• SRODA ZIELONO UPUPUPUP Autor: ~Mustafa [46.134.123.*]
    Powoli pod górkę aż przekroczymy 10 gr? Później szybciej i szybciej i szybciej? Zaprawdę powiadam wam nieznane są działania Boskie. A jeżeli spółka ogłosi info że wznawia działalność. ??? Pakiet rfk dalej nie został sprzedany? Deweloperka na Ukrainie? Hotel Hilton? Utajnione umowy z drogami? Odszkodowania które sprawy dalej w sądach? Trochę tego jeszcze jest do ogarnięcia? Dług zamieniony na setki milionów akcji spadek kursu teraz dług powrócił a setki milionów akcji pozostało i kurs na dnie? Dziwne?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.239.127.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Mustafi [46.134.123.*]
    Och nie zdążyłem przeczytać szkoda. Chyba coś mundrego było skoro moderator usunął ta wiadomość.
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Hitler [37.30.32.*]
    To jutro +50% czy +100% jak myslicie?
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Kakao [81.15.244.*]
    +- 2%, ale jak mam celowac to kurs nie drgnie
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Mustafa [46.134.123.*]
    +5% za tydzień obstawiam +15% krok po kroku aż przekroczymy 10gr to wtedy powinno ruszyć . Pozdrawiam.
  • Cuda, cuda, cuda !!! Autor: krosno2020 [31.0.26.*]
    Też czekałem, że wróci na ciągłe, ale cierpliwość się pomału kończy, dwa lata wystarczy oczekiwania na walorze. Ani nic nie można sprzedać, ani kupić, gdyż wtedy kurs by się strasznie wychylił. Ciekawi mnie tylko, że ponad 8 lat "paru ludzi" DOI KASĘ miesiąc w miesiąc, a KNF śpi !!!
  • Re: Cuda, cuda, cuda !!! Autor: ~aqwert [195.14.26.*]
    A na forum Mustafy i inne trole wciąż piszę bzdety o wielkiej kasie, a zadaj proste pytanie- co siię stało z aktywami podawanymi w raportach wcześniej na ponad JEDEN MILIARD zł które wyparowały, a w późniejszych raportach brak wyjaśnienia, no i oczywiście aktywa znikły dług się nie zmniejszył ,a o dziwo zwiększył. Jak piszesz, cuda panie cuda. A zarząd kosi wypłatkę co miesiąc i może jakieś hihihi- premię za "działalnośc" NIKT CI NIE ODPOWIE !!
    No panie Spekulant, to napisałem ja, Jarząbek. Co z tymi aktywami?
  • Re: Cuda, cuda, cuda !!! Autor: krosno2020 [31.0.26.*]
    Jest parę "większych cudów" na GPW, a podejście KNF podobne !!! Ja pamiętam jak Wiśnie pasły się na spółce i pasą się dalej. Ośmiornica ma się dobrze, nie tylko na Wybrzeżu !!!
  • Re: SRODA ZIELONO UPUPUPUP Autor: ~Kufel [46.76.87.*]
    Wartość akcji Rafako jutro znów do góry, więc i PBG jutro znów up up up
  • Cuda, cuda, cuda !!! Autor: krosno2020 [31.0.26.*]
    Jak tak mówisz to będzie znów okazja do wywalenia /byle obrót wzrósł !
  • Re: SRODA ZIELONO UPUPUPUP Autor: ~aqwert [195.14.26.*]
    Dnia 2022-09-27 o godz. 18:20 ~Kufel napisał(a):
    > Wartość akcji Rafako jutro znów do góry, więc i PBG jutro znów up up up

Taaaa, rakieta, wzrośnie 10% za całe 8k. A na forum będzie szał :))))))))
  • Re: SRODA ZIELONO UPUPUPUP Autor: ~aqwert [195.14.26.*]
    Dnia 2022-09-27 o godz. 18:20 ~Kufel napisał(a):
    > Wartość akcji Rafako jutro znów do góry, więc i PBG jutro znów up up up

Taaaa, rakieta, wzrośnie 10% za całe 8k. A na forum będzie szał :))))))))
  • Re: SRODA ZIELONO UPUPUPUP Autor: ~thiago [83.31.183.*]
    nie doceniacie niewidzialnej ręki rynku.....jaja sobie robię a może nie
  • Re: SRODA ZIELONO UPUPUPUP Autor: ~takaprawda [31.0.33.*]
    Dokupiłem dzisiaj po 0,028 zł. Chyba jestem niespełna rozumu. Jednakże coś ciągnie mnie do tego bankruta. :(
  • Re: SRODA ZIELONO UPUPUPUP Autor: ~Hitler [46.204.37.*]
    Mysle ze dobrze zrobiles ,tyle lat upada i upasc nie moze ,wiec bedzie zyc dalej ta spolka ,nic nie pozostalo tylko czekac i czekac
  • Re: SRODA ZIELONO UPUPUPUP Autor: krosno2020 [31.0.27.*]
    Takie ilości, to nawet dla żartu można kupić !
  • Re: SRODA ZIELONO UPUPUPUP Autor: ~zielony [188.47.120.*]
    no to kupiłem 85000 zobaczymy za 2 lata
  • Re: SRODA ZIELONO UPUPUPUP Autor: krosno2020 [31.0.27.*]
    Dnia 2022-09-28 o godz. 14:53 ~zielony napisał(a):
    > no to kupiłem 85000 zobaczymy za 2 lata

Zakup za około 2400 nie powala na kolana, choć z arkusza nie wynika taki zakup. Gdybym chciał trzymać obojętnie jaki walor, to wolał bym spółkę dywidendową np. Orlen w przedziale 40-80 i zarobić około 10-15% za 2 lata, nie licząc ewentualnych wzrostów od ceny zakupu.
  • Re: SRODA ZIELONO UPUPUPUP Autor: ~takaprawda [31.0.33.*]
    No co Ty! To, jak ty to piszesz, "dla żartu", to jest resztka z tego co mi pozostało, po ubiegłorocznych zakupach "bardzo poważnych" spółek, które dzisiaj są po 80-cio procentowych spadkach. Tam już wszystko stracone. Wyniki też niemalże jak u bankrutów.
    A PBG, mimo zapowiedzi bezsprzecznej upadłości, do tej pory jakoś nie mogą zdjąć z parkietu, chociaż już dawno powinni to zrobić.
    Tak sobie myślę, że ten "trup w szafie", już dawno przeszedł wszelkie procesy gnilne, więc nie ma nawet czym śmierdzieć.
    To jest spore ryzyko kupować bankruta, ale może to nie jest znowuż taki bankrut, skoro, jeszcze przedstawiają wyniki.

• Re: SRODA ZIELONO UPUPUPUP Autor: ~Hitler [46.204.37.*]
    Przedstawiaja wyniki i przedstawiac będą ,a niektorzy na tym forum niech pluja nadal tylko uwaga bo śliny zabraknie
  • Re: SRODA ZIELONO UPUPUPUP Autor: ~takaprawda [31.0.73.*]
    Amen...
  • NIEWIDZIALNA RĘKA RYNKU... Autor: ~takaprawda [37.248.217.*]
    Nie mogę uwierzyć!!!
    Tak ten "bankrut" mnie kusił, że w środę postanowiłem sprzedać Getinnoble że stratą, i za resztę kapitału, uśrednić papier. A tam teraz już jedynie "stypa". Ludzie płaczą i z żalem rozprawiają o swoich majątkach, utopionych w kieszeni Czarneckiego.
    Uratowała mnie "niewidzialna ręka rynku"! Dziękuję jej za to! :)
    To nie może być przypadek... Tak jak fakt, że Pbg nie zdjęto z notowań, chociaż już dawno powinni. :)

• Re: SRODA ZIELONO UPUPUPUP Autor: ~Nowy [83.23.251.*]
    Mam pytanie. A w ktora srode bo nie napisałeś?
  • Re: SRODA ZIELONO UPUPUPUP Autor: ~takaprawda [37.248.170.*]
    Ostatni pakiet dokupiłem 28.09.2022.
    To są już tak śmiesznie niskie kwoty, że nie ma co ściemniać, że miliony wydaje się na akcje.
    Właściwie to niemal cały wrzesień dokupuję. Moja średnia to 0,028 zł za akcję. Mam już ponad 91 tys. Zamierzam dobić do 100 tys. Potem będę się martwił, czy to był dobry ruch.
    Pozdrawiam wszystkich, którzy trzymają jeszcze ten papier, i w niego wierzą.
  • Re: SRODA ZIELONO UPUPUPUP Autor: ~sg [83.26.155.*]
    To już wiem komu sprzedałem 28000 akcji, pozdrawiam.
[x]
PBG 5,88% 0,02 2024-09-25 12:19:52
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.