• ogłaszam koniec korekty :) Autor: ~inwww [37.157.205.*]
    jak ktoś chce mi jeszcze wrzucić poniżej 14 zł to zapraszam :) ale kierunkowo powrót do góry !
  • Re: ogłaszam koniec korekty :) Autor: ~KTosia [188.146.138.*]
    Nie liczysz na 12?
  • Re: ogłaszam koniec korekty :) Autor: ~inwww [37.157.205.*]
    już znasz odpowiedź :)
  • Re: ogłaszam koniec korekty :) Autor: ~tomaslfc14 [5.173.248.*]
    Jak się tak ma czas, żeby częściej w ciągu dnia się przyglądać notowaniom i arkuszowi, to czyjeś zabawy zleceniami i manipulacje kursem są tak oczywiste i widoczne, że dziwię się, że GPW na to pozwala. Na miejscu GPW wymusiłbym na maklerach narzucenie wysokich prowizji na częste minitransakcje, to odechciałoby się niektórym takich zabaw.
  • Re: ogłaszam koniec korekty :) Autor: ~KTosia [188.146.138.*]
    Ja nie mam czasu. Zrobisz jakiś skrót z obserwacji?
  • Re: ogłaszam koniec korekty :) Autor: ~abc [83.18.211.*]
    Co chwila zawieszenie notowań, czas na zmianę kodu na 13 zł z przodu
    Dnia 2022-09-16 o godz. 12:47 ~abc napisał(a):
    > Co chwila zawieszenie notowań, czas na zmianę kodu na 13 zł z przodu
    -----------------------------------------------------------------

Idź spać człowieku. Sądząc po transakcjach i po tym co się dzieje z obu stron arkusza to ewidentnie widać, że ktoś z grubszym portfelem "uczepił się" spółki i w głównej mierze sam decyduje o kursie. Dawno takich zabaw ze zleceniami nie widziałem. Podejrzewam, że trwa akumulacja przed kolejnym szturmowaniem poziomów +20 zł, więc takie przebitki na -10% i na +10% mają na celu "strzepanie leszcza z gałęzi" i odebranie mu akcji przed finalnym rajdem do góry.
    Ewentualną "zmianę kodu na 13 zł z przodu" należy wykorzystać na załadowanie kolejnych pakietów akcji, więc lepiej się już przyczaj na okazję :)
    Dnia 2022-09-16 o godz. 13:04 ~tomaslfc14 napisał(a):
    > Dnia 2022-09-16 o godz. 12:47 ~abc napisał(a):
    > > Co chwila zawieszenie notowań, czas na zmianę kodu na 13 zł z przodu
    > -----------------------------------------------------------------
    >
    > Idź spać człowieku. Sądząc po transakcjach i po tym co się dzieje z obu stron arkusza to ewidentnie widać, że ktoś z grubszym portfelem "uczepił się" spółki i w głównej mierze sam decyduje o kursie. Dawno takich zabaw ze zleceniami nie widziałem. Podejrzewam, że trwa akumulacja przed kolejnym szturmowaniem poziomów +20 zł, więc takie przebitki na -10% i na +10% mają na celu "strzepanie leszcza z gałęzi" i odebranie mu akcji przed finalnym rajdem do góry.
    > Ewentualną "zmianę kodu na 13 zł z przodu" należy wykorzystać na załadowanie kolejnych pakietów akcji, więc lepiej się już przyczaj na okazję :)

Ok. To czekam na 10 zł. bo tam ten z grubszym portfelem wyląduje.

Najpierw ktoś kupuje i zdejmuje baton ponad 3k akcji na 14,35 zł, a chwilę później ktoś od razu dużo mniejszym nakładem zrzuca kurs na 13,80 zł. Nieźle się bawią...
    Dnia 2022-09-16 o godz. 13:33 ~tomaslfc14 napisał(a):
    > Najpierw ktoś kupuje i zdejmuje baton ponad 3k akcji na 14,35 zł, a chwilę później ktoś od razu dużo mniejszym nakładem zrzuca kurs na 13,80 zł. Nieźle się bawią...

Są skuteczni w tej zabawie a ty ze swoimi mądrościami schowaj się do budy
    Dnia 2022-09-16 o godz. 13:40 ~abc napisał(a):
    > Są skuteczni w tej zabawie a ty ze swoimi mądrościami schowaj się do budy
    ----------------------------------------------------------------

Z pozycji gołego i biednego trolla internetowego to wszystko na co cię stać? :)

To co się dało zauważyć od momentu wzrostu z 10 zł na 20 zł i aż po dziś, to zwiększona aktywność trolli i ujadaczy. Widziałem to na wielu spółkach, gdzie osiadły się spółdzielnie i tak sobie kursem jeżdżą to w górę to w dół. Idealny przykład Bowim. Ale wystarczyło wyczekać i prawie 100% można było przy nich zarobić. :)
    Więc tak sobie ujadaj i trolluj - dla mnie to zawsze dobry wyznacznik, że cierpliwość popłaca. :)

• Re: ogłaszam koniec korekty :) Autor: ~max [89.228.97.*]
    troll abc juz ujadał przy 10zł .chwile przed odpałem na 20:)
  • Re: ogłaszam koniec korekty :) Autor: ~abc [37.248.218.*]
    I co baranku sprzedałeś przy 20 zł czy jezcze okupiłeś? Pewnie to drugie i teraz wisisz i kwiczysz.
  • Re: ogłaszam koniec korekty :) Autor: ~Max [89.228.97.*]
    ABC baranku pisałem ze sprzedałem po 20 ,pisalem to na bankierze o na Twitter ,teraz odkupuje po 14
    Trzeba było prawie 3,5k akcji kupić by zrobić +3%, a potem wystarczyło kilkaset akcji wywalić i mamy -5%. Płynność banana to naprawdę dramat...
  • Re: ogłaszam koniec korekty :) Autor: ~KTosia [188.146.131.*]
    No, a tu to płynność jak na Erato.
    Kto jutro zrzuca 1000? Przynajmniej coś się zadzieje
  • Re: ogłaszam koniec korekty :) Autor: ~cyc [88.156.64.*]
    Co się odwlecze to nie uciecze. Konkurs skoków rozpoczęty. Ale jest dobrze arkusz zleceń kupna ma się ku końcowi więc szybko nie poleci bynajmniej dziś. A jutro nowy dzień i nowe możliwości. Jak to piszą na bananie zaniżanie przed odpałem i tak wracając do bazy zawsze można to sobie tłumaczyć.
  • Re: ogłaszam koniec korekty :) Autor: ~max [89.228.97.*]
    Piotr Nadolski ładne zwiększył liczbę akcji z 690,400 do 1 230 183
  • Re: ogłaszam koniec korekty :) Autor: ~KK [37.30.100.*]
    Poczytajcie raport !
    Dnia 2022-09-16 o godz. 13:04 ~tomaslfc14 napisał(a):
    > Dnia 2022-09-16 o godz. 12:47 ~abc napisał(a):
    > > Co chwila zawieszenie notowań, czas na zmianę kodu na 13 zł z przodu
    > -----------------------------------------------------------------
    >
    > Idź spać człowieku. Sądząc po transakcjach i po tym co się dzieje z obu stron arkusza to ewidentnie widać, że ktoś z grubszym portfelem "uczepił się" spółki i w głównej mierze sam decyduje o kursie. Dawno takich zabaw ze zleceniami nie widziałem. Podejrzewam, że trwa akumulacja przed kolejnym szturmowaniem poziomów +20 zł, więc takie przebitki na -10% i na +10% mają na celu "strzepanie leszcza z gałęzi" i odebranie mu akcji przed finalnym rajdem do góry.
    > Ewentualną "zmianę kodu na 13 zł z przodu" należy wykorzystać na załadowanie kolejnych pakietów akcji, więc lepiej się już przyczaj na okazję :)

Mistrzu ile na liczniku tego gniota?
  • Re: ogłaszam koniec korekty :) Autor: ~Jan [195.182.207.*]
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/OT-Logistics-spodziewa-sie-wiekszych-przychodow-grupy-w-zwiazku-ze-wzmozonym-importem-morskim-wegla-8412853.html
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [68.235.32.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
OTLOG -2,79% 13,22 2026-05-29 16:36:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.