajdy na stop loss szczególnie jeśli sprzedaży nie ma to trzeba straszyć.Do czasu.Ale widać że komuś jednak na tych akcjach zależy.Zobaczymy co dalej.
MERVIX i teraz WSZYSCY zobaczą Twoją prawdomówność! Napisałeś zarząd! Zobaczymy po sesji CZY i ILE kupili i czy to jest rajd na stoplosy i czy komuś zależy!!!!!
Inaczej będzie to świadczyło o tym, że:
- ktoś kiedyś, jeszcze niedawno, tanio i dużo napchał się i upuszcza teraz makulaturę
- ktoś coś wie raczej niedobrego, pewnie Libia nie wypali, ale spokojnie (hahaha) za może dwa lata będzie Azerbejdżan albo Honolulu :-DDDDD
- inni łapią, bo może okazja, spadające noże, uśrednią…
- jednym słowem POWRÓT DO BAZY
Napisałem że kupuje kilka osób i zarząd,a nie to że zarząd zaniża.Oni ostatnio brali przecież powyżej 0.5.Te zabawy na TKO już dały do myślenia.Zobaczymy
Realnie.Sam mam trochę powyżej dzisiejszej ceny i czekam a nie szaleje.Zabawy że SL mogą się skończyć nieciekawie bo nie znamy chwili kiedy pokaże się kolejne espi.Jak będzie dobre z marszu jesteśmy powyżej 0.6-0.7
Nie ma co gdybać. Groszołap bez akcji ma kompleksy i tyle. W dodatku został wychowany w patologicznej rodzinie, która go nauczyła cieszyć się z cudzego nieszczęścia. Polecam modlitwę Polaka z filmu Dzień świra, pasuje jak ulał do Beki. A merytorycznie, być może, powtarzam być może, skoro Zarząd coś już wie o Libii i potrzebuje skup zrealizować wczesniej, to muszą być obroty, bo mogą zdjąć tylko 25 % średniego obrotu dziennie. I tak na to patrzę, ale jak będzie zobaczymy. Szybciej uwierzę tutaj w 0,7-0,8 niż na KGHM w 160.
Posłuchaj jASNOWIDZU!!!!
Może i jestem groszołapem! Ale ja swoje tu zarobiłem i czuję, że to właśnie ciebie mocno umoczyłem w szczynach tak jak mnie kiedyś ktoś!!!!
A teraz ty próbujesz kogoś umoczyć żeby zejść z haka!!!
PRZYPOMINAM to jest spółka groszowa!
Kupiłem dzisiaj dla jaj kilka kilo po 0,42. Odkupisz ode mnie naganiaczu trochę wyżej a ja będę miał na browarki z biedronki, przecież jestem groszołapem jasnowidzu hahaha
Aha!!! I nie pochodzę z patologicznej rodziny pewnie tak jak ty!
Nie liczy się to co o sobie myślisz, tylko to co prezentujesz. Twój styl, głupkowate buhahaha etc. niestety budzą we mnie odruch współczucia. Twoje odczucia co do moich inwestycji są całkowicie błędne, ale jeśli poprawią Ci nastrój to nawet możesz sobie założyć że brałem po 1,6 i wiszę na haku, co tylko mnie utwierdza w patologii nt. Twej osobowości. Nie napisałeś ani jednego merytorycznego wątku, no ale to nic nadzwyczajnego. A co do spółek groszowych, Tauron w 2020 też kosztował 0,81 o wielu innych z NC nie wspominając. Na tej giełdzie to bez znaczenia, jeśli spółka ma perspektywy i zarabia. PS. Nie przejmuj się jednak tak bardzo, pożyteczni idioci rodem z powieści Dostojewskiego też mają do odegrania swoją rolę w świecie, który pojmują w ograniczony sposób.
Zaskoczyłeś mnie troszkę jASNOWIDZU! Jednak ciut inteligencji w mowie i piśmie masz.
Ale to dla mnie bez znaczenia!
Dla mnie jesteś wiszącym, kwaczącym naganiaczem!
tWOJA średnia, m.in. dzięki mnie, na pewno jest duuuużo powyżej dzisiejszego kursu!
Polecam modlitwę do dżona, następnego naganiacza!
Aha, nie jestem z powieści Dostojewskiego
Mogę być dla Twojej patologicznej wyobraźni kimkolwiek zechcesz. To bez znaczenia. Nie potrafisz sformułować, absolutnie żadnego merytorycznego wpisu na temat spółki, a Twój styl wypowiedzi i ilość błędów faktycznie potwierdzają, że nawet nie wiesz, że jesteś bohaterem z powieści, której nie mogłeś przeczytać, skoro nie zdałeś matury, a jeśli zdałeś to za przysłowiowe masło, jak to kiedyś mawiał ś.p. A. Lepper.
Formułuję merytoryczny wpis dla takich patoli jak jasnowidz, mały cienki dżon i mervix.
Dzisiejsza zagrywka to nic innego jak tylko napchanie po brzegi pyszczków leszczykom!
Nie wierzyć im za grosz!
A co do spółki, to ten ich pseudo zarząd nie kupił dziś ani jednej akcji!
Jutro czarny piątek, a niebawem powitacie 0,3x
Super. Jeśli chcecie oddać taniej to nikt zabraniał nie będzie. Dopiero zacząłem kupować więc bawcie się w najlepsze:) Na wszelki wypadek dzisiaj po 0.42-0.44 wziąłem 50k jakbyście byli bardzo krótcy ale po 0.431 już mi na fix nie oddaliście. Było mi smutno. Ale generalnie super robota misie kolorowe.