• prawa poboru Autor: ~rapi [92.55.196.*]
    Czy ktoś wie o co chodzi z tymi prawami poboru...? mam 107k akcji i tyle samo praw poboru... nie miało być stosunek 1:1,5 ? co nam dają te prawa poboru jak nawet ich sprzedać nie idzie...
  • Re: prawa poboru Autor: ~kdpw [31.60.70.*]
    Na rachunku masz JPP, a nie PP.
  • Re: prawa poboru Autor: ~luk [134.238.133.*]
    Czyli jaka jest teraz propozycja? jak zamienić to na akcje?
  • Re: prawa poboru Autor: ~rapi [77.92.53.*]
    no właśnie? kontaktować się z biurem maklerskim czy jak? czy jest jakiś termin do kiedy to trzeba zrobić?
  • Re: prawa poboru Autor: ~GABBS [209.93.48.*]
    Ja tez mam te akcje
    Zupelnie nie orientate sie w temacie, u ze sie dopiero. Prosze o lopatologiczne wyjasnienie:)
  • Re: prawa poboru Autor: ~Orientate [31.60.69.*]
    Echhh.... a tyle jest dobrych pdf-ów w necie, wystarczy chcieć. Swoją drogą, myślałem że grać na akcjach bez znajomości tematyki potrafią tylko Polacy. Jednak się myliłem... :)
  • Re: prawa poboru Autor: ~Gabbs [209.93.48.*]
    Po co Pan zabiera glos, trzeba najpierw przeczytac pytanie, jezeli sie nie chce pomoc o nie zna odpowiedzi to sie milczy.
  • Re: prawa poboru Autor: ~gabbs [209.93.48.*]
    Mam informacje od spolki i chcialam sie nimi podzielic, jezeli komus sie to przyda
    Trzeba czekac. Obecnie prowadzone są prace nad wykonaniem podjętej Uchwały NWZ Gi Group Poland S.A. w sprawie podwyższenia kapitału zakładowego. Uzgodniony przez akcjonariuszy termin prawa poboru został ustalony na dzień 16 sierpnia 2022 r. i dlatego akcjonariuszom już przydzielono prawo poboru odpowiadające liczbie posiadanych przez nich akcji. Na podstawie przydzielonych praw poboru będzie sie uprawnionym do subskrypcji akcji na zasadach określonych w prospekcie emisyjnym.
    Spółka opublikuje go po akceptacji KNF i przystąpi do realizacji oferty publicznej.

[x]
GIGROUP 1,49% 2,05 2025-07-23 14:02:38
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.