• Od razu nie daje się bomby!!!!! Autor: ~Tommy [37.225.81.*]
    Jw Emocje będą powoli eskalowanie Spokojnie Dla mnie ten teaser jest bardzo dobry Pozostawia wiele pola do domysłów i myśle ze o to im chodziło Będą kolejne materiały odkrywające kolejne karty Dla mnie super Pozdr
  • Re: Od razu nie daje się bomby!!!!! Autor: ~adameczek133 [46.134.21.*]
    Jaka spółka taka wycena , jaki zarząd taki kurs akcji . Zamiast pokazać co najlepsze z Unholy to lenie dali 30 sek trailer...i przenieśli na 2023 rok , partacze ...)
  • Re: Od razu nie daje się bomby!!!!! Autor: ~Gość [149.156.189.*]
    Po czterech latach to nie od razu. Promocja Cyberpunka zaczęła się w 2012 czyli na długo przed premierą i uważam, że dobra kampania marketingowa gry nie trwa rok tylko dłużej.
    Tutaj promocja wygląda tak, że mieli szansę na Tokyo Games Show 2022 i jej nie wykorzystali. Mieli szansę na jednej z największych imprez branżowych i nie pokazali nic. Chyba, że ktoś chce się kłócić i uważa, że strzelanie z procy do dziś śni się każdemu kto widział prezentację 505, to nie ma o czym mówić.
    Gdzie teraz będą prezentować kolejne materiały? Na swoim fb gdzie posty wciąż lajkują te same osoby które swoją drogą wydaje mi się, że są w jakiś sposób związane z firmą?

• Re: Od razu nie daje się bomby!!!!! Autor: ~Taje [5.173.72.*]
    Ale co Ty porównujesz do CP77, który płynął na fali, która zrobil mu Wiedzmin. Ludzie pamiętali, grali w W3 to przy okazji kojarzli i czekali na CP77.
    Tutaj to ludzie zapomną o tym teaserze za tydzień i przykryją go inne nowe gry. Sorry, ale tutaj nie ma takiego budżetu na marketing I nikt nie będzie startował z nim rok wcześniej.
    505 ostatnio często daje d... jeżeli chodzi i promocje gier, więc nie liczyłbym na fajerwerki.
  • Re: Od razu nie daje się bomby!!!!! Autor: ~Gość [149.156.189.*]
    Wydaje mi się, że jeśli masz zapewniony czas na TGS to starasz się pokazać coś co wgniata w fotel a nie pół minuty trailera który nie prezentuje nic i nawet nie zapada w pamięć. Kiedy będzie następna szansa na pokazanie szerszej publice czegoś więcej?
    Heh nie chce mi się rozwodzić nad tym ale to nie tak, że Cyberpunk się sprzedał bo Wiedźmin był kapitalną grą. Zwyczajnie Cyberpunk miał bardzo dobrą promocję. I oczywiście ogromny budżet na nią ale hype buduje się znacznie wcześniej w przemyślany sposób a nie pokazem slajdów z kilkoma lokacjami.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.0.72.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~jqn [185.244.96.*]
    Obcyndoliłem ci po 5 zł hrhrhrh :-) dlatego tak płaczesz?
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Hrhrhr [31.0.92.*]
    To ty się popłakałes i poleciałes do moda, żeby usunął wpis, w którym nie było nic obraźliwego. Jeżeli słowa szkoła i dziecko za takowe uważasz, to tylko świadczy o twoim poziomie hrhrhrhrhr
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [185.244.96.*]
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Perdi [188.146.65.*]
    Nie wiem czemu się tak niecierpliwicie,moim zdaniem dobrze ze teraz nie wyjdzie unholy. Cała giełda teraz cierpi,nawet jak są jakieś wystrzały to chwilowe, ludzie szybko realizują zyski bo się boją niepewnych czasów. Fajnie jak premiera będzie gdy przyjdą lepsze czasy, teraz moim zdaniem na premierę ich największego projektu, który naprawdę może być hitem nie jest odpowiedni moment
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Perdi [188.146.65.*]
    Zresztą zobaczcie jak wypadła dzisiaj premiera DDI i Serial Cleaners. 505 na targach temu tytułowi poświeciło chyba najwięcej czasu a peak jest nie wiele ponad 100. Od razu było widać że ta gra jest słaba nawet jak poświęcili jej tyle czasu na targach, Unholy było tylko chwilę ale uważam że zaprezentowało się bardzo dobrze, i widać że ta gra ma potencjał. Udanego weekendu wam życzę
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [185.244.96.*]
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.64.44.*]
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~jqn [185.244.96.*]
    To nie ja tu wylewam frustracje na innych za nieudaną transakcję. Tak to jest jak się nie śledzi tego co się w spółce dzieje i żyje się marzeniami o premierze gry za miesiąc. Brutalne, ale taka prawda. Nie jesteś w stanie pojąć, że czy pójdzie po myśli czy nie po myśli da się ocenić dopiero na podstawie suchych faktów sprzedażowych gry. Rynek NC jest jaki jest i tak jak można kapitałem rzędu 200 tys. zł podwoić wycenę, tak działa to w drugą stronę. Zachowujecie się jak dzieci, nie mieliście okazji zagrać w grę, zobaczyć dłuższych materiałów, a już wszystko jest rzekomo jasne :-). I to jest ten wysoki poziom? Aha.
[x]
DUALITY -2,43% 0,80 2026-06-24 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.