I jeszzcze,dobre imię to bank stracił jak wciskał klientom umowy z niedozwolonymi zapisami.A to kolego mecenasie to przestępstwo na wielka skalę. I pewny jestem że za jakiś czas zaczną się doniesienia do prokuratury w tej sprawie,bo ktoś to wymyślił i ktoś tym kierował.Ludzie stracili miliardy,Get Back przy tym to pikuś
Panie "Mecenas" a od kiedy to pozew, który jest pismem procesowym w sprawie cywilnej, może skutkować "więzieniem". Napisz proszę jakie to przestępstwo masz na myśli, chcąc kogoś "wsadzać" do więzienia, konkretnie z podaniem podstawy prawnej. Jeśli nie masz pojęcia o czymś, to o tym nie pisz.
Mecenasie proszę o pomoc w sprawie karnej które chcę wytoczyć głównemu udziałowcowi zwanego Lesiem z art. 278 kk , art.65 kk § 1 oraz atr. 171 Pr. Bankowe § 5 To na razie tyle bo jestem skromny. A pacjentowi życzę dużo zdrowia.
A wiadomo gdzie Leszek C. pseudo TW Ernest się ukrywa ? Odwiedza jeszcze Polskę czy pije sobie drinki w Miami czekając az Jolka wróci prywatnym samolotem ?
Za to co jego bankserka odwaliła z obligacjami Getback czy lewymi apartamentami wviskany.i 0rzez Home Broker z grupy Open Finance wiec posrednio też Getin Noble w takich USA by dostał karę 160 lat więzienia :)
Niech nie narzeka na PiS tylko jego mecenas Giertych powinien dziękować, że żyje w Polsce :)
Po raz kolejny ? haha
Już od resolution IdeaBanku o czym pisalem na wiele m8esiecy przed mnie też straszyli....probuje sie z nimi na forum IdeaBanku skontaktowac ale tam tylko Mike75 pusze HAHAHAHAHA
Spokojnie wtopiarzu TW Ernesta tu będzie dokładnie tak samo ...po sylwestrze obudzicie się w nowych 2023 r z dużym kacem :)
Tak prognozowali nawet w artykule niezależni dziennikarze. A może dlatego Getin Noble zwlekał z podaniem rezerw na wakacje kredytowe ?
A może lepiej dokończyć cały rok obrotowy ?
Chłopie ja nie jestem członkiem KNF czy BFG
Nie życzę tego nikomu ale by ci co kupują akcje bankrutów nie skończyli jeszcze gorzej.
Słowo cieć wypowiadane przez ciebie trollu świadczy o tobie, ze akurat tobie życzę by ci akcje Noble wymazało z rachunku tak jak akcje Idea Banku